Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

kezikezi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
34
2
1
36
Düğünüme 3 hafta var.1 ay öncede nikahlandik tayin için.
28 yasinda bi öğretmenim.
Utancımdan hiç bi arkadaşıma halimi durumumu anlatamadım.
Eşim google gecmisimden arattigim herşeyi gördü ve hayatımdaki geçmişimdeki herşeyi açıklamazsam biteceğini .Kelime kelimesine anlatırsam affedeceğini ve geçmişte kalacağını söyledi. 1 senedir bi gün karşıma çıkar korkusuyla yaşadığım için bu korkuları yaşamamak için herşeyi anlattım ama herşeyi.şimdiyse hiç bişey eskisi gibi olmucak galiba. Aynı durumları yaşayan olup düzelen kocası tarafından gerçekten affedilip geride birakildimi biseyler.
Su an korkum hep karşıma cikicak olması ve hep ezilicek olmam.

Gelelim yasadiklarima.
Ve anlatiklarima.

Üniversitede 1 yıllık sevgilimle cinsel olarak birlikte olmakndisinda bir çok kez biseyler yasadigimi.

Üniversite bitince ayrıldık ve tanistigim biriyle evlilik dusuncesiyle ısrarıyla birlikte oldum. Bana kız degilmisin diye sürekli zorladı. Ve 2 kere ters ilişkiyle sahip oldu.sonrasındada normal şekilde oldu ve kötü olduğumuz halde evlendim o kişiyle ve evliligim 2 hafta sürdü.

Boşandıktan sonra boşluğa dustum. Sevilmemisim dedim ve karşıma tekrar çıkan biriyle sevgili oldum ve 4 ay içinde 4 5 kez cinsel ilişkiye girdik.tayini çıkınca kavgalar başladı ve devam ettirmedik.

Şimdi karşıma harika bi insan çıktı.evlenip boşanmış biri ama çok iyi. Aramızda yakınlaşma olduğunda o engel oldu evlenmeden yapmayalım olmaz dedi.

1 hafta önce 3 senelik google gecmisimden birlikte olurken canım yaniyo ve ertesi gün hapı aramalarim olmuştu.onları görüp aradı ve herşeyi anlattım.

Ama hep inandım sevildigime evlenicem sandim.
Şimdi beni affetti güveniyorum sana dürüst okdun tövbe etmişsin pişmansın dedi.

Ben bu adamsız yaşayamam. Ama şimdiden aslında bana güveni kalmadı bence.1 haftadır şuranı kapatıcak şekilde giyim öyle yapma şunla görüşme .
Bana kötü bi damga vurdu.
Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Onlar mutlu mesut yasiyacaklar sırf gizledikleri icin mutlu olucaklar.
Siz bunun gibi şeyler yaşasınız mi ve eşiniz bıraktımi geçmişte yoksa tekrar tekrar cikiyomu

Benim yardıma ihtiyacım var kötü davranilmaya kırılmaya değil.

Ben büyük günahlar işledim af diledim tövbe ettim.asla yanlisim olmaz eşime dedim.
Ne olur sanki bi canın eriyip gitmesine izin vermeseniz

Bahsettiğim davada boşanma davam değil Boşanırken uyguladığı şiddet kamu davası oldu hastaneye gittiğim için .
Google geçmişi de bilgisayarla alakalı değil nasıl duruyo diyenler.siz bilgisayardan telefondan siliyosunuz ama gmail hesabı açıksa orada kaliyomus

Son düzenleme:
Bence zamana bırakın hali tavrı cok tuhaf değil çünkü esinizin, sadece bi afalladığını düşünüyorum ben. Zaten kendisi de bakir biri değil.

Hadi bi tanesini anlattiniz da diger hepsini neden anlattiniz gereksiz yere?
Ayrica 3 yillik gecmis ne yav? 3 yil oncesinin gecmisi nasil goruntuleniyor?

Ayrica hata yapmissin evet hatalari tekrarlamissin ama yapacak bir sey yok Allah affetsin. Sevgilinin affetmesi onemli degil Allahin affetmesi önemli bunu önce bir ayirt et.
Eger kendisi kimseyle bir iliski yasamamissa evlilik dışı kabul etmemesi normal.
Olmuyorsa mecbur ayrilik olacak..

boşanma olayı saklanabilecek bir olay değil, evlilik kütüğünde ortaya çıkıyor ,,,

bu konuda keşke dürüst olsaydın ,,,

geçmişinde kimle,neyine derece yaptın hesabını şuan kimseye veremezsin ,

hesap verme diyeti de yok

yapılan yanlışların ileride bizlere diyet ödeteceğini bilsek hatasız kul olmazdı ..
bilemeyiz kimle nerede ne yaşayacağımızı

Hem yakalanip mecburen anlatmak zorunda kaldim
hemde herkes biseyler yasiyor ben duruat oluncami kotu gibi bisey pek alakaya maydonoz bi durum.
zaten evlenip ayrilmissin ertesi gun hapi kullanmanin ters iliski itirafiyla baglantisini kuramadim.
ya fake sin
yada arama gecmisin bu anlattigin kadar masum degildir

Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Bu mudur savunmanız ? Etrafta katilde var hirsizda. Bunları da yapıyor musunuz ?
Evet yaptıklarınız gerçekten çok kötü. Yaşadıklarınız olmasa bile uydurdugunuz kılıflar mide bulandirici.
Umarım erkek arkadasiniz sindirebilir ve umarim bundan sonrası sizin için güzel olur.

1 hafta önce 3 senelik google gecmisimden birlikte olurken canım yaniyo ve ertesi gün hapı aramalarim olmuştu.onları görüp aradı ve herşeyi anlattım.

Senin şıpsevdiliğin ve yaşadıklarına rağmen hayatına girenlere çok çabuk güvenmen dışında, nişanlın da pek normal gelmedi bana.
3 yıllık geçmişi aratıp bundan çıkarım yapıp hesap sormak da çok hastalıklı bir durum bence.

Ondan önce olan bir şey için 'affettim' dedi diye avunmak da bir bizim Türk kızlarında var zaten.

Konu pek inandırıcı gelmedi ama yine de düzgün yorum yapacağım.

Geçmişiniz sadece sizi ilgilendirir. Yaşadığınız her şeyi bilerek isteyerek yaşadınız lütfen arkasında durun yasadiklarinizin. Siz kendinizi bu kadar ezik görürseniz karşınızdaki insan neler yapmaz. Burda hata her şeyi anlatmaniz olmuş. Sizin yaşadıklarınız kimseyi ilgilendirmezdi, gereksiz olmuş.

İki haftalık evliliğini anlatman yeterliydi ona,zaten boşanma nedenin olurdu google aramaların,niye herşeyi anlatma gereği duydun

Siz sevişirken kendisi armut toplamıyordu elbette. Geçmiş gecmişte kaldı, şimdi aldatmış değilsiniz ki. Eğer bakireyim deyip yalan söylediyseniz o başka tabii, yalan suçtur.
Bu arada "bana sahip oldu" falan demeyin. Kimse kimsenin sahibi olamaz, hele ki içine girerek asla.

E iyi de sen de saklayabilcek olsan saklayacakmışsın millete çamur atıyosun da.
Adam senle evlenir mi evlenmez mi bilmem ya da nası davranır.
Evet cinsellik herkesin hakkı ama karşı taraf için de böyle şeyler yaralayıcı işte.
Kaldıramıyo insanlar.

yasadiklarini kinamiyorum hepimiz insaniz evladımız sevdiklerimiz var ama ne demek ya hangi kadin yasamadi ki herkes senin düştüğün hatalara düşmüyor o yuzden genelleme yapmasan cok daha iyi olurdu

Konuya birşey demeden evvel şu: yeni üye, hemen cinsellik, konu saçma, çok uçuk...vb diyenleride anlamıyorum.
Yahu millet: heyyooo millet bugün günüm güzel geçti onu sizinle paylaşmak istedim' diye üye olacak hali yok ya.

Konuya gelince, olabilir.
Herkesin geçmişinde bugünün de utandığı/pişmanlık duyduğu şeyler vardır, önemli olan ders çıkarmak.
Haa güveni zedelenmiştir orası ayrı, bunun için de size bayağı iş düşüyor ya güvenini tekrar kazanırsınız (ki onu bağlayan birşey yok, olanlar geçmişinize ait) ya da size güvenmeyen biriyle zaten olmasada olur.

Valla her kadın ters ilişki yasamamıstır kusura bakmayın
cnm ters iliskiyi birak duz iliskiyi de her kadin yasamiyo evlenirken bakire olan birsürü kadin var hangi kadin yasamadi ki? keske hic girmeseydim bu konuya hem konu anlatilanlar hem butun kadinlara yapistirilan uslup cok rahatsiz etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…