Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

Seni seviyorsa kabul eder.Çok problem edecekse ayrıl derim .Hata yaptın diye ömür boyu bedel ödeyecek değilsin .
Kendi harap oldu. O kadar mutluydu ki mutluluğunu çaldım.yoksa o geçmiş dedi seviyorum ve pişmansın tövbe etmişsin bana ayıp örtmek düşer dedi

Boşanma süresinde ilknevliligimdeki pislik evlenmeden birlikte olduğumuzu söyledi mahkemede ve mahkemem devam ediyo Eşim katılmak istedi ben yok dedim ve dosyayı da okutmadim bu yuzdenhuzursuzlugundan araştırmış onada bişey demiyorum sonuçta haklı cikti

mahkeme devam ediyorsa nasıl evlendin
ee kendisi de evlenip boşanmış
sorun ne
niye karşısında bu kadar ezilip buzuldunuz af dilediniz ben anlamadım
bana yakistiramamis diyorsunuz da neyi yakistiramamis evlenip aşık olup hoşlanıp sevişmeyi mi
gerçekten bu kadar saçma ilişkiler içerisine nasıl kendinizi surukluyorsunuz anlayamıyorum

Siz sevişirken kendisi armut toplamıyordu elbette. Geçmiş gecmişte kaldı, şimdi aldatmış değilsiniz ki. Eğer bakireyim deyip yalan söylediyseniz o başka tabii, yalan suçtur.
Bu arada "bana sahip oldu" falan demeyin. Kimse kimsenin sahibi olamaz, hele ki içine girerek asla.
Aynen bu cümle midemi bulandırıyor iğrenç

seni affetmesi nedir ya niye bu kadar küçük düşürüyorsun kendini? geçmiş senin geçmişin ona ne sen ona karısıyla cinsel hayatını sordun mu? kaldı ki senin internet geçmişini kurcalaDigi için onun senden af dilemesi gerek ben böyle terbiyesiz had bilmez insanla birlikte olmazdım her şeyden önce

seni affetmesi nedir ya niye bu kadar küçük düşürüyorsun kendini? geçmiş senin geçmişin ona ne sen ona karısıyla cinsel hayatını sordun mu? kaldı ki senin internet geçmişini kurcalaDigi için onun senden af dilemesi gerek ben böyle terbiyesiz had bilmez insanla birlikte olmazdım her şeyden önce
O evliyken yaptiklarimi değil.boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgiliyi en cinsel ilişkiler yaşamış olmam. Zina ya bulaşmışsın dedi ve kendini zina yapicak biri degil

mahkeme devam ediyorsa nasıl evlendin
ee kendisi de evlenip boşanmış
sorun ne
niye karşısında bu kadar ezilip buzuldunuz af dilediniz ben anlamadım
bana yakistiramamis diyorsunuz da neyi yakistiramamis evlenip aşık olup hoşlanıp sevişmeyi mi
gerçekten bu kadar saçma ilişkiler içerisine nasıl kendinizi surukluyorsunuz anlayamıyorum
Mahkeme boşanma değil Boşanırken darp edilsin onun mahkemesi
Benide evliyken yaptıklarımla değil boşandıktan sonra başkasıyla cinsel ilişkilere girdigim icin

Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Onlar mutlu mesut yasiyacaklar sırf gizledikleri icin mutlu olucaklar.

E seninde gecmis internet aramalarin cikmasaydi sende saklayacaktin ve mutlu olacaktin durustluk yapmis olmuyorsun ki sende gizleyecektin ve en dogrusunu yapacaktin hangi durust insan mutlu ki ?

Onane senin geçmişin den yaw.İşte ben bu düzene isyan ediyorum.Erkek yapınca el kiri kadon Damgalı ö....z oluyor .Hayır içine sinmeyecekse en baştan ayrıldım hayatı kabusa çevirmesin.

Şimdi ben sorunu anlamadım. Siz zaten bunları anlatmadınız mı eşinize?
Zaten biliyordu evlenirken bakire olmadığınızı?

Problem ne? Evlenirken bakire değildim. İlk evliliğim. Eşim bana bunu sormadı bile.
Zinaya bulaşmışsın ne demek? Kendi yapmamış mı? Kendisi zinayı sevişmekle kısıtlandırıyorsa yanılıyor.
Ben olsam ayrılırdım. Geçmişimden sana ne derdim.
Önünüze getirecek emin olun.

Tövbe etmişsin ne demek yaa.. Bir de hamama götürüp yıkatıp kırklatsaydı bari. Allahım yaa.. Kendisini nerede görüyo acaba da tövbe etmişsin diyo bir de.
Önceden yaşadıklarınız şimdi hayatınızda olan kişiyi enterese etmez bunun bilincine varın ve şimdiki yaşamınıza bakın..

Tersini düzünü bilmese iyiymiş.. Yaşadınız bari niye anlattınızki ben evlendim boşandım demeniz yeterliymiş bence ayrıntıya girdiğiniz için adamın irite olması normal.oda size bizde şu pozisyonla bu pozisyonla yaptık dese sizde cok irite olursunuz.. Ayrıca bilgisayarının geçmişinden 3 yıl önceki aratılanları bulacak kadar neden efor sarfetmiş o kadar. Benimde bilgisayarımın arama gecmişi duruyoda dünki girdiğim yeri hatırlamayıp bakayım dediğimde bile sayfalarca geriye gitmem gerekiyo. Helede 3 yıl önceyi bulmak için gğnlerce ugraşmıştır. :kahve:Orası biraz garip geldi banada

Geçmiş ten attığı fotoları paylaşsana, senin gmail Nasıl bi şey se öyle

Hemen de her kadın bunu yaşamıştır vicdan rahatlaması mı bu. Eğer birşeyler yaşadıysanız arkasında durun başkalarına çamur atmayın !

Konu gerçekse yorumum bu.

Ben affedilecek bir şey göremedim durumunuzda. Ne yaşanmışsa geçmişte yaşanmış. Yani şuanki eşiniz hayatınıza dahil olmadan önce. Bu kısmın onu ilgilendirdiğini düşünmüyorum.

Zaten eşiniz olacak kişi iyi niyetli bir insan olsa, arama geçmişinizi kurcalamaya girişmezdi. 3 sene içindeki arama geçmişini oturup okumak da ayrı basiret.

Ve ayrıca evet sahip olduğunuz Gmail adresi Google'a bağlı tüm hesaplarınızla ilişkilendirilir, izin verdiğiniz taktirde hesapla ilişkili bilgisayarınız ve mobil cihazlarınızdaki tüm veriler (Bulunduğunuz konumlar, hesabın açıldığı cihazlar, arama geçmişiniz, gün içinde kullandığınız uygulamalar, youtube geçmişiniz ve yaptığınız sesli aramalar vb. gibi) bu hesapta toplanır. En basiti buna inanmayan arkadaşlar, Google'a "google web history" yazarak, hesaplarına girip tarayıcı geçmişlerine ve etkinliklerini bakabilir.
Bunları bilen kocasını didikliyordur zihniyetinde olanlar olacak. (Daha önce başıma geldi yine burada birine yardım ederken.)
Lisansimi bilisimle alakalı bir bölümde yaptım. Kaldı ki teknolojiyle birazcık ilgili biri bile bulabilir bunları.

Sahip olduğumuz tüm cihazlar tek bir hesap üzerinde açık, bir gün olsun açıp okumayı düşünmedik. Kaldı ki, bununla sizi yargılayacak biri hiç hayatınızda olmasın.

Şimdi ben sorunu anlamadım. Siz zaten bunları anlatmadınız mı eşinize?
Zaten biliyordu evlenirken bakire olmadığınızı?

Problem ne? Evlenirken bakire değildim. İlk evliliğim. Eşim bana bunu sormadı bile.
Zinaya bulaşmışsın ne demek? Kendi yapmamış mı? Kendisi zinayı sevişmekle kısıtlandırıyorsa yanılıyor.
Ben olsam ayrılırdım. Geçmişimden sana ne derdim.
Önünüze getirecek emin olun.
Eşim bakire olduğunu biliyo sıkıntı yok onda. Ama ben boşandıktan 4 ay sonra biriyle birlikte olup onunla cinsel ilişkiye girdiğimi biliyo . sen boşandın niye böyle bir birlikteliğe yanasiyosun. Bi kere bekarayım gitti diye nasıl yaptın diyo. Kendisi söylüyor ben kızlık zarında değilim beyin zarı problem diyo. Sen artık boşanmış bi kadinim diyip sevgilinin evine gidip 3 4 ayda tanidigin insanla naısl birlikte olursun diyo

google dan 3 yıllık gecmıs gorulmesı ıcın senın 3 yıl boyunca hıc sılmemen ve adamın oturup saatlerce gerıye gıtmesı gerekır.. Bırlıkte olmanı gectım hadı ısrar ettı bırlıkte oldum ne demek ya cocuk musun sen ? evlenıp 2 hafta sora ayrılmak ayrı bı olay zaten. Evlenıp ayrılmssn zaten bırlıktelıgın olmus esın bunu tahmın edıyodur ee sorun ne? bır cok kez bırlıktelıkler yasaman mı sorun? Vala ben ısın ıcınden cıkamadm canm ne diyim bılemedım

Back
X