Nişan attım 1 yıl önce... toplam 5 yılımızı beraber geçirmiştik çok büyük alışkanlık vardı anlıycagınız. Ayrıldıktan sonra iletişimi koparmadık görüştük hatta barıştık bile hiç birşey eskisi gibi olmadı . Anlaşamayan 2 insan zıt kutuplar kavga gürültü. Agustos ta son görüşmemizi yaptık kötü bitirdik agıza alınmıycak tonla sözler döndü aramızda . Kesin bitirmiştim artık oda netti bu konuda. Eylül ayında hiç ummadıgım anda biriyle tanıştım tesadüf eseri herşey cok hızlı ilerledi ilk görüşte etkilenmiştik birbirimizden o gün bugündür hala beraberiz. Çok iyi bi insan bana inanılmaz deger veren biri her anımız beraber geçiyor. Biz tanıştık bikaç hafta sonra eski nişanlım yokladı bi ara beni biz alışmışız bu sürece ayrıl barış görüşme bi süre sonra kendini hatırlat tabi bu sefer ona karşı nettim hatta biriyle görüştüğümü dahi söyledim aynı hataları tekrar yapmak istemedim hep salak ben her seferinde geri söndüm ona ama bu sefer hayatıma giren insana karşı sorumluluk hissettim. O gün bugündür bi ay oldu hiç bi iletişimimiz yok tabi heryerde engelli bende bende onda. Ama su son bikaç gündür çok kötüyüm ilişkimizde sorun olabilcek hiç birşey yokken kendi kendimi huzursuz ediyorum sürekli aklımda eski nişanlım hatta bazen sanki bilerek hatırlamaya calışıyorum kendi kendime. Belki vicdan yapıyorum içimde ona karşı. Kendimi mutsuzlaştırdım bu ilişkide hatta ayrılmayı bile düşünüyorumm . Ama sonra zaman diyorum zamanla herşey silikleşicek unutmaya başlıycam sabret diyorum devam etmeye calışıyorum. Ben bu durumdan ruh halinden nasıl kurtulocam benim gibi bir ilişki geçmişi olan arkadaşım varmıdır aramızda fikirlerinizi yaşadıklarınızı merak ediyorum... teşekkürler