Geçmişten gelen hortlak!

sanırım burnundan getireceğim derken kaçırdım elimden kızlarrrrrrrr sanırım artık karar vermeme bile gerek kalmadı

biraz sürseydi iyi olurdu ama salla adam zaten bin pişman değilmiş uğraşmaktan kaçınıyor da olabilir. her türlü önemsiz salla
 
canım yanlış anlama lütfen ama o dediğini yapmak herkesin harcı değil hele ki duygusal tiplerin. ava giderken avlanma da :26:

ya hep birileri geçmişte bana kötülük yapıyor, sonra onları hep affediyorum. Ama bu defa yok öyle yağma. Çok özür dilerim ama bu defa geçmiş benim hayatıma geçiremeyecek ben geçireceğim
 
tatlım bildiğini okuyacaksın zaten sana kalmış

doğru düzgün hareket etmem lazım ama. yoksa çuvallayacağım. kurtarmaya çalışırken daha beter batırmamam lazım. çok kinciyim ve bazen bu yüzden yapmaya çalışsam da daha beter yıkıyorum.
 
Büyümüş olabilir, değişmiş olabilir. Pişman olabilir. İnsanlar sürekli değişiyor. Kendinizi düşünün, 3 yıl önceki siz ile aynı mısınız? Yaşınız kaç bilmiyorum, ama aşk ile başlamayabiliyor sevgiler. Şefkat ve saygı ile başlarsa bence daha da güzel olur. İçinize siniyorsa, hem de böylesi bir elektrik varken deneseniz keşke. Mutlu olursunuz belki..
 
Arkadaşım bu adamdan sana hayır gelmez gibi , neden bilmiyorum ama birden öyle hissettim genede sen bilirsin tabii ama eskiye dönme geriye bakma yol ver gitsin.
 
Kızlar bu yine kaçtı. Gitmiş iş bulmuş kendine. Programı bana uymuyor bile. Hiç görüşemeyeceğimiz şekilde hem de. Delireceğim artık yahu. Napıyor bu?
 
Şahsen ben geçmişten gelen insanlara cevap dahi vermeye tenezzül etmedim:) bana saçma hatta oldukça da komik geliyor. Erkek kıtlığı mı var :))
 
Kızlar bugün kovdum kendisini. Artık tak dedirtti yani. Görüşmek istemiyorum senle dedim. Ohh be rahatladım.
 


Benden bir tavsiye canım, sakın ama sakın artık onunla görüşme. bunlar hep tuzak. erkek tuzakları. yoksa seni çok eskitir. kendini eskitme eskiyi hayatından - eksilt...
 
zaten yaralısınız gecmişten 2 yıllık sevgilinizdenden ayrılmanız bi yana, bu cocukla gecmişte olmaması bi yana... Denenmişi denemeyin bence, hem zaten baslarken yenik baslamıs oluyorsunuz değer mi sizce? önünüze bakın hırslarına yenik düşmeyin gercekten cok üzülürsünüz
 
niye kovdun kendiylesorunlu detayları da ver

Canım yine kendi hayatı için beni feda etmeye kalktı. Görüşmeye bile vakti olmayacak bir iş bulmuş kendine. Yani önce gel bir bana sor, birlikte karar verelim. Ama yok para tatlı geldi herhalde. Ben de defol git, ben senin telefon arkadaşın ya da psikologun olamam dedim.
 

ben ikinizide haklı buldum açıkçası
sonuçta işini seçerken sana soracak değil. hangisi uygunsa onu seçer. sonuçta eşi değilsin birşeyi değilsin.
ama sende haklısın hem görüşemeyeceksin hem de ona ilgi şefkat göstereceksin. kimsenin bu kadar verici olabileceğini sanmıyorum.
hakkınızda hayırlısı
 

Canım madem bu haltları yiyecek, ne diye gelip beni tekrar rahatsız ediyor ki? Bana bulaşma kendin ne haltın varsa ye. Değil mi ama?
Niye gelip de aklıma soru işareti koyuyorsun. Sonra da gidip apayrı çeşitli haltlar yiyorsun diye sorarlar adama?
Ben onun nişanlısı ya da karısı değilim işte tam bu noktada önemli birşey çıkıyor. Olmadığım için onu bu şekilde kabul edemem. Vermeden alamazsın. Kural budur. Bir defa görüş, hoş tut sonra kaybol git ama o seni beklesin. Yok canım öyle. Böyle tekmeyi yer işte.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…