Teşekkür ederim güzel sözlerin icin. Ne zarar ettiysem kendime oldu kimseye degil. Hatasız kul mu var ki.Seni o kadar iyi ama o kadar iyi anlıyorum ki....
Su anda derin pişmanlık ve kaygı duymanin sebebi aslinda senin çok temiz bir kalbin olmasından kaynakli.
Eger kötü biri olsaydin bunları yasamazdin emin ol. Etrafimda o kadar örnek var ki.
Sen iyi birisin bunu kafana sok...
Hatalar yapmışsın hangimiz yapmadık?
Hz. Adem ve hz. Havva bile yasaklı elmayı yemediler mi????
Amin insallah evet bununla cok meşgul olmam beni daha da bitiriyor ne doğru söyledin. Hiç düşünmemeyi deneyecegimİçinizi kemiren birşeyi dile getirirsiniz şeytan bunu duyar ve size sürekli huzursuzluk verir. Ben buna inanıyorum. İnanç dünyanız sizi bağlar ama isterseniz bir deneyin. Eşinize de söyleyin, bu konuyu hiçbir şekilde dile dökmicem sende dökme deyin. Tevbe edin ve konuyu kapatın. Sürekli sürekli tevbeye dökmek de iyi değil diye biliyorum. İnşallah şifa bulursunuz.
Onun seni yargilamasina sen izin veriyosun. Bak burda bile soyleyemedin en basta sanirsin cinayet islemissin, taciz etmissin. Ne yaptiysan seni ilgilendiren seyler. Konusmasina izin dahi verme. Sende onu sucla madem. Yok oyle benden gecti demek. Yanacakssssiiin kaffirr de :) saka bi yana valla uzlmene deymez. Tovbeni etmissin belli. Rabbim tovbeleri kabul edendir. O kocan olacaga b.. yemek duser.o kim ki?Evet aynen öyle bende bunu diyorum Allah ile benim aramda. Ben pişmansam yaptıysam onun yargılamaya hakki yok. Bir gün onu da yargılarlarsa herhangi bir seyden ve anlamazlarsa o zaman beni anlayacak.
:) o da biliyor gunahi sevabı da bizim saçma sapan bir kültürümüz var ya inancın önüne geçmiş. Herkes kendi kurmak istiyor mahkemeyi basına da geçip savcıyı oynuyor.Onun seni yargilamasina sen izin veriyosun. Bak burda bile soyleyemedin en basta sanirsin cinayet islemissin, taciz etmissin. Ne yaptiysan seni ilgilendiren seyler. Konusmasina izin dahi verme. Sende onu sucla madem. Yok oyle benden gecti demek. Yanacakssssiiin kaffirr de :) saka bi yana valla uzlmene deymez. Tovbeni etmissin belli. Rabbim tovbeleri kabul edendir. O kocan olacaga b.. yemek duser.o kim ki?
Zaten birbirimiz yedik bende cirkeflestim iyice olmadığım bir hale büründüm sormaEe senin gibisini bulmuş neyin dırdırı bu az çok tahmin ediyorum neler yaptığını ama onun ne haddine senin geçmişini sorgulaması ya da kurcalaması ? Sakin durma karşısın da ciddiyim bir bağırıyor ise iki sen bağır susa susa tepene çıkmış
Zaten birbirimiz yedik bende cirkeflestim iyice olmadığım bir hale büründüm sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?