- Konu Sahibi eyllesintisi
-
Ciddi düşündüğünüz biriyle yeni bir ilişkiye başlayacaksınız . geçmişte yaşadığınız ilişkileri ya da ayrıntılarını saklar mısınız?
Sakladıysanız eğer bu gizlenen şeyler bigün açığa çıktımı ve aranızda sorun oldumu? Eşiniz geçmişinize dair herşeyi biliyor mu? :97:
valla sevgilim bütün ilişkilerimi biliyor onula hiç bir şey saklmadim oda bana sende saklamsaydin başda cnm
Hiçmi bişey saklamadınız yani geçmişteki erkek arkadaşlarınızdan bahsetmiş olabilirsiniz ama neler yaşadığınızı biliyomu erkek arkadaşınız tüm ayrıntılarıyla?
sordum çünkü kaybetme korkusunu yaşamanıza rağmen herşeyi tüm açıklığıyla anlatabiliyorsanız çok cesur ve çok olgun bir bayansınız demektir.
tsk ederim sende ol cnm ama başdan konuşcacaksiniz seni seviyorsa oyle kabul edecek
erkek hepsin bir kadinla olmuşdur hepsi ayni onlar yaparsa sorun yok biz yaparsak sorun var cnm hepsi ayni cnm
malesef öyle! zaman değişiyo, günümüzde yaşanmışlıklar çoğalıyo ama erkeklerin kafası değişmiyor. eline erkek eli değmemiş kız arıyorlar. böyle bir zihniyet karşısında ne kadar dürüst davranırdınız benim sorum tüm bayanlara... geçmişinde yaşadığı onca şey varken hatta bir bayanla aynı evde bikaç yıl beraber yaşamışlığı varken evleneceği insandan bunların binde birini yaşamamış olmasını bekleyecek dürüstlükte birine ne kadar dürüst olunabilir? biliyosunuz ki dürüst davranırsanız ilişkiniz bitecek, kaybetmemek adına bazı şeyleri saklar mıydınız?
gecenlerde bir psikolog ya da psikiyatristten dinledim ,bulursam linkini veririrm.,tv de olabilir hatırlamıyorum.eskilerden hiç bahsetmemek gerekiyormus.hele detay hiç.örneğin,kırmızı bir kupayla çay içiyorsunuz,adamın aklında amanın onunla da kırmızı kupayla cay içmiş miydi gibi düşünceler oluşuyormus.kupayı örnek olsun diye verdim.tabii ki insanlar belli bir yasa manastıra kapanıp gelmiyor.ama detay vermenın ,herseyı anlatmanın alemi yok.aklı olan ve kendıne guvenen ınsan da sormaz zaten.sımdı kı sevgilimin bir sözü var biz geçmişimizi çöpe attık der.ikimiz de sormadık,ama ben nişanlanıp ayrıldığımı tabii ki söyledim.fakat detay yok.onun sevgililerini de hiç bilmem,merak da etmedim.benimle iyi mi iyi mutlu muyuz evet,gerisini karıstırmanın alemi var mı yok :))
bence kişileri bilsin ama detay çok luzumsuz..sonuçta geçmişte kalmış..
siz anlattıkça onun diline laf verirsiniz..
ben ilişkilerimde ayrılan taraf olmadım hiç.. o sorumluluğu almaktan kaçtım.. bunu bir erkek arkadaşıma söylemiştim..
gün geldi tartışma oldu.. seni niye terkettikleri belli dedi sinirle kıskançlıktan tartışıyorduk..
ben şok oldum ve anladım ki bahsetmeyeceksin.. şunla çıktım bunla çıktm tamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?