• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişini dürüstçe anlatan çapkın erkek karşısındaki kızdan hoşlandığı içinmi anlatır

Benden önceki ilişkilerini anlatan
Tabi karşılıklı anlattık ama o çapkın olmasına rağmen dürüstçe bana anlatması
benden hoşlandığını gösterir mi sizce?

senden önceki iLişkiLerini sana anLatması böyLe birşeyin öLçütü oLamaz bence....
pek çok amaçLa anLatmış oLabiLir..tabi iLişkinin gidişatı da önemLi..beLki iLerde seni dürüstçe başkasına anLatacak???

senden önceki iLişkiLerini sana anLatması böyLe birşeyin öLçütü oLamaz bence....
pek çok amaçLa anLatmış oLabiLir..tabi iLişkinin gidişatı da önemLi..beLki iLerde seni dürüstçe başkasına anLatacak???

Bir yanlışı düzelteyim
Dürüstlükten kastım önceki ilişkilerinde kiminle ne yaşadığı
ya da isim vererek. kimle ( kimlerle )yaşadıklarını tabiki de alenen söylemedi açıklamadı yani
yüzeysel bir şekilde çapkınlığını dürüstçe dile getirdi ve ayrılış sebeplerini de ......

bende sevgilisinın gecmişinı dıdıkleyıp sonra uzulenlerdenım. en ınce ayrıntısına kadar sorar cocugu sık bogaz eder sonrada uzulurum elımde degıl.benden once cok kısı ıle cıkmış bı ınsan. ama ne olursa olsun soledıgı su cumle ıle avunuyorum. "sen bana tertemız bı sekılde geldın keske ben de sana oyle gelebılseydım ınan senın olacagını bılseydım kımseyle cıkmazdım." bu cumle ıle avunuyorum ve yaptıkları ılışkımız resmıyete dokmek ıcın cabaları da cabası. ben onun samımayetıne ınandım ve guvendım. sevgım yuzunden kurallarımı yıktım. o da yaptıgım fedakarlıkları ve onun ıcın nelere katlandıgımı bılıyo. bu yuzden elını cabuk tutuyo bı an once evlenmek için sırnaşık şey:teytey::1hug:

bu tarz erkeklerden uzak durucansin.. ne maksatla anlattiginin onemi yok, bos bi insan oldugunun onemi var bence. Dunyadaki sorunlardan, yada sanattan, yeni gelisimlerden bahsetmiyorsa bi erkek.... bostur arkadas.

bosbogazlıgından anlatır guya bak kac kısıyle cıktım gıbılerınden
hıc hazetmem bos bos konusan ınsandan kız olsun erkek olsun hıc farketmez

bnm eski erkek arkadaşım da anlatmıştı bana ve bn çok üzülmüştüm,sonra sormuştum neden anlattın bu güzel bişi deil ki çok çapkın olmak diye,o da dedi bazı şeyleri ilerde öğrenince de neden sakladın diyeceksin,en iyisi herşeyi yolun başında benden öğrenmen demişti,iyi de etmişti çünkü arkadaşları çok patavatsızdı,bir gün birisi bi laf ederdi bende bilmiyor olunca çok üzülürdüm,en iyisi güzelim yerimseniben

bu bir kıstas değildir,anlatmasının altında bir cok sebep olabilir,olmayadabilir:sm_confused:

Back
X