Ben affedilecek bir şey göremedim durumunuzda. Ne yaşanmışsa geçmişte yaşanmış. Yani şuanki eşiniz hayatınıza dahil olmadan önce. Bu kısmın onu ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
Zaten eşiniz olacak kişi iyi niyetli bir insan olsa, arama geçmişinizi kurcalamaya girişmezdi. 3 sene içindeki arama geçmişini oturup okumak da ayrı basiret.
Ve ayrıca evet sahip olduğunuz Gmail adresi Google'a bağlı tüm hesaplarınızla ilişkilendirilir, izin verdiğiniz taktirde hesapla ilişkili bilgisayarınız ve mobil cihazlarınızdaki tüm veriler (Bulunduğunuz konumlar, hesabın açıldığı cihazlar, arama geçmişiniz, gün içinde kullandığınız uygulamalar, youtube geçmişiniz ve yaptığınız sesli aramalar vb. gibi) bu hesapta toplanır. En basiti buna inanmayan arkadaşlar, Google'a "google web history" yazarak, hesaplarına girip tarayıcı geçmişlerine ve etkinliklerini bakabilir.
Bunları bilen kocasını didikliyordur zihniyetinde olanlar olacak. (Daha önce başıma geldi yine burada birine yardım ederken.)
Lisansimi bilisimle alakalı bir bölümde yaptım. Kaldı ki teknolojiyle birazcık ilgili biri bile bulabilir bunları.
Sahip olduğumuz tüm cihazlar tek bir hesap üzerinde açık, bir gün olsun açıp okumayı düşünmedik. Kaldı ki, bununla sizi yargılayacak biri hiç hayatınızda olmasın.