hahhaaçok fazla kız kafasında değilsen yani soğukkanlı davranıp kuralına göre oynarım diyorsan benim söylediğim seçeneği değerlendirebilirsin ama dikkat de ava giderken aldanma
Ben avlanırım kızDaha birinci ayında çocuklarımızın ismini düşünmeye başlarım.
ilahi kendiylesorunlu güldürdün benibenim kafam erkek gibi çalışmaya müsait seni de öyle düşündüm.sen bulaşma kuzum üzülürsün.
Bir yanım diyor ki başarırsın, diğeri de diyor ki başaramazsın. Yani çok alışır da bırakamazsam, yine yıkıma uğrarsam? Bunu kaldıramam ben. Yani bu defa olmaz. birini daha başka bir kıza bağışlayamam o kadar güçlü değilim
güçlü değilsen gaza gelip de başlama :) ilgi istediğin bi dönemden geçiyorsan onu reddetmen zor olur ama uzun vadede sen kazanırsıngelişmeleri paylaş bizimle
tamam tabi ki paylaşırım. şimdilik ses yok zaten. sabah yüzüne telefon kapadım birazcık da. küsmüş olabilir
Şefkat arıyorum demiş ya belli ki terkedilmiş, boşta kalmış,
o arada da seninle gönül eğlendirme peşinde...
hiç bişey olmaz. çünkü sen onunla görüştün yaa o senin yeşil ışığı yaktığını düşünmüştür
Siz ikiniz ben misiniz? Aklımdan geçenleri mi okudunuz yoksa?
Dertsiz başına dert mi almak istiyorsun sen? Erkekler artık o kadar yüzsüzleşti ki yüzüne karşı aşık değilim demiş. Sana aşık olmayan adamla ne işin var arkadaşım? Zamanla sevmek falan hikaye erkekler için. Öyle bir şey yok.
biri diyor ki peşin hüküm verme zamanla olacak, biri diyor ki baştan sevmezsen hiç sevmezsin. hangisi doğru?
bundan 10 sene önceki sevgılımde 1 bucuk yıllık bırlıktelıgın ustune benı yuzustu bırakıp gıtmıstı..
aradan 1 sene gectı yıne bana gerı dönme cabalarına girdi..
ıcımde ıntıkam ateslerı yandıona hıc gerı donmedım..hep pesımde surundurdum
tam 5 sene..
sımdı nerdeyse 3 yıllık evlıyız
kendiylesorunlu herseyin farkindasin, cözümüde biliyorsun :)
eee ne ugrastiriyorsun kiz bizi
mizacin hosuma gitti bu arada..
ama diger üyelere katiliyorum...
ava gideyim derken, avlanan sen olursun...
yani gönül eglendireyim olmadi biter diye, hicc ugrasma..
pesinden kosacaktir zaten, bunun keyfini cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?