Gecmisimden dolayi hayatim mahvolmak uzere

3 yıllık arama geçmişi nasıl duruyor yahu?
Adam maile girip sorguluyor ve herşeyi anlatmazsan biter diyor?
Geçmişte birini aldatmadıysanız, bir suç işlemediyseniz yani karakteriniz bozuk değilse ona eski ilişkilerinizi anlatmak zorunda değildiniz.

Hadi ilk evlilikleriniz olur adam bekaret konusunda hassastır kendi de birşey yaşamamıştır anlarım.
Ama buna hakkı yok bu durumda, siz de vur demiş öldürmüşsünüz herşeyi niye ayrıntısıyla anlatıyorsunuz.

Bugün can dediğiniz yarın el olur herşeyi yüzünüze vurur.
Şu saatten sonra pek sağlıklı bir ilişki olmaz gibi geliyor.
Şimdi "he" demiş olabilir ama aynı eve girdiğinizde her tartışmada bu konuyu yüzünüze vurmayacağı garanti değil.

sen en basta sana ne diyecektin ayrıca keyfine bakmışsin zorlama yok ki hayat biçimine uygun birni bul bunla uğraşma sana guvenmez zaten

sen en basta sana ne diyecektin ayrıca keyfine bakmışsin zorlama yok ki hayat biçimine uygun birni bul bunla uğraşma sana guvenmez zaten

Adama sadece eski evliliğinizi anlatsanız yeterliydi.
Bütün ilişkilerin tersini düzünü anlatmasanız da olurdu.

Ve ayrıca bir kez de ben söyleyeyim.
Her kadın yaşadıklarınızı yaşamıyor, onu bi silin aklınızdan.

Konuya ne inandım, ne inanmadım..

Son düzenleme:
hersey anlatilir mi ya..yasadiklarin seni bağlar ama kusura bakma karsindaki boşanmış bir erkek te olsa anlattiklarini her erkek kaldiramaz.Bence hata üstüne hata yapmissin.Hadi herseyi gecelim be diye anlatiyorsun herseyi adama..Ayrica google geçmişini inceledigine göre guven sorunu zaten varmis

Tum ayrıntıları anlatman şart miydi yani?? Durust olacagim derken tum gecmisini adamin onune serip sonra da isin icinden cikamayanlari anlayamiyorum ben de.. Filmlerde yasamiyoruz, gereksiz ayrintilari karsi tarafa bildirmek durustlukten ziyade luzumsuzluktur bence.. Kafa bulandirmaktir yok yere..
Kimseyi kandirin demiyorum elbette, ama sorulmamis ve anlatilmasi gerekmeyen ayrintilari vermenin mantigi nedir ki?
Konu sahibi, gerceksen, tum kadinlari genelleme.. Ayrica adam takintili olabilir; 3senelik geçmişi aratmak pek normal bi durum degil.. Ve bence sorun edecek.. Kinamiyorum ama yaptıklarını onaylamiyorum sahsim adina.. Ama yine de adamin seni 'affedecek' pozisyonu yok bu meselede.. Ihanet etmemissin.. O varken yapmamissin.. "Beni affet" diye eziklenirsen tepene binebilir.. Hem Allah affetsin zaten o onemli.. Adam en fazla senle devam edip edemeyecegini tartabilir..

Esimde zaten benliknbisey yok ben bukadar büyük günahlarını kabullenmiş olmana dayanamıyorum dedi.harama zinaya bulasmissin. Allah yardımcımız olsun sevdiğim insana güç versin
Bırak bu ayaklari...milleti kandırmaya devam etme artik. Hem mahkemem sürüyor diyorsun hem tayin icin erken nikah yaptik diyorsun. Mübarek günde amacın nedir senin....Gerçekten bu anlattıkların doğru olsaydi ters iliskini ne evlendigin kisiye nede burdaki bayanlara anlatmazdin çünkü kadınlar her ne yasamis olursa olsun bu kadarını kimseyle paylasmaz çünkü utanir çünkü o bir kadındır...

Bırak bu ayaklari...milleti kandırmaya devam etme artik. Hem mahkemem sürüyor diyorsun hem tayin icin erken nikah yaptik diyorsun. Mübarek günde amacın nedir senin....Gerçekten bu anlattıkların doğru olsaydi ters iliskini ne evlendigin kisiye nede burdaki bayanlara anlatmazdin çünkü kadınlar her ne yasamis olursa olsun bu kadarını kimseyle paylasmaz çünkü utanir çünkü o bir kadındır...
Ruh haftasimisin okumadın ki ilk esimden boşanma sebebim 2.hafatada şiddet uygulaması darp raporu aldığımdan bunun davasi ayrı sürüyor kamu davası olarak. İftira atmak doğrumu simdi

ayni ayrintiyi ben de yakaladım ancak konu fazlasiyla mide bulandirici benim acimdan o yuzden yazmak istememistim. kimsenin namus bekcisi degilim yasadiklari beni ilgilendirmez anasi degilim kardesi değilim

cnm benim seni ayakta alkisliyorum

bir de yapistirdigi sey var ya onun icin bile bi ozur dilemiyo konunun basinda yazmistim tekrar ediyorum

HANGI KADIN YASAMADI DEMISSIN HER KADIN YASAMAZ ARKADAS...

Ruh haftasimisin okumadın ki ilk esimden boşanma sebebim 2.hafatada şiddet uygulaması darp raporu aldığımdan bunun davasi ayrı sürüyor kamu davası olarak. İftira atmak doğrumu simdi
Ruh hastasi sensin geçmişin yormus seni...bosanma davam hala devam ediyor. Dosyada önceden birlikte oldugum yaziyor esimi mahkemeye goturmedim diyen sensin.

Hâlâ nasıl bu konu devam ediyor hayret...

Bariz fake hatta konu sahibinin cinsiyeti de kadın değil....

Nickine bakın "kezikezi"

Sen kezilere kurban oll..

Ayrıca hiç bir kadın bu yaşadıklarını sanal alem olsada böyle detaylı anlatmazz...

Agzina saglik Canm

3 senelik bi gecmisten bahsediyorsun Masaallah herseyide aklinda tutmussun her ayrintisina kadar anlatiyorsun ilk gunku gibi hatirliyorsun tovbe ya sen kadin degilsin cunku bi kadin bu kadar asagilik seyler anlatmaz burdakilere de esinede o bilgisayra gecmisinde yasadiklarini not mu ettinde gunu gunune bu kadar ayrintili olarak anlatmak zorumda kaldin artik her ne kadar dogruysa

Geçmişinle seni yargılamak bir insana düşmez. Kimse kimseyi yargılamamalı. Evet nişanlının kaldırması zor. Ama hangi insan tertemiz ki? Pişman olman önemli olan. Hata yapmak değil hatada ısrarcı olmak fenadır. Seni affettiğini söylüyorsun. O zaman beyaz bi sayfa açın ve bir daha kötü şeyleri konuşmamaya çalışın. Umarım bundan sonraki hayatınızda her şey daha güzel olur

Düğünüme 3 hafta var.1 ay öncede nikahlandik tayin için.
28 yasinda bi öğretmenim.
Utancımdan hiç bi arkadaşıma halimi durumumu anlatamadım.
Eşim google gecmisimden arattigim herşeyi gördü ve hayatımdaki geçmişimdeki herşeyi açıklamazsam biteceğini .Kelime kelimesine anlatırsam affedeceğini ve geçmişte kalacağını söyledi. 1 senedir bi gün karşıma çıkar korkusuyla yaşadığım için bu korkuları yaşamamak için herşeyi anlattım ama herşeyi.şimdiyse hiç bişey eskisi gibi olmucak galiba. Aynı durumları yaşayan olup düzelen kocası tarafından gerçekten affedilip geride birakildimi biseyler.
Su an korkum hep karşıma cikicak olması ve hep ezilicek olmam.

Gelelim yasadiklarima.
Ve anlatiklarima.

Üniversitede 1 yıllık sevgilimle cinsel olarak birlikte olmakndisinda bir çok kez biseyler yasadigimi.

Üniversite bitince ayrıldık ve tanistigim biriyle evlilik dusuncesiyle ısrarıyla birlikte oldum. Bana kız degilmisin diye sürekli zorladı. Ve 2 kere ters ilişkiyle sahip oldu.sonrasındada normal şekilde oldu ve kötü olduğumuz halde evlendim o kişiyle ve evliligim 2 hafta sürdü.

Boşandıktan sonra boşluğa dustum. Sevilmemisim dedim ve karşıma tekrar çıkan biriyle sevgili oldum ve 4 ay içinde 4 5 kez cinsel ilişkiye girdik.tayini çıkınca kavgalar başladı ve devam ettirmedik.

Şimdi karşıma harika bi insan çıktı.evlenip boşanmış biri ama çok iyi. Aramızda yakınlaşma olduğunda o engel oldu evlenmeden yapmayalım olmaz dedi.

1 hafta önce 3 senelik google gecmisimden birlikte olurken canım yaniyo ve ertesi gün hapı aramalarim olmuştu.onları görüp aradı ve herşeyi anlattım.

Ama hep inandım sevildigime evlenicem sandim.
Şimdi beni affetti güveniyorum sana dürüst okdun tövbe etmişsin pişmansın dedi.

Ben bu adamsız yaşayamam. Ama şimdiden aslında bana güveni kalmadı bence.1 haftadır şuranı kapatıcak şekilde giyim öyle yapma şunla görüşme .
Bana kötü bi damga vurdu.
Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Onlar mutlu mesut yasiyacaklar sırf gizledikleri icin mutlu olucaklar.
Siz bunun gibi şeyler yaşasınız mi ve eşiniz bıraktımi geçmişte yoksa tekrar tekrar cikiyomu

Benim yardıma ihtiyacım var kötü davranilmaya kırılmaya değil.

Ben büyük günahlar işledim af diledim tövbe ettim.asla yanlisim olmaz eşime dedim.
Ne olur sanki bi canın eriyip gitmesine izin vermeseniz

Bahsettiğim davada boşanma davam değil Boşanırken uyguladığı şiddet kamu davası oldu hastaneye gittiğim için .
Google geçmişi de bilgisayarla alakalı değil nasıl duruyo diyenler.siz bilgisayardan telefondan siliyosunuz ama gmail hesabı açıksa orada kaliyomus
Yasamak icin kendinden baska kimseye ihtiyacin yok bir kere bunu unutma. Eger gecmisini ve pismanliklarini anlattiginda sana karsi davranislari degismisse sakin o adamla evlenme hatasina dusme derim. Cunku artik senin onun gozunde degerin azaldi ve sana buna uygun davranacak. Ona mecburmussun gibi davranacak seni asagilayacak belki tehdit edecek psikolojik siddet uygulayacak. Sen kendini kucuk gorme . Gecmis adi ustunde gecmis. Ve pisman olmussun tovbe etmissin bunu anlayabilecek birisini bulabilirsin. Cinsellik yuzunden yorumlarda herkes karsi saldırıya gecmis evet fake de olabilirsin ama gercek de olma ihtimalin var. Onun icin yaziyorum kendini asla kucuk asagilik gorme ve o adamla evlenme kendine yazik edersin

Çok kötü şeyler yaptıklarım.ama etrafimda hangi kadın yasamadiki bunları.
Valla kotu seyler yapip yapmadigin senin hayat tarzina inancina yasanti sekline vede deger yargilarina bagli orasi kimseyi ilgilendirmez ama hangi kadin yasamadi derken cidden abartili sekilde tuhaf duruyor soyledigin. Ayrica yasadigin seni ilgilendirir ancak evlenecegin adama evlenip bosanmis oldugunu bile soylememis olman buyuk yalanciliktir yani boyle birseyi omur boyu nasil saklamayi dusunuyordun asil ben ona sasirdim, adam gecmisinden cok yalanciligin icin senden ayrilir ayrilirsa.
Bence su yanlis diye gordugun seylerin icindeki aslinda en buyuk yanlisin es adayindan gizlemis olman.
Ayrica senin o gecmis dedigin seyi adam belliki sana inanmadigi ve guvenmedigi icin didik didik edip ortaya cikarmis bu olaylari yani durduk yere olmamis bunlar. Belkide evlenmeden once olmasi daha iyi olmustur sizin icin.

O evliyken yaptiklarimi değil.boşandıktan 4 ay sonra biriyle sevgiliyi en cinsel ilişkiler yaşamış olmam. Zina ya bulaşmışsın dedi ve kendini zina yapicak biri degil
değişik ahlak anlayışları böyle sıkıntılar doğuruyo işte
boşanmışsın, hayatında kimse yokken birisyle sevgili olmuşsun, sevişmişsin
oh canına değsin bu ne ya
sanki öksüzler yurdunu bombaladın
bu ne kardeşim, bynubüküklerde emrahın anası gibi
bırak bu kadar ezikleme kendini
kocana da anlatma herşeyi
insanın özeli vardır, kimseye de hesabını tutmak düşmez, kendisinden önce yaşanmış bitmiş, neyi didikliyo
asıl iğrenç olan bu tutum, senin seks pozisyonun değil

Back
X