Geçmişte yaşadığınız ilişkileri yeni erkek arkadaşınızdan saklarmısınız?

eyllesintisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
310
0
46
Ankara
Ciddi düşündüğünüz biriyle yeni bir ilişkiye başlayacaksınız . geçmişte yaşadığınız ilişkileri ya da ayrıntılarını saklar mısınız?
Sakladıysanız eğer bu gizlenen şeyler bigün açığa çıktımı ve aranızda sorun oldumu? Eşiniz geçmişinize dair herşeyi biliyor mu? :97:

valla sevgilim bütün ilişkilerimi biliyor onula hiç bir şey saklmadim oda bana sende saklamsaydin başda cnm

sordum çünkü kaybetme korkusunu yaşamanıza rağmen herşeyi tüm açıklığıyla anlatabiliyorsanız çok cesur ve çok olgun bir bayansınız demektir.

sordum çünkü kaybetme korkusunu yaşamanıza rağmen herşeyi tüm açıklığıyla anlatabiliyorsanız çok cesur ve çok olgun bir bayansınız demektir.

tsk ederim sende ol cnm ama başdan konuşcacaksiniz seni seviyorsa oyle kabul edecek
erkek hepsin bir kadinla olmuşdur hepsi ayni onlar yaparsa sorun yok biz yaparsak sorun var cnm hepsi ayni cnm

tsk ederim sende ol cnm ama başdan konuşcacaksiniz seni seviyorsa oyle kabul edecek
erkek hepsin bir kadinla olmuşdur hepsi ayni onlar yaparsa sorun yok biz yaparsak sorun var cnm hepsi ayni cnm

malesef öyle! zaman değişiyo, günümüzde yaşanmışlıklar çoğalıyo ama erkeklerin kafası değişmiyor. eline erkek eli değmemiş kız arıyorlar. böyle bir zihniyet karşısında ne kadar dürüst davranırdınız benim sorum tüm bayanlara... geçmişinde yaşadığı onca şey varken hatta bir bayanla aynı evde bikaç yıl beraber yaşamışlığı varken evleneceği insandan bunların binde birini yaşamamış olmasını bekleyecek dürüstlükte birine ne kadar dürüst olunabilir? biliyosunuz ki dürüst davranırsanız ilişkiniz bitecek, kaybetmemek adına bazı şeyleri saklar mıydınız?

bizde insaniz bazi şeyleri yaşamak isteriz cinselik falan onlar yaşarken sorun olmiyor ama biz yaşarken sorun oluyor artik devir degişti ben bazi şeyleri 16 yaşinda yaşamaya başladim onlarda alişacak erkekler cnm

baştan ya anlatırsın için rahat ilişkine devam edersin, ya da bir daha anlatmaya zaman bulamazsın..

sadece sorduğunda benden önce birileri oldumu diye inkar etmiceksin oldu evt ama ciddi değildi diyip detaya girmemek gerekir bence çünkü bu tarz şeyleri erkeklerin biçoğu hazmedemeyebilir kafasında kurar büyütürde büyütür ilerleyen zamanlardada kocaman bir sorun olarak karşımıza çıkıverir(

gecenlerde bir psikolog ya da psikiyatristten dinledim ,bulursam linkini veririrm.,tv de olabilir hatırlamıyorum.eskilerden hiç bahsetmemek gerekiyormus.hele detay hiç.örneğin,kırmızı bir kupayla çay içiyorsunuz,adamın aklında amanın onunla da kırmızı kupayla cay içmiş miydi gibi düşünceler oluşuyormus.kupayı örnek olsun diye verdim.tabii ki insanlar belli bir yasa manastıra kapanıp gelmiyor.ama detay vermenın ,herseyı anlatmanın alemi yok.aklı olan ve kendıne guvenen ınsan da sormaz zaten.sımdı kı sevgilimin bir sözü var biz geçmişimizi çöpe attık der.ikimiz de sormadık,ama ben nişanlanıp ayrıldığımı tabii ki söyledim.fakat detay yok.onun sevgililerini de hiç bilmem,merak da etmedim.benimle iyi mi iyi mutlu muyuz evet,gerisini karıstırmanın alemi var mı yok :))

aşkımdan önce çıktığım oldu ama çok citti önemsenecek şeyler yaşamadık yani elimi bile tutmadılar zaten kısa sürdü sevmedim eğer bir şey olmuş olupta gizleseydim ve sonra ortaya çıksaydı eminim ki çok citti sorunlar çıkacaktı ama kesinlikle gizlemem gizlemedim de

kesinlikle alemi yok. ne kadar anlayışlı erkek arkadaşınız varmış. ben daha önce kaç kişiyle berber olduğumu söylediğimde erkek arkadaşım detay istemişti, şunuda yaşadınız mı bunuda yaşadınız mı sonradan duyduklarını hazmedemeyip ayrıldı benden Acaba bundan sonraki erkek arkadaşıma baştan herşeyi anlatmalımıyım yoksa geçmişte yaşanan geçmişte kaldı diye detay vermemelimiyim?

detaya girme canım bırak gitsin geçmişi. erkekler dibini deşiyo yoksa kafan rahat olsun hiç anlatma sende merak etme

Çok üstüme geldiğinde yalan söyleyemedim yoksa bende anlatma taraftarı değildim. Daha önce anlatmadığım içinde beni korkaklıkla cesaretsizlikle yalan söylemekle suçladı. gerçekten yaptığım büyük suçmuydu yoksa benim gibi davranacak olan kadınlar çıkar mı bunu merak ettim. bundan sonra hayatıma girecek kişiye de geçmişimle ilgili detaylı bişey anlatmayı düşünmüyorum. hayatıma geçmişte şu kadar insan girdi, geçmiş geçmişte kaldı o kadar...

geçmiş geçmişte kalıyor ama onlar hala deşme tarftarı oluyorlar...sankı kendılerı yasamıyorlar hiç bu soyleyıncede ben erkeğim dıyorlar ne alakası varsa sen erkeksen o zmn karsında bıseyler paylastıgın kısıde bayndı yanı o zmn ılerde karsımdakı kısı sorun yasar dıye bıseyler paylasmasınlar onlar yaparken ıhtıyac oluyor bayanlar yasayınca hıc doğru bısey olmuyor...bıseyler saklamanında alemı yok en azından karsımdakı kısı ne kadar dogrukı dıye dusunurum hanı bı soz varya dınıme kufreden musluman olsa dıye aynen o hesap bana bıseyler soruyorsa gecmısımı karıstıracaksa bu kısınınde gecmısı en az benımkı kadar temız olmalı dıye dusunurum...

bence kişileri bilsin ama detay çok luzumsuz..sonuçta geçmişte kalmış..
siz anlattıkça onun diline laf verirsiniz..
ben ilişkilerimde ayrılan taraf olmadım hiç.. o sorumluluğu almaktan kaçtım.. bunu bir erkek arkadaşıma söylemiştim..
gün geldi tartışma oldu.. seni niye terkettikleri belli dedi sinirle kıskançlıktan tartışıyorduk..
ben şok oldum ve anladım ki bahsetmeyeceksin.. şunla çıktım bunla çıktm tamam..

kesinlikle zaten ayrıntı acı verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…