- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
Benim de ona benzer bir olay başımdan geçti ama ben çocuktum. Evden çıktım o zaman bakkallar meşhurdu. Bakkala gidiyordum bu sefer başka mahalledeki bakkala giderken bi gece kondudan bi kadın seslendi yaşlı bi teyze ortada bi masa vardı üzerinde de sürahi ( teyzenin elinde bir ip vardı onunla kapıyı açıp kapatabiliyordu) kızım şundan bir bardak su verir misin dedi. Kadının yüzünde nur yoktu hani ton ton bi teyze değildi bende korktum kaçtım. Daha sonra o evin önünden annemle geçtik ve bi kaç tane çocuk oturuyordu üstü başı yırtık. Herkesin eline bakıyolardı. Çok üzüldüm. Ama ya içeri girseydim kadın kapıyı örtseydi. Başıma neler gelirdi diye düşünürüm yıllardır. Bi tarafım da kadına bi bardak su vermedim derim. Saçma çocukluk anısı işte. İnsanlar bazı anılarını unutmazlar. Bilinç altına işler sizin ki gibi. Sadece şükür edin başınıza birşey gelmediği için.
tuz gölü nerdeee ben nerdeee çevresinde zaten in cin top oynar dedim verilmiş sadakan, arkandan okuyan varmış Fatma allah korudu seni