bu cevap güzelmiş evet banada sorulursa böyle diyciğimgecmisimde kendime olan saygimi yitirecegim bir sey yasamadim diyorum karsimdaki de susup kaliyor:)
İnsanlar birlikte oldukları kişilerin hayatı yaşayış biçimlerini, tercihlerini , kafa yapısını, kültürünü , bakış açısını vs bilmiyormu ??
Tanınmıyor ya da anlaşılmıyormu ??
Tabiki geçmişe ait birliktelikleri merak edilebiliriz ve edebilirler ama irdelemek yersiz..
sen ona sor bakalım ne haltlar yemiş senden önce
ne yaşadıysan yaşadın, pişmanlık duyma ve boynunu eğme.. karşındaki buna saygı duyacaksa var olsun hayatında, sana ve bundan önceki yaşantına saygı duymayan adamla tek bu konuda değil her zaman sorun yaşarsın
seni bişrey demene gerek yok .tecrübeli bir erkek öpüşmenden bile anlar deneyimli olup olmadığını .hiç flört etmmeiş kız öpüşmeyi bilmez beceremez .ah ah bende öyleydim ne güzel saf ve temiz ama kıymetini bilmediler .zaten anlamıştı karşımdaki sen yapmamışsın daha önce demişti.
evet bencede. biz soruyomuyuz onlara ?
hayır...
bunu soran erkekteki amacı hala anlamış değilim ben...yani evet ben senden önce baya bişey yaşadım dese mesela kız ; o zaman hade bana eyvallah mı dicek acaba:44:
dimi..erkek milleti işteCanım kız doğruyu söylese bile eminim o erkek kaldıramaz.
Başlar triplere.. Ve en kötü zamandada başa kalkar
dimi..erkek milleti işte
yapıstırın cevabı seni ilgilendirmez işine gelmiyorsa devam etmezsin o benim ozelim deyin susup kalırlar..bu ne ya biz hep onları dusunerekmi hareket edicez sahsen ben bir hata yaparsam bu benim sorunumdur baska kimsyei ilgilendirmez heleki hayatımda olmadıgı zamanın hesabını hic soramaz ..ben direkt soyle demistim ayrılmasaydında sahip cıksaydın madem dedim sustu kaldı
Kesinlikle haklısın canım.
Karşımızdakine "hee evet önceki sevgilimle ; öpüştüm, sarıldık dolaştık" desem sanki alnımdan öpücek.. ohh çok iyi yapmışsın mı dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?