arar arar
sanırım burnundan getireceğim derken kaçırdım elimden kızlarrrrrrrrsanırım artık karar vermeme bile gerek kalmadı
biraz sürseydi iyi olurdu ama salla adam zaten bin pişman değilmiş uğraşmaktan kaçınıyor da olabilir. her türlü önemsiz salla
şeytan diyor ki uğraş didin döndür. 1 ay takıl sonra bas tekmeyi:26:
canım yanlış anlama lütfen ama o dediğini yapmak herkesin harcı değil hele ki duygusal tiplerin. ava giderken avlanma da :26:
ya hep birileri geçmişte bana kötülük yapıyor, sonra onları hep affediyorum. Ama bu defa yok öyle yağma. Çok özür dilerim ama bu defa geçmiş benim hayatıma geçiremeyecek ben geçireceğim
hadi bakalım gelişmeleri paylaş bizimle
bugün aramasam mı acaba? daha dün fena kapıştık?
tatlım bildiğini okuyacaksın zaten sana kalmış
Kızlar bugün kovdum kendisini. Artık tak dedirtti yani. Görüşmek istemiyorum senle dedim. Ohh be rahatladım.
Bir de ben hiç biri için amaç olmadım. Hep araçtım. Hiç değişmiyor bu sanırım. Hep isyan ettim. Bu defa kabullensem mutlu olur muyum acaba diyorum. İlla özel olmasına gerek yok mudur? Mantık işe yaramaz mı?
niye kovdun kendiylesorunlu detayları da ver
Canım yine kendi hayatı için beni feda etmeye kalktı. Görüşmeye bile vakti olmayacak bir iş bulmuş kendine. Yani önce gel bir bana sor, birlikte karar verelim. Ama yok para tatlı geldi herhalde. Ben de defol git, ben senin telefon arkadaşın ya da psikologun olamam dedim.
ben ikinizide haklı buldum açıkçası
sonuçta işini seçerken sana soracak değil. hangisi uygunsa onu seçer. sonuçta eşi değilsin birşeyi değilsin.
ama sende haklısın hem görüşemeyeceksin hem de ona ilgi şefkat göstereceksin. kimsenin bu kadar verici olabileceğini sanmıyorum.
hakkınızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?