Eski sevgiliniz falan filan fark etmez. Eşiniz eskiden böyle bir ilişkiniz olduğunu biliyor mu? Bilmiyorsa bile eğer 3 aydır bu şekilde tacize uğradığınızı ama kendisine söylemediğinizi öğrenirse o evlilik ya biter ya da güven feci şekilde sarsılır. Biliyoruz sizin niyetiniz asla öyle olmasa da benim eşimi eski sevgilisi böyle taciz etse ve bana söylemese, seni arayıp durması hoşuna mı gitti, diye de itham ederdim. Evet buraya yazdıklarınızı gösterebilirsiniz ama ne olursa olsun gizlemeniz hoş değil. Ben olsaydım şimdiye kadar o eski sevgiliye haddini çoktan bildirmiştim. Karşı taraf da bu durumdan şikayetçi olmadığınızı, hoşunuza gittiğini düşünüyor olabilir. Gizli numaradan veya bir ankesörlüden -ki ankesörlü daha iyi olur- arar ağzıma ne gelirse sayardım. Bunu da yaparken arama için numarayı çevirirken vs videoya çekerdim, atabileceği iftiralara karşı. Başıma geldi aynı durum. Eşimi karıştırmadım ben ama beni maksimum iki gün taciz edebildi. Çünkü, ağzımı felaket bozarak net bir çizgi çektim.