Off kiyamam size anilarim depresti ne zor gunlerdi sizi cok iyi anliyorum yasamayan bilmez gercekten. Hatta konularima bakarsaniz bu hamilelik bulantilari yuzunden neler cektigimi gorursunuz :-D
Biraz daha sabredin az kalmis insallah gecmesine. Benim hic umudum kalmamusti gececegine dediginiz gibi yasam bicimi olmustu. Bi ara ölümcül bi hastaliga yakalanip hamilelikten anlasilmadigini bile dusunmustum :-D. Yepyeni evimden tiksindim tasinmak zorunda kaldim, arabada uyumayi goze almistim ama o eve girmek iskenceydi. Affedersiniz surekli salyam akiyordu herseyden herseyden tiksinmistim olmayan kokular geliyordu burnuma. 79 kilo hamile kalmistim 69a kadar dustum doguma da 76 kilo girdim. Ama kizim 3.280 kg dogdu cok sukur.
Bebeginiz icin endiselenmeyin onlar yolunu bulup besleniyorlar annesi
Bu arada gebeligin o zorluguna gore dogum tam tersine cok iyi gecti cok sukur Allah hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin insallah
15-16 haftaya kadar surdu bnde de. Hamilelik hastalik degildir diyenlere kafa goz dalmak istiyordum
Gecmis olsun seni cok iyi anliyorum canım.benimfe 5.hsftada basladi bulantim bide dr,progestan verdi dusuk tehlikem varmis. Allahim oldum dirildim resmen inliyodum surekli acidan oluyodumya yatiyodum senin gibi uyuyodum yemiyodum su bile icemiyodum ,sonra az az uyandigimda tuzlu cubuk kreker basucumda duruyodu hep,bide visne suyu ne yersem onunla iteliyodum eksi oldugundan bastiriyo,limon herseye limon sıkip yedim,peyniri bile eksi aldim iyi geldi,dr.bana ilaci vajinadan kulln dedi bikacgun denedim lekem gelince baska dr gitti. Tehlikn yok ilaci icne dedi,simdi azda olsa azalti ,...bak kahvaltilarimi nasil yapiyorum ,%100 uzum visne,yafa elma visne var cok eksi vede sekersiz ondan denw derim ben iyi olursun
Bide sen bisey yemesende cocuk beslenir diyenler var ,ole sey.olurmu benim arksimin cocugunn omurga gelismedi 5 aylikkn kaybetti bebehini bisey yiyemiyodu cocuk gelismedi zorrrlada olsa yemelisiniz mecburuz buna ,sen saglikli olki oda saglikli olsun,bende de asuri kabizlik var 2 aydir neyapicami bilmiyorum
17 hafta bulantı çektim bu dediklerin ise yaramiyordu bende de. Sadece nane biraz hafifletiyordu. Taze nane. Yada naneli sakız gibi şeyler. .
En son bulantı bilekligi aldım. O plastik şeye dünya para verdim diye mi yoksa ise yariyor diye mi bilinmez, bulantim geçti.
Valla 9 aya kadar gidebiliyor benim kizimda 5. Aya kadar devam etti. Bundada o kadar siddetli olmasa da hala migrenle birlikle istifra oluyor. Allaha sukur bebeginiz saglikli olsunda bulanti filan geciyor esas zorluk dogduktan sonra basliyor sabir. 15. Haftadan sonra daha hafifler
Kekik suyunu annem yapardi tadi o kadar kotu gelmemisti bana
Toz zencefilin kokusu da tadi da igrenc
Ama su taxe zenfecil var onu kaynatip iciyolar o daha iyi sanirim
Kekik suyunu deneyebilirsiniz
Ibrahim saracoglundan duymustuk biz
Ama hamilelik bulantisi daha farkli olabilir yani bilemiyorum
Cok gecmis olsun
Ben de bulantidan yillardir cekiyorum ara ara sebebini de anlayamadim
Sizinki hamilelik bitince gecicek en azindan sabretmeye calisin
Gecen sene 60 tl ye aldım ama heryer farklı bir bileklik satıyorOyy ben de olips şeker yiyorum bazenhep o anlık rahatlıyorum sonra yine aynı...
Evet ya onu ben de duydum, işe yaramaz diye düşündüm ama bende mi alsam? Fiyatı ne kadardı cnm?
Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Bende de ilk düşük riski çıktı, o haptan içtim daha da bulantı vardı o zaman. Şimdi geçmiş tehlikem ama tetikteyim hep... Evet bana da hazır limonata biraz iyi geliyor o anlık. Bu vişneyi de deneyeyim bir. Ağlıyorum artık sinirimden valla...
Allah korusun cnm bebişleri, benim de korkum bu zaten...
Bende de kabızlık çok var eskiden de çok çekiyordum zaten kabızlığa alışkınım. Hamilelere özel kabızlık ilaçları var, doktora sor istersen. Ben hep öyle çıkıyorum yoksa hastanelik olacağım...
Ben bulantidan hiçbişey yiyemiyordum kilo bile verdim ya 60la hamile kaldım 58im herkesinki başka başka isteben de bulanti yok diye korkanlardanim... 8.haftam 1 kilo aldim bile... sana da Allah kolaylik versin canim.. umarim gecer
Evvet ya doğru hatırlıyorsun :)Benimki de oyle bu ay sonu bitecek
Temmuz annelerinden miydin yanlis mi hatırlıyorum
Ben de o şekilde geçirdim canım.Sanki kemoterapi almış gibi töve tövbe böyle kanser gibiydim.Hem de çalışmak zorundaydım çok kötü günlerdi.Beni 5.ayımda bayaa azaldı bulantılarım.Şimdi 8 aylığım tamamen geçti de diyemem sabahları hala biraz biraz oluyor ama o günler gibi değil kesinlikle..
Bebeğim beslenemez diye korkma çünkü şu an senin yediğinden değil depolarından kullanıyor.6.ayından itibaren yedikleirn etkili olacak..
Cekirdek ciyle bastirir. Annemin de cok bulantisi vardi dokuz ay sürdü inanabiliyorml musunuz korkunctu.. kokusu bile mahvediyordu heoimiz ac biil ac geziyorduk neredeyse.. ancak disarida kokusuz seyler yiyorduk.
Cok gecmis olsun.
Öncelikle bebişin hayırlı olsun canım... 14hafta çektim o bulanti belasını hayattan sogumustum resmen sokağa çıkamıyordum sirf bu yüzden. Bir yandan da kanama vardı ilk 3 ay o da yataklara dusurdu beni.. 14.haftaya girdiğim gibi ne bulantı kaldı ne başka bisey.... bulantı surecinde doktorum sağ olsun ilac yazdı o da beni kendime getirdi elbet azaldı bulantilar ama asla geçmedi ama yinede kendime gelmiştim.ilk 3ay bebeğin senin yemek yemene ihtiyacı yok canım ben bir dilim ekmek bile yiyemez hale gelmiştim ayrıca kilo da vermiştim o korkuyu bende yaşadım ama bebisim sağlıklı çok şükür. Biraz daha sabret canim geçecek bulantıların 9ay boyunca bulantısı süren çok denk gelmedim evham yapma iyi dusun iyi olsun canımArkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Serum, ilaç, leblebi, kraker herşeyi denedim. 1 dakika olsun dinmiyor. Artık depresyondayım
Çevremde bazı kişiler 3 ay dolmuş, geçmesi gerekirdi sakın 9 ay sürmesin bu diye beni şüpheye düşürdüler. Bulantı 3 aydan sonra geçmiyorsa 9 ay mı sürer gerçekten? 14 veya 16. haftada geçer mi? Korkum hiç beslenemiyorum ve bebeğim de beslenemeyecek. 9 ay yemeden durulur mu, lütfen hamileyken bulantı yaşayanlar yardım edinnn...
Bulantı bilekliği varmış bir araştır istersen. (Ben kullanmadım, bilmiyordum o zaman) .Off ne zordur o bilirimm. Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar, hamileyim ve 12 haftam doldu. 6 haftadan beri yataklara düşürecek boyutta bulantı çekiyorum ve hiçbir hayatım kalmadı. 6 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
Niye bunalıma giriyorsun canım benim de hala sürüyor bunlar hamilelikte olan şeyler şükret bebisin geliyor ben hala sabah akşam çıkarıyorum ne yersem
Ben bulantidan hiçbişey yiyemiyordum kilo bile verdim ya 60la hamile kaldım 58im herkesinki başka başka iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?