ben de dahil olmak üzere geçmişte takılı kalan herkesin işi mutsuzlukla sonlandı. seni bir kere hayal kırıklığına uğratan insanı hayatına sokmak mantıklı değil bir laf vardı tam hatırlamıyorum sanırım şöyleydi "biri sizi bir defa kandırırsa bu onun hatasıdır ama ikinci defa kandırırsa bu sizin hatanızdır "
Ondan ayrıldıktan sonra tuttum başka biri ile çıktım akşam
Hayat sana güzel :)
Ben böyle değildim ama böyle yapanlar utansın. Sanırım ben dağıtıyorum bu seferde.
Ben böyle değildim ama böyle yapanlar utansın. Sanırım ben dağıtıyorum bu seferde.
Şimdi onlar düşünsünİyi bakalım tatlım, dert etme içine, üzülme böyle acımasız ol :)
Allahim akilmi verdiniz siz simdi bu kiza boyle ol demekleŞimdi onlar düşünsünİyi bakalım tatlım, dert etme içine, üzülme böyle acımasız ol :)
Bu ne ya nasil carpik iliskiler kendine macera ariyosun sen yasin kac
Allahim akilmi verdiniz siz simdi bu kiza boyle ol demekle
21 yaşındayım. Ve aslında güvenli bir liman arıyorum. Ama karşıma çıkanlar masum değil. Bir önceki ilişkimde yine araçtım ve baş rol ölür yerine başkasını koyarlar ya. ve hemen sırıtır dizi yayından kalkar ya hani. İşte ben ölünce yerime başkası hep koyuldu ve hiç sırıtmadı anlatabildim mi?
Birak bu edebiyati cancagizim sen zorla gel basima dert bela ol diye adama davetiye cikariosun her iliskinin hatasi karsi tarafmi sen hep masummuydun ya su ortamdan hicmi korkmuyosunuzda boyle ergen davranisi sergiliosunuz ne oldu aksam ondan sonra baska biriyle bulusunca mutlumu oldun egon tatmin oldumu yapmaydn ugrasmayin mutlaka mutlu olacgn biri cikacaktir ama bu boyle deneme yanilma yaparak olmaz
Kimi zaman acımasız olmak gerekiyorAkıl vermek ne haddime. Benim mesajlarımdaki "mesaj" üzülmemen, özellikle erkekleri dert etmemen üzerineydi... Bunlar da bir öneri sadece... Şerefsiz ol diye bir öneride bulunmadım sonuçta, "böyle işleri çok fazla takmamak lazım" asıl demek istediğim. Arkadaş da bunu söylemek istediğimi biliyor zati...
Evet canim gencecik su gibi insanlarsiniz 3 sene sonra gelen adamin niyeti ne derece iyi olur sence birak ugrasma gazada gelme altin olan degerini boyle sacma sapan bi adam icin pula dusurmeYani siz yolla gitsin taraftarısınız?
Evet canim gencecik su gibi insanlarsiniz 3 sene sonra gelen adamin niyeti ne derece iyi olur sence birak ugrasma gazada gelme altin olan degerini boyle sacma sapan bi adam icin pula dusurme
o beni yarı yolda bırakırken iyiydi. ben şimdi onla beraber bile değilken başkası ile görüşmem kötü müydü? yani açıkçası görüştüğüm kişi ile de sadece sohbet muhabbet takıldık. zaten o da boşlukta olan birisi aynı benim gibi. sıkıcı bile geçti.
Aradığım şey şefkat diyorsa biri bunu üzmüş yakın zamanda kafasını dağıtacak birilerini arıyor demektir. Sen olmazsan başkası olacak. Hiç güvenilir gelmedi. Baştan da yolunu yapmış aşk zaman içinde olur falan diye. Sıkılınca denedim ama aşık olamadım baştan da bunu konuşmuştuk deyip vicdan azabı da duymadan gidecek. Böyle saçma bir ilişkiye gücün ve zamanın var mı? Ya da gerek var mı?
cıks cıks cıksadam kaçak güreşiyor: şöyle ki
eskiden zaten hatları olmuş.
yalan söyleyip arkadaşınla çıkmış.
şimdi ilişkiye başlayalım ama aramızda aşk yok diyor. yarın öbür günde ben hayatımda aşk istiyorum bu işi bitirelim derse ne olacak.
tabi şu da bir seçenek biraz takılıp gönlünüzü hoş edebilirsiniz. ama kendini kaptırmayın lütfen
O zaman insanlara yanlis lanse edipte ondan sonra aksam baskasiyla ciktım deme ne anlasilirki bu laftan aaa normal arkadasiymis diye anlayan beri gelsin
Siz ikiniz ben misiniz? Aklımdan geçenleri mi okudunuz yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?