geçmiyor bu bulantı çıldırmak üzereyim, yardım...

Konularına hemen bakayım. İnsan yaşayanlardan duyunca biraz rahatlıyor valla...

Off off aynı beni yazmışsın valla, tiksinmediğim şey kalmadı. Mutfağa giremiyorum bile acayip bir koku alıyorum... Hahah ben de düşündüm biliyor musun, bulantı bu kadar da olamaz diyordum ilk zamanlar

Çok şükür sağlıkla almışsınız bebeğinizi kucağınıza maşallah, darısı benim başıma. Aynen bari doğumum rahat olsa. Onu bile sanmıyorum şu an, daha neler gelecek başıma diyorum, psikolojim bozuldu valla. Aminnnn :)

Bende de ilk düşük riski çıktı, o haptan içtim daha da bulantı vardı o zaman. Şimdi geçmiş tehlikem ama tetikteyim hep... Evet bana da hazır limonata biraz iyi geliyor o anlık. Bu vişneyi de deneyeyim bir. Ağlıyorum artık sinirimden valla...

Allah korusun cnm bebişleri, benim de korkum bu zaten...

Bende de kabızlık çok var eskiden de çok çekiyordum zaten kabızlığa alışkınım. Hamilelere özel kabızlık ilaçları var, doktora sor istersen. Ben hep öyle çıkıyorum yoksa hastanelik olacağım...

Oyy ben de olips şeker yiyorum bazen hep o anlık rahatlıyorum sonra yine aynı...

Evet ya onu ben de duydum, işe yaramaz diye düşündüm ama bende mi alsam? Fiyatı ne kadardı cnm?

Ah ah tabi ki belki bu günleri ararız doğumdan sonra :) tabi ki tek tesellim onun sağlıklı olması, napalım...Baş ağrısı bende de var. Bende tüm belirtiler toplanmış mübarek. İnşallah, bekliyorum hergün geçmesini...

He ben hazır diyorsunuz sandım, hazır kekik suyu kötüymüş çünkü. O da aklımda olsun, annem zaten herşeyi deniyor yeter ki geçsin diye Evet kök zencefil daha iyi... Size de çok geçmiş olsun, sağolun...

Oyy ben de olips şeker yiyorum bazen hep o anlık rahatlıyorum sonra yine aynı...

Evet ya onu ben de duydum, işe yaramaz diye düşündüm ama bende mi alsam? Fiyatı ne kadardı cnm?
Gecen sene 60 tl ye aldım ama heryer farklı bir bileklik satıyor

Bi bakiyim markasını bulabilirsem yazayım

CANIM AYNI AYNI SENİN GİBİYDİM 4.AYIMDA BİTTİ ŞİMDİ 1,5 YAŞINDA MELEĞİM VAR DEĞDİ HERŞEYE SABRET ANNESİ HEPSİ GEÇECEK TAMAMEN SÜRMEZ 9 AY SÜRSE BİLE BU KADAR ŞİDDETLİ OLMAZ.ANNELİK BAŞLADI ARTIK

Bende oyle surekli kabiz olurdum sigarayla anca cikarfim simdi sigarada iki en fazlac 3 verdi ,bana 3 dr,a gudiyorum hiv biri ilac vermiyo oluyorummm nefes alamiyorum gaz sancisindan ,3 dr,da duphalak verdi oda gunde 1 kere zorla oda ishal yapiyo nedir dediginiz ulac dr,a bir sorayim yarin gidicem...bana yatak odasi bile kokuyo camlar acik. Yatiyorum

ben de bulanti yok diye korkanlardanim... 8.haftam 1 kilo aldim bile... sana da Allah kolaylik versin canim.. umarim gecer

Niye bunalıma giriyorsun canım benim de hala sürüyor bunlar hamilelikte olan şeyler şükret bebisin geliyor ben hala sabah akşam çıkarıyorum ne yersem

Cekirdek ciyle bastirir. Annemin de cok bulantisi vardi dokuz ay sürdü inanabiliyorml musunuz korkunctu.. kokusu bile mahvediyordu heoimiz ac biil ac geziyorduk neredeyse.. ancak disarida kokusuz seyler yiyorduk.
Cok gecmis olsun.

Ayy canım yaa çalışınca daha da zor valla Allah çalışıp bu durumda olanlara yardım etsin. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin cnm.

İnşallah inşallah, o sağlıklı olsun da...

Cekirdek ciyle bastirir. Annemin de cok bulantisi vardi dokuz ay sürdü inanabiliyorml musunuz korkunctu.. kokusu bile mahvediyordu heoimiz ac biil ac geziyorduk neredeyse.. ancak disarida kokusuz seyler yiyorduk.
Cok gecmis olsun.

Çekirdeği ben de duydum da hiç içim almıyor ya

Hadi ya ayy aynı ben. Etrafımdaki herkes aç benim de. Herşey kokuyor herşey. Bulaşık deterjanını bile kullandırtmıyorummm...

Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım... 14hafta çektim o bulanti belasını hayattan sogumustum resmen sokağa çıkamıyordum sirf bu yüzden. Bir yandan da kanama vardı ilk 3 ay o da yataklara dusurdu beni.. 14.haftaya girdiğim gibi ne bulantı kaldı ne başka bisey.... bulantı surecinde doktorum sağ olsun ilac yazdı o da beni kendime getirdi elbet azaldı bulantilar ama asla geçmedi ama yinede kendime gelmiştim.ilk 3ay bebeğin senin yemek yemene ihtiyacı yok canım ben bir dilim ekmek bile yiyemez hale gelmiştim ayrıca kilo da vermiştim o korkuyu bende yaşadım ama bebisim sağlıklı çok şükür. Biraz daha sabret canim geçecek bulantıların 9ay boyunca bulantısı süren çok denk gelmedim evham yapma iyi dusun iyi olsun canım

Bulantı bilekliği varmış bir araştır istersen. (Ben kullanmadım, bilmiyordum o zaman) .Off ne zordur o bilirimm. Çok geçmiş olsun.

Niye bunalıma giriyorsun canım benim de hala sürüyor bunlar hamilelikte olan şeyler şükret bebisin geliyor ben hala sabah akşam çıkarıyorum ne yersem

Ben bulantidan hiçbişey yiyemiyordum kilo bile verdim ya 60la hamile kaldım 58im herkesinki başka başka iste

Sorma canım sorma... Bütün gün evde durmak beni bunalıma götürüyor. Normalde gezen biriyim, şimdi odadan odaya geçemiyorum Aynen herkes farklı yaşıyor, bünyeye göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…