• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişimde takılı kaldım

Allah korusun benim verdiğim en büyük zararlar kendime oldu, gerçekten insanın anlatmak bile istemeyeceği gençlik hataları ama hatanın ötesinde. Eşimin benden kalır yanı yoktu gecmisinde ama o kendini erkek olarak gördüğü icin ona göre geçti bitti artık yasını basını aldı ama benimkiler affedilir degil, halbu ki ne yaptıysam toplumda kabul görmeyecek hem ondan önce hem de yeterince pişman oldum. Biz sevgili olma amaciyla tanışmadık o yüzden dir ki bir cok yasanmisligima da şahit hem anlattıklarımdan hem de yanımda olduğu dostluktan. Sonra sevgiye döndü herşey ama daha sonra si da kabusa. Şimdilerde iyi ama beni bitirdi.

Ay Allahaskina baska erkeklerle yasadiklarin mi hata dediginiz sey? Esiniz de ayni hatayi yapmis ama siz affedilmiyorsunuz onun elinin kiri? Bi de bunun icin terapiye mi gidicem pehh kemçük ağzına bi tane çakarım, bi daha konusamaz!

Geçmişteki hiçbir şeyi değiştiremezsin. Üzüldüğünde bunu hatırla. Eşin sana hatırlattığında da oba da aynısını söyle. Geçmişe dönsem yapmazdım ama zamanı geri getiremem, bunları bana hatırlattıkça eline ne geçiyor, beni ve bebeğimizi üzmekten başka ne işe yarıyor de.
Üzülme, geçmiş gitmiş. Kendine kızma. Hatalarını tekrarlamaman bile çok güzel bi meziyet.
Teşekkür ederim hatalarımı düşününce bile içim ağlıyor tekrar etmek cok uzak bana.

Allah korusun benim verdiğim en büyük zararlar kendime oldu, gerçekten insanın anlatmak bile istemeyeceği gençlik hataları ama hatanın ötesinde. Eşimin benden kalır yanı yoktu gecmisinde ama o kendini erkek olarak gördüğü icin ona göre geçti bitti artık yasını basını aldı ama benimkiler affedilir degil, halbu ki ne yaptıysam toplumda kabul görmeyecek hem ondan önce hem de yeterince pişman oldum. Biz sevgili olma amaciyla tanışmadık o yüzden dir ki bir cok yasanmisligima da şahit hem anlattıklarımdan hem de yanımda olduğu dostluktan. Sonra sevgiye döndü herşey ama daha sonra si da kabusa. Şimdilerde iyi ama beni bitirdi.

Başka biriyle fiziksel birlikte oldunsa da canına değsin ne pişmanlığı. Sevmişsin sevişmişsin bunlar normal şeyler ama bizim toplum saçmalıyor işte en çok da kadınlar. Alt tarafı seviştim yahu normal bir eylem yaptım cinayet mi işledim şeklinde düşünebilseydin bu kadar pişmanlık duymazdın. Senin pişmanlık duyduğunu bildiği için bu adam seni ezme çabasına girmiş. Yoksa sen altı üstü seviştim ne var bunda yeaaaa diye cevap verecek olsaydın, başını önüne eğmeseydin o adam sana sataşamazdı bile.

Tavsiyem cinselliğin tabu olmadığı toplumlardaki kadınların yazdığı romanları oku, Sex and the City izle, bizim topluma kulak asma....Sevgiler.

Tam üstüne bastın benim pişman olduğuma ikna olmuyormus cunku her daim sakin dille alttan aldım ve sonrası bende cemkirmeye başladım.

eşin obsesif ya senin psikolojini çökertecek ya hırçınlaştıracak sinir hastası edecek
gitsin tedavi olsun asla taviz verme yapmışsan yapmışsın ne var yani evlenmeseydi o zaman

Ay Allahaskina baska erkeklerle yasadiklarin mi hata dediginiz sey? Esiniz de ayni hatayi yapmis ama siz affedilmiyorsunuz onun elinin kiri? Bi de bunun icin terapiye mi gidicem pehh kemçük ağzına bi tane çakarım, bi daha konusamaz!

Leş gibi geneleve de gitse hata! olmaz o erkek çünkü!!!!

Bosanmayi mi düşünüyorsun
Aklımdan geçmiyor degil ama o zaman da sarılıp sen haklısın sadece kendine bunları nasıl yaptın aklım almıyor diye diye uzattık. Şimdi iyi ama içimi tüketti psikolojim dibe vurdu böyle değildim ama hamile kalınca hormonların etkisiyle her yonden endişelerim arttı.

Tam üstüne bastın benim pişman olduğuma ikna olmuyormus cunku her daim sakin dille alttan aldım ve sonrası bende cemkirmeye başladım.

Kim ki bu herif sen ona pişmanlık borçlusun Allah mı???

Ben pişman değilim, senden iyi olmasın ama diğer adam gayet iyiydi iyi vakit geçirdim ne pişman olcam derdim ben olsam:bicak:

Kim ki bu herif sen ona pişmanlık borçlusun Allah mı???

Ben pişman değilim, senden iyi olmasın ama diğer adam gayet iyiydi iyi vakit geçirdim ne pişman olcam derdim ben olsam:bicak:
:) sorun ne biliyor musun onun her sorusuna aptal gibi açıklayıcı oldum da o yüzden. Deli bir gençlik yaşadım ama sonuçta kendimi bakire ve dünyadan bi haber ona kakalamadım ya.

Aklımdan geçmiyor degil ama o zaman da sarılıp sen haklısın sadece kendine bunları nasıl yaptın aklım almıyor diye diye uzattık. Şimdi iyi ama içimi tüketti psikolojim dibe vurdu böyle değildim ama hamile kalınca hormonların etkisiyle her yonden endişelerim arttı.
İleride ciddi ciddi düşünmek zorunda kalabilirsin.
Durumun değişeceğini sanmıyorum

:) sorun ne biliyor musun onun her sorusuna aptal gibi açıklayıcı oldum da o yüzden. Deli bir gençlik yaşadım ama sonuçta kendimi bakire ve dünyadan bi haber ona kakalamadım ya.

İyi yapmışsın canına değsin. İstemiyorsa evlenmeseymiş durduk yere arıza çıkarmasın başına sanki silah dayadın Alla Alla.... kendi sanki bakir, el değmemiş geldi haspam.

Leş gibi geneleve de gitse hata! olmaz o erkek çünkü!!!!

Yemisim erkekkkligini! O erkekkkkmiş ondan geçmiş, kadın aci ceksinmiş.

Hiç de pisman olma konu sahibi. Aman bende birinin canini yaktin sandim. Afedersin hayat kadinligi bile yapmis olsan pisman oldun bitti. Gerisi Allahla senin aranda. Tek sucluluk hissedecegin inaniyorsan seni yaratanadir. O da affedici en merhametlidir. Kimsenin seni yargilamaya hakki yok. Herkes kendi kapisinin onune baksin. Buna dert bile deme!

Once sen kurtulmalisin kendini hatalı ve affedilemez görmekten. Sen böyle yaptığın için esin üstüne geliyor.Hatasız insanmi var dünyada?
Başkalarına zarar verecek bir hata olmadığı sürece bu kadar takılmaya değmez.
Ayrıca bahsettiğiniz hata cinselligi özgürce yaşamış olmanız sa bu bir hata değildir.tercihtir.hiçkimseyi ilgilendirmez.hele esinizi asla.çünkü herşeyi zaten bilerek sizi eş olarak seçmiş. Şimdi şikayet etmeye hakkı yok.çok fazla konuşuyorsa def edin gitsin.

Seni o kadar iyi ama o kadar iyi anlıyorum ki....
Su anda derin pişmanlık ve kaygı duymanin sebebi aslinda senin çok temiz bir kalbin olmasından kaynakli.
Eger kötü biri olsaydin bunları yasamazdin emin ol. Etrafimda o kadar örnek var ki.
Sen iyi birisin bunu kafana sok...
Hatalar yapmışsın hangimiz yapmadık?
Hz. Adem ve hz. Havva bile yasaklı elmayı yemediler mi????

Ee senin gibisini bulmuş neyin dırdırı bu az çok tahmin ediyorum neler yaptığını ama onun ne haddine senin geçmişini sorgulaması ya da kurcalaması ? Sakin durma karşısın da ciddiyim bir bağırıyor ise iki sen bağır susa susa tepene çıkmış

Arkadaşlar ben geçmişimde anlatamayacağım hatalar yaptım, kendimle bile konuşmak istemediğim hatalar, ama ben bunun içinden çıkamıyorum, hayati kendime zindan ediyorum. Her an kötü bir şey olacakmış yada biri bana zarar verecekmiş gibi saçma sapan duygular yasıyorum. Anlayacağınız psikolojim bayagi bozuldu, aldığım ilaçlar bana iyi gelmek yerine beni daha da ruhsuzlastirip donuklaştırdi o yüzden buna farklı cozum bulmam gerek. Esin'in payı büyük bu hale gelmemde çünkü ben kendimi geçmişimdeki hatalarımdan kaçırmışken ve kendimi affetmeye çalışıp tövbe etmişken o herşeyi yüzüme vurarak beni her daim yeniden o zamanlara soktu ve ben zihnimde sürekli o günleri yaşadım. Şimdi o eskisi gibi davranmıyor ama ben içinden çıkamıyorum o yüzden en ufak bir tartışma beni adeta yıkıp bitiriyor ve yanlız kalınca daha beter oluyorum. Eşim yanımda olunca sürekli gerginim her an ayni seyleri yaşayacakmışım gibi. Hamilelikle daha da arttı. Sizce gecmisten kurtulmanın yada insanın kendisini affetmesinin en kolay yolu nedir? Lütfen sormayın nasıl hatalar diye gerçekten büyük hatalar anlatmak istemiyorum. Sadece herkes kendi geçmişindeki pişmanlıklardan pay biçerek nasıl kurtuluyor bu durumdan onu benimle paylaşsın. Teşekkür ederim.
Affetme terapisi alın bence. Hataysa hata ne yapabilirsiniz ki artık. Adam mı öldürdünüz çocuk mu kaçırdınız?
Velev ki uyuşturucu kullandınız ya da başka bir şey.. hepsi geçmiş gitmiş. Evlisiniz ve bebk bekliyorsunuz. Yeni bir sayfa açmışsınız mis gibi. Allah bile affederken siz ya da eşiniz niye affedemiyorsunuz ki?

Avatarınızda yazdığı gibi you are stronger than you think ;-)

Yemisim erkekkkligini! O erkekkkkmiş ondan geçmiş, kadın aci ceksinmiş.

Hiç de pisman olma konu sahibi. Aman bende birinin canini yaktin sandim. Afedersin hayat kadinligi bile yapmis olsan pisman oldun bitti. Gerisi Allahla senin aranda. Tek sucluluk hissedecegin inaniyorsan seni yaratanadir. O da affedici en merhametlidir. Kimsenin seni yargilamaya hakki yok. Herkes kendi kapisinin onune baksin. Buna dert bile deme!
Evet aynen öyle bende bunu diyorum Allah ile benim aramda. Ben pişmansam yaptıysam onun yargılamaya hakki yok. Bir gün onu da yargılarlarsa herhangi bir seyden ve anlamazlarsa o zaman beni anlayacak.

İçinizi kemiren birşeyi dile getirirsiniz şeytan bunu duyar ve size sürekli huzursuzluk verir. Ben buna inanıyorum. İnanç dünyanız sizi bağlar ama isterseniz bir deneyin. Eşinize de söyleyin, bu konuyu hiçbir şekilde dile dökmicem sende dökme deyin. Tevbe edin ve konuyu kapatın. Sürekli sürekli tevbeye dökmek de iyi değil diye biliyorum. İnşallah şifa bulursunuz.

Back
X