Geçmişte reddedilmiş gelinler

Birazdan sis perdesi aralanacak ve gelin çıkıp gelecek uyuyacaktım şu çalışmayan gelin ve ev kirası ödeyen kaynana girdabına kapıldım

Hahaha ya bende aynıyım, eşim uyusana diye dürttü az önce ama gidemiyorum Yine goygoydan ban yiyeceğim bu gidişle, bu görümce bi beni yakacak

Benim evliliğim olumsuz başladı ailem beni vermek istemedi,her kafadan bir ses çıktı oysa babam ile eşim halı saha maçında birlikte oynuyordular,babam sessizdi canım benim... gizli gizli buluşmaktan bıkmıştım,eşim illa gel diye beni strese sokuyordu yanınada gidince ay ne dert ne tasa..
Sonuç kaçtık ... hal böyle olunca ailem sus..hemen herşey yoluna girdi çok şükür .. barıştık annemde bunalmıştı hep arada kalıyordu bitanem... sonrasında eşim ve ailem bal yağ..herkes çok seviyor saygı duyuyor birbirine... bugünleri o dönem rüyamda görsem inanmazdım...

Çok mantıklı yaklaşmışsınız.Evlilikler mantık ağırlıklı yapılmalı.Günümüzdeki evliliklerin çoğu mantık yerine anlık hevesle yapıldığı için hep sorunlu.

Kusura bakmayın ama önce istememişsiniz yani abiniz sizin dolduruşunuza gelse evlenmekten vazgeçecekmiş daha napcaksınız geline kötülük olarak
Ama adam aşkının arkasında durup evlenmiş bir de bunun için gelinin size iyi davranmasını bekliyorsunuz.
Sizinki abimi kaybetmeyelim iyi görünelim şirin görünelim tavrı çünkü abin yengenin tarafında. Abin biraz yengeni suçlasa çullanacaksınız kadının üstüne de abinden korkmuşsunuz.
Ayrıca evlenmek için yıllarca tanımasına gerek yok örnekte görüldüğü gibi.
Abini tebrik ettim gelini de ne güzel onlar evlerinde mutlu.

İstediği desteği göremeyince şimdi de bizi gömdü, biz boş beleş takılıyoruz kendisi holding yönetiyor zaar
Yok ya kendisi hemsirelik ya da ebelik okuyormus. Yani bizden daha bos suan okul yok nerdeyse pandemj yüzünden Baktim kendi sevgilisinin isini de begenmiyor baska is bulsun istiyormuş. Ailece is konusuna takiklar

Görümceler bugün de sevilmedi,bugün de linç dozumuzu aldık teşekkürlerr teşekkürlerr
Bende görümceyim merak etmeyin görümcelere de genel anlamda bir antipatim yok.

Ama ben ailenizin baştan istememe sebebini ve özellikle sizin abinizin eşini, sadece güzelliği için evlendiği bir kadin olarak tarif etmenizi kibar tabirle çirkin buldum.
Tam yaka silkmelik bir görünce ifadesi nerede görsem tanırım.

Yok ya kendisi hemsirelik ya da ebelik okuyormus. Yani bizden daha bos suan okul yok nerdeyse pandemj yüzünden Baktim kendi sevgilisinin isini de begenmiyor baska is bulsun istiyormuş. Ailece is konusuna takiklar
Malesef öyleyiz yok gayet meşgulum içiniz rahat olsun hanfendi

Saygı duyuyorum ne de olsa bunlar benim fikirlerim

Abinizin de işi yokmuş doğru dürüst kızın olmayınca mı sorun. Kız evi erkek damat baksın istiyorsanız demek ki

Abinizin de işi yokmuş doğru dürüst kızın olmayınca mı sorun. Kız evi erkek damat baksın istiyorsanız demek ki
Arkadaşlar benim anlatmak istediğim hep farklı yere çekildi. Lütfen objektif bakın,şunları da söyleyerek konuyu kapatıyorum. Annem oğlunun işinin sonunun olmadığının farkında ama evleneceği kız çalışırsa ona destek olur biri işten çıksa diğerinin işi olduğu için aile düzeni sarsılmaz evlilikleri sorunsuz devam eder düşüncesindeydi. Sandığınız gibi gelinin arkasından iş çeviren fitne fücur insanlar değiliz. Aksine ailem hep onların iyiliğini düşünür. Annemler her konuda destekçi. Asla gelini ezme kötü davranma gibi bir durum yok. Sadece ben annemin üzülmesine dayanamıyorum. Elbet bizimde hatalarımız vardır ama bu kimsenin mükemmel olduğu anlamına gelmez. Yorumlarınıza saygı duyuyorum,herkesin kendi düşüncesi sonuçta. Hepinize mutlu günler diliyorum

Abinizin sağlam isinin olmamasınımn suçlusu neden yengeniz? isi olan gelin olsun oğluma baksın diyen anneniz mi haklı? peki isi olan gelin isi sağlam olmayan abinizi kabul edecek miydi?

çok merak ediyorum siz calısıyor musunuz ve sizi oglumun isi saglam degil çalışsında oğluma baksın diyen bir kayinvalide ister misiniz?

Ben calışan biri olarak sirf oglu rahat gecinsin diye beni isteyen kayinvalideyi ve oğlunu ben istemezdim belki de benim annem karsi cikardi isi sağlam olmayan adamla ne isin var diye bu seferde benim annem haklı olurdu sizin mantiginiza gore.

Çalışsın da oğluma baksın gibi bir düşünce yok arkadaşım tamamen yanlış anlamışsın. Oğlu işten çıkarsa iş bulma sürecinde evin geçimini o evden biri sağlayabilir ne de olsa hayat müşterek, böyle olunca da kimseye muhtaç olmazlar anlatabildim mi?

Bilemiyorum hic sormadim kaynanama beni istiyor musun diye istemiyorsa da istemesin onemli gormedim acikcasi
Ben de kaynana olacagim,oglumun evlenecegi kadini begenmeyebilirim,istemeyebilirim belki. Ama mudahale de etmem,karismam. Oglumun kararidir saygim sonsuz. Kotu olsunlar da istemem cunku o zaman benim oglum da mutsuz olur. Allah herkesin karsisina iyileri cikarsin ne denir ki baska?

aynı sey degil mi? oglum isten cikarsa hic uzulmesin canini sıkmasın gelin hanim devreye girsin oğlum garantide olsun.

Abiniz begenmis yengenizi evlenmis çalışmaması sorun degil demis. hep ihtimal üzerine yasanır mı? calismıyor diye sevdigi kadını terkedip sevmedigi ama calisan biriyle ya bir gün isten cikarsam diye evlenilir mi? evlilik bu şirket mi kuruluyor her ihtimal hesaplanmalı?

şukür sizin gibi dusunen insanlar yok etrafımda. ilk evlendigimde atanmamıştım henuz 8 ay evdeydim. Ne esimin ailesi ne esim neden calismiyor diye en ufak bir ima bile yapmadilar ki benim esim de özel sektörde yani hiçbir sey garanti degil. simdi 6 yıldır calişıyorum Allah nasip ederse 2. cocugumda yine calismayip 2 sene evde kalacagim bunun kararını esimle ikimiz verdik Ne kayinvalidem ne gorumcem ya abim o arada isten cikarsa niye 2 sene calismayacak demez diyemez.

kabul edin dusunce yapınız hatalı. ya da kabul etmeyin ama aynı muamele evlendiğiniz de size de yapılabilir unutmayın.

Neyse uzamasın konu iyi günler.

Tabiki şuan yanlış düşündüğüm şeyler olabilir. İnsan hep aynı fikirde kalmıyor,5 sene sonra belki aa ne kadar yanlış düşünmüşüm diyeceğim haklısınız. İyi günler diliyorum

Aslında şöyle bu mantıkla bu görümce kızımızı atanmadığı için istemeyebilirler. Çünkü sağlıkçıysan devlette olmalısın özelde hem az para alırsın hem uzun saatler çalışırsın hem iş güvencen yok.

Sözgelimi mesleği olup düzenli geliri olan bi kadın kirasını bile ödeyemeyen adamı alır mı, tabi ki hayır, bu mantıkta bakınca abisinin dengi zaten o gelin hanım. Velhasıl bence bu aile kendi çocukları meslek sahibi olmadığı için iyi işleri olan insanlara çocuklarını yamama derdinde anlaşılan. Bari görümce kızımız eğer güzelse ki olmayabilir çünkü güzel diye yerip duruyor gelini, burdan güzel olmadığını çıkarıyorum, zengin ve kariyeri olan bi adamla evlensin bari de annesinin içinde kalmasın. Güzellikten kastım şu bu arada karşıdaki adam zengin ve kariyerliyse senin de ona vereceğin bişe olmalı, emek vermekten de hoşlanmadığınıza göre aklıma güzel olmaktan başka çare gelmiyor.

Aynen anasını sevmek zorunda sanki, sevme kız gelin sevme kaynananııııuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…