Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

E seninde gecmis internet aramalarin cikmasaydi sende saklayacaktin ve mutlu olacaktin durustluk yapmis olmuyorsun ki sende gizleyecektin ve en dogrusunu yapacaktin hangi durust insan mutlu ki ?
erkekler tüm sevişmelerini dosya yapıp önümüze koyuyo mu ayrınıtılı biçimde ?
akıllarına bile gelmez
ay rica edicem bırakın bu elinin kiri, alnının karası anlayışını
millet uzaya maymun, insan, robot falan yolladı, yakında toptan marsa taşınıcaz
hala kim kimle sevişti, vay namussuzmış aslında kafası yaşıyoruz

hakikaten ha mıllet adam öldürüyor el kadar cocuklara tacız tecavuz edıyorda ortalıkta fink atıyor konu sahıbının yaptıgı ne ki madem cok pişmansın tovbe et hayırlısını ıste Allahtan

Ben anlamiyorum ya
2 hafta snra bosandigini soylyrsn ya

1. Bir kadin 1 senesi dolmadan bosanma davasi bilesi acamaz

2.bosandiktan sonrada 1 sene gecmeden
evlenemez

3.hem esinden sakladigini soyluyorsun hem de esinin bosanma davasina girmek istedigini

4.hem nikah kiydigini soylyuyorsun hem de bosanma davasinin devam ettigini

Bu nasil celiskidir anlayamadim##

eşim çok iyi biri, yanlış anlaşılmasın atanmak için değil

yaptığın şey yanlış veya doğru bunu tartışmıyorum, arkadan sahiplenişi (nasıl çirkin bir tabir ööyk) yanlış bulup kendini aklamak için herkesin üzerine yıkman ne kadar saçma. herkes senin gibi 2 ters 1 oral yaşamıyor

Kadinin gecmisine erkegin gelecegine bakilir derler buyukler herkese hayirli geceler...:

konu gerçekse şimdiki eşine herşey anlatmalıydın en başından.etrafındaki her bayan evlenmeden cinsel ilişkiye girmez ve herkes kolay kolay da ters ilişki yaşamaz keza uydurma bir konuysa herşey de izlemiş olduğunuz o iğrenç cinsel içerikli ilişkilerde yaşamaz.

nikinizin altında rabbim sana bin şukur yazıyor sukur ettıgınız rabbınız tövbe kapısı her zaman acıktır derken sizin konu sahıbını yerden yere vurmanız ne kadar dogru?
Ben kimseyi yerden yere vurmuyorum insanoglu her zman hata yapabilir nefes aldigi surece hata yapabilir onemli olan gercek manada tovbe etmek Allah o kadar yucedirki herseyi affediyor yeterki affolmasini bilelim ben arkadasi hic yargilamyrm sadece anlattiklari celiskili geldi bu sozude o yuzden vurgulamadim inandrici gelmedi acikcasi

Bence senin okuma sorunu yok ama anlama ve muhakeme sorunu var benim yazdigimi tekrar tekrar oku senin cevabinla benim soyledigim seyler hic uyusmuyor baskasina yazmis olababilirsin belki ....

Benimki hesap olustur diyor.Benim google hesabim yok mu demek ozaman.Google hesabi olmayimca gorulmiyor mu ozaman?Ogrenelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…