Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

Boşanma süresinde ilknevliligimdeki pislik evlenmeden birlikte olduğumuzu söyledi mahkemede ve mahkemem devam ediyo Eşim katılmak istedi ben yok dedim ve dosyayı da okutmadim bu yuzdenhuzursuzlugundan araştırmış onada bişey demiyorum sonuçta haklı cikti
sırf bu mesaj bile yeter fake olduğunuzu ispata.
Boşanma davanız kesinleşmeden (yargıtay vs. aşaması da tam olarak bitmeden) bir başkası ile evlenemezsiniz.

Mahkeme sürerken nasıl evlendiniz bu adamla?

3 yıllık geçmiş hem pcde duruyor hem de adam 3 yıla kadar inip bakmış?

Evlendiğinizi nasıl gizleyebildiniz ki?

Ayrıca ben evlenip ayrıldım deseniz, bunların hiçbirini anlatmak zorunda kalmazdınız. Herşeyi anlattınız diyelim ters ilişkiyi neden anlatıyorsunuz, 2-3 kişiyi neden anlatıyorsunuz? Bir hata yaptım biriyle diyebilirdiniz.

Anlattıklarınız inandırıcı değil...

Düğünüme 3 hafta var.1 ay öncede nikahlandik tayin için.
28 yasinda bi öğretmenim.
Utancımdan hiç bi arkadaşıma halimi durumumu anlatamadım.
Eşim google gecmisimden arattigim herşeyi gördü ve hayatımdaki geçmişimdeki herşeyi açıklamazsam biteceğini .Kelime kelimesine anlatırsam affedeceğini ve geçmişte kalacağını söyledi. 1 senedir bi gün karşıma çıkar korkusuyla yaşadığım için bu korkuları yaşamamak için herşeyi anlattım ama herşeyi.şimdiyse hiç bişey eskisi gibi olmucak galiba. Aynı durumları yaşayan olup düzelen kocası tarafından gerçekten affedilip geride birakildimi biseyler.
Su an korkum hep karşıma cikicak olması ve hep ezilicek olmam.

Gelelim yasadiklarima.
Ve anlatiklarima.

Üniversitede 1 yıllık sevgilimle cinsel olarak birlikte olmakndisinda bir çok kez biseyler yasadigimi.

Üniversite bitince ayrıldık ve tanistigim biriyle evlilik dusuncesiyle ısrarıyla birlikte oldum. Bana kız degilmisin diye sürekli zorladı. Ve 2 kere ters ilişkiyle sahip oldu.sonrasındada normal şekilde oldu ve kötü olduğumuz halde evlendim o kişiyle ve evliligim 2 hafta sürdü.

Boşandıktan sonra boşluğa dustum. Sevilmemisim dedim ve karşıma tekrar çıkan biriyle sevgili oldum ve 4 ay içinde 4 5 kez cinsel ilişkiye girdik.tayini çıkınca kavgalar başladı ve devam ettirmedik.

Şimdi karşıma harika bi insan çıktı.evlenip boşanmış biri ama çok iyi. Aramızda yakınlaşma olduğunda o engel oldu evlenmeden yapmayalım olmaz dedi.

1 hafta önce 3 senelik google gecmisimden birlikte olurken canım yaniyo ve ertesi gün hapı aramalarim olmuştu.onları görüp aradı ve herşeyi anlattım.

Ama hep inandım sevildigime evlenicem sandim.
Şimdi beni affetti güveniyorum sana dürüst okdun tövbe etmişsin pişmansın dedi.

Ben bu adamsız yaşayamam. Ama şimdiden aslında bana güveni kalmadı bence.1 haftadır şuranı kapatıcak şekilde giyim öyle yapma şunla görüşme .
Bana kötü bi damga vurdu.
Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Onlar mutlu mesut yasiyacaklar sırf gizledikleri icin mutlu olucaklar.
Siz bunun gibi şeyler yaşasınız mi ve eşiniz bıraktımi geçmişte yoksa tekrar tekrar cikiyomu

Benim yardıma ihtiyacım var kötü davranilmaya kırılmaya değil.

Ben büyük günahlar işledim af diledim tövbe ettim.asla yanlisim olmaz eşime dedim.
Ne olur sanki bi canın eriyip gitmesine izin vermeseniz
Cnm bu yasadiklarini hicbir kadin yasamiyor istisna olanlar disinda yani baya birliktelikleriniz olmus ama sizin hayatiniz olmus gecmis ve pismansiniz evlenmedende anlatmaniz yerinde olmus
Bu korkularinizi es adayiniza anlatin eger bu durum mutlulugumuza engelmi diye ciddi konusma yapinn
Guvenmiceksen bitsin deyin
Ve gozlemleyin
Mutluluklar diliyorum
Kendinize guveninizi ve kendinizi ezdirmeyeceginizi anlasin

3 yillik google gecmisi cikiyormu hicmi format atilmadi 3 yil.boyunca fake geldi konu bana

Bosandigimi gizlemedim.eski sevgilimi de gizlemedim. Ama ters ilişki yasadigimi ve boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgili olup cinsel ilişkiye girdiğimi gizledim. Ve o bana yakistiramdigini söyledi bubyuzden
tamam o zaman dürüst davranmışsın ..

bu kadar detay açıklamaların ne getirisi olur kii, ve söylemeyi de dürüstlük olarak görmem

seni kabul ediyorsa doğrun olduğu kadar yanlışlarınla da olabileceğini düşünmelii,

sevgi,değer vermek ,seni anlamakta burdan geçer ,,

umarım anlattıklarını kaldırabilir , yüzüne vurmaz

daha da çirkinleşmez

sırf bu mesaj bile yeter fake olduğunuzu ispata.
Boşanma davanız kesinleşmeden (yargıtay vs. aşaması da tam olarak bitmeden) bir başkası ile evlenemezsiniz.
Arkadaşım devam dava boşanma davası değil. Boşanırken şiddet uyguladı doktora gittim darp raporundan kamu davası acildi

tamam o zaman dürüst davranmışsın ..

bu kadar detay açıklamaların ne getirisi olur kii, ve söylemeyi de dürüstlük olarak görmem

seni kabul ediyorsa doğrun olduğu kadar yanlışlarınla da olabileceğini düşünmelii,

sevgi,değer vermek ,seni anlamakta burdan geçer ,,

umarım anlattıklarını kaldırabilir , yüzüne vurmaz

daha da çirkinleşmez
Yüzüme vurmuyo kaldırılması çok güç diyo.bana melegim dersi şimdi o melek kayboldu bu ağırıma gidiyo diyo.

N
3 yillik google gecmisi cikiyormu hicmi format atilmadi 3 yil.boyunca fake geldi konu bana
Ya ben hatalıyım ama sizde sikintilimisiniz ya yardım istedik gerçekmi degilmi tartışması ne . desteğe ihtiyaç duyduk belki bir iki kelimeye .eğer geçmişi hatırla ayarı açıksa gözüküyormuş işte fotoğraflarını çekip gonderdi

3yillik gecmis nedir ya???? Uyelik yeni ve gecmis sadece cinsellik... Her kadin boyle degildir emin ol yada olma aman banane

Burada daha önce nelerle karşılaştınız bilmiyorum. Bana sahibinde de araba satma hakkının yıllık 1 tane olduğunu söyledi.süresi dolduğu ücretsiz ilan için yeni üyelik için mail şifremi istedi. Oraya girince geçmişte gözüküyormuş
Tamam da o zaman onceki evliligini biliyormus neden kontrol hapi veya iliskide aci gibi aratmalarindan sorumlu tutup hesap soruyor ve sizde masallah nokta ve virgulune kadar anlatiyorsunuz.

Tamam da o zaman onceki evliligini biliyormus neden kontrol hapi veya iliskide aci gibi aratmalarindan sorumlu tutup hesap soruyor ve sizde masallah nokta ve virgulune kadar anlatiyorsunuz.
Evliligim 10gün surdu. Tarihleri uyusmuyo. Evlenmeden önce ve boşandıktan sonra olduğu için sordu.
Ama ben zaten çok pişman oldum.ve bu adama bi daha en ufak yanlisim yalanım olmasın istedim.bu yüzden anlattım.

Herkes geçmişin hata yapmıştır tövbe ettiniz Allah affetsin inşallah.
Dürüst olmakla hiç bir şey kaybetmezsiniz. Hatta sizi bıraksa bile kaybetmezsiniz iyi yapmışsınız dürüst olup açıklayarak. Ama hepsini demenizden dolayı adam değişmiştir büyük ihtimalle.
Sabret ve güvenmesini bekle eğer sabredemeyeceğin noktaya gelirsen bya da o getirirse bitirmekten başka çare yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Herkes geçmişin hata yapmıştır tövbe ettiniz Allah affetsin inşallah.
Dürüst olmakla hiç bir şey kaybetmezsiniz. Hatta sizi bıraksa bile kaybetmezsiniz iyi yapmışsınız dürüst olup açıklayarak. Ama hepsini demenizden dolayı adam değişmiştir büyük ihtimalle.
Sabret ve güvenmesini bekle eğer sabredemeyeceğin noktaya gelirsen bya da o getirirse bitirmekten başka çare yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Beni zaten üzüyo yuzume vurmuyo ama eskisi gibi yüzü gulmuyo ve onu ben bu hale getirdim.bu ağırıma gidiyo.kendimi burada yazılanlardan sonra dahada kötü hissediyorum.

Eşin bakir olur ve karşısındaki insanın da bakire, hiçbir şey yaşamamış olmasını ister anlarım ama kendisi de evlenip boşanmış bir insan, sen onun geçmişini sordun mu sorun ettin mi? Kimle ne yaptığıni sorguladin mi? Cevabın hayır ise, ona ne senin geçmişinden ? Niye ezik bir tavra burunuyorsun? Ne diye senin taa Google geçmişini karıştırıyor? Fake konudur umarım.

Back
X