Geçmişte yapılanları unutamamak?

blackswan32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
7
9
1
24
Geçmişte yapılan yanlışları asla unutamıyorum. Annemin babamın ve eşimin. Bugün aslında çok iyi olmasalarda iyiler. Spesifik bir hataları yok diyelim. Geçmişten kopamamam benden başkasına da zarar vermiyor. Biri beni üzecek bir şey yaptığında hatasını anlayıp benden özür dilerse ve tekrarlamazsa iyi niyetini gösterirse asla kin tutan biri değilim ama hem üzüp hem de hatasının farkında olmayıp hem de çok iyi insanlarmış gibi davranan insanlara tahammül edemiyorum. Sizce psikolojik destek almalı mıyım?

O kadar bensiniz ki maalesef aileniz değişmeyecek ama siz değişeceksiniz, değişmek zorundasınız. Kendini sev kendine değer ver diyenler aşırı sinirimi bozardı ama gerçekten temel nokta buymuş.artık biri benden bir şey istediğinde içimdeki o küçük çocuğa bakıyorum, ona kıyamıyorum.o çocuk çok kimsesizdi.deli saçması gelebilir ama insanlara hayır derken veya cevap verirken sanki o küçük kızın hakkını savunan biri gibi hissediyorum.yani bana yapılmayanı ben kendime yapıyorum.Geçmişi sürekli düşünmeyi bıraktım,gelecekte nasıl olmam gerektiğini hayal edip bu günümü düzenliyorum.Kan değerlerinize de muhakkak baktırın,sağlığınıza dikkat edin,terapiye gücünüz varsa muhakkak iyi araştırın gerçekten iyi bir terapist yardımcı olabiliyor.

Bu anlattıklarınız çok destek almanızı gerektirecek birşey gibi gelmedi bana.
Çoğu insan böyle değil midir zaten?
Yapılanları aslında kimse unutmaz sadece alışılır, kabullenilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…