geçmiyor yüreğimdeki ağırlık..

evet cecen çok haklısın. kendimize ettik ve elimizde ne var? sıfır. karşımda seven bir adam yok. ciğersiz bir herif var. hala neye direniyorum bilmiyorum. kendime olan saygımı geri kazanmalıyım. çizgiyi çekiyorum bundan sonra.

Hayır hayır kesinlikle antidepresant tedavisi deği. Ben karşıyım öyle şeylere.Konuşarak aşma diyelim:)

haklısınız. ben de kendime söylüyorum hayatta başka ne acılar var allah onlarla sınamasın. gerçekten bir damla gözyaşıma değmedi ama ben okyanuslar biriktirdim. başkalarına çok inanarak söylüyorum hep, kendine değer ver kendini önemse en değerli sensin diye. ama iş bana gelince bunu yapamadım.artık yapma zamanım geldi.

Onu yüreğinden atmak icin ugrasma yasadiklariniz guzeldi tamam o ölmedi yaşıyor.
Hemen hemen hepimiz birilerini anılarımizda yasatmaya alışıyoruz.

o çok güzel yaşıyor hem de. ben çok istiyorum bir gün pişman olmasını. yüreği yansın istiyorum ama saçma, iki sene gayet keyfinde olan adamın bu saatten sonra yüreği yanar mı?

öncelikle seni çok iyi anlıyorum çok üzüldüm durumuna yıllardır aynı numaram onun için değiştiremem diyorsun ama hiç bişe senin psikolojinden daha öneml değilki canım çok sevdiğin insanı unutmak zor o dünyanın en kötü insanıda olsa biliyosun farkındasın ama güzel anıların aklına gelir hep kötüler gelmez bence ne zaman başka birine aşık olursun o zaman unutursun

işte o benim yapabileceğim şey değil. zaten kalmaya gönlü olamayan adama ne yapsan boş. hani şarkıda diyor ya; git, tutamam zaten dağ gibi dursam bir tünel kazarsın.. çok doğru.

evet, haklısınız..

Hayır hayır kesinlikle antidepresant tedavisi deği. Ben karşıyım öyle şeylere.Konuşarak aşma diyelim:)

bir arkadaşımın başını çok şişirdim öyle :)) sağolsun dinledi baya zaman. ama sonunda ona da fenalık geldi

konuşmak çok iyi geliyor gerçekten.

inşallah dediğin gibi olur.. başkasına aşık olmak bana öyle uzak geliyor ki şuan..

bu sigarayı bırakmak gibi bir şey. karar verirsen kendin için iyilik yapmış olursun. ve sigara bırakılırken ertelenmez azaltarak gidilmez. Pat diye olması lazım. Sen de aynen böyle ilk önce bir silkelen. Çok temsili olsa bile toprakla kendini. havalar da çok güzel, çık dolaş açık havada ayaklarını kuma bas..Mantıklı düşünen birisin bunları uygulaman lazım. Beklemek için gerekçen var mı?

evet biliyorum. birden olmalı pat diye. bıçak gibi kesilmeli.ama öyle olsun istiyorum ki o insana karşı içimde hiçbir duygu kalmasın. bir insan olarak göreyim sadece, nefret duymayayım.şuanki nefretimin haddi hesabı yok canımı çok yaktı. nefretim geçse belki yerine şefkat gelir. o zaman onu içimden uğurlarım..yapamadım bunca zaman. şu affedin bağışlayın kitaplarından da okudum bir sürü hiç fayda etmiyor. neyse, allah büyüktür..

sevgi, nefret hep bunlar birbirinin türevleri. ilgilenmediğin insandan nefret de etmezsin. İçinde bir şey kalmıştır mutlaka. Şefkat de duyma sayfayı çevir sadece.
o kitaplardan ben de çok okudum. nedese yazıldığı kadar kolay olmuyor uygulamak. Her şey insanın kendisinde.

şu cümleniz ''beni yaralayan bişey yaptı işyerinden biriyle yakınlaştı'' işte anahtar burda... sanırım siz onun başkasıyla yakınlaşmış olmasını kabullenemiyorsunuz bence bunu iyice bir düşünün belki duygularınız çok karışık olduğundan onu özlüyormusunuz yoksa o yaptığını mı kabullenmek istemiyorsunuz ayırt edemiyor olabilirsiniz ve yeniden başkasını sevemiyor olmanızın altında yatan neden de aynı duyguyu başkasının da size yaşatacak olma ihtimalinden korkuyor olabilirsiniz.

çabalıycam bakalım..

teşekkür ederim canım inşallah benimde tek teminnim o. İşte bütün anlattıklarının nasıl bişey olduğunu biliyorum o yüzden kendi hayatına bakmayı dene inan evlendikten sonrada unutamıyosun sana yaptıklarını mutlaka aklına geliyo sen bana böyle davranmıştın şöyle demiştin şu kızla konuştun fln böyle devam ediyo için içini yiyo ister istemez mutsuz oluyosun. Ulaşılmaz olduğu için bu şekilde senden kaçtığı için vazgeçilmez geliyo sana ama biraz etrafına bakmayı denesen süslenip püslenip gezip tozsan hayatına baksan hiç aklına bile gelmeyecek bi süre sonra

hala kabullenemedim evet. ama kendimi de anlayamıyorum. hem kabullenemiyorum nefretle doluyum, hem de cayır cayır özlediğimi hissediyorum şimdi karşımda olsa saatlerce sarılırım kokusunu içime çekerim koklaya koklaya öperim diyorum. patalojik bir hal aldı

sanırım takıntı yapmışsınız ve yaşadığınız bu olay takıntı yapmanıza neden olmuş çünkü ayrılığı isteyen hep siz olmuşsunuz eğer öyle bir olay yaşanmadan ayrılmış olsaydınız böyle takıntılı bir hal almazdı o kişi sizde. yani çok mu matah biri beyaz atlı prens mi bu çocuk, unutun gitsin...

şu saatten sonra imkansız zaten ama evlensek mutlu olamam biliyorum. her gün ölürüm.çünkü gözümün içine bakmıyor. başkalarının ilgisi onu memnun ediyor. sorumsuz duyarsız ve kendine aşık.öyle bencil ki..

var bir bildiği yaradanın, nasip etmediğine göre..

evet ben buna inanıyorum. eğer saygılı bir şekilde ayrılsaydık eğer birbirimize veda edebilseydik ben onu içimde bir köşede bırakabilecektim. güzel bir anı olarak. ama beni hançerledi ve işte bunu bir türlü sindiremedim.

hımmmm nereden başlasam
27 yaşındayken hayatımın ilk ve ciddi ilişkisini yaşadım (en azından bana göre)
ayrı şehirlerdeydik ve ilişkimiz 1 yıla yakın sürdü
daha sonra ayrıldık, daha doğrusu o benden ayrıldı.
artık aşk mı dersiniz, salaklık mı dersiniz ne derseniz deyin tam 2,5 yıl derin depresyon hali yaşadım
yatak-tuvalet
yatak-banyo
yatak-mutfak
o 2,5 yıl süresince 4 ya da 5 ayda bir aradı beni umutlanırdım
sonra yine sessizlik
hani insanlar sevgililerinden bir defa ayrılır bir defa acı çekerler ya
ben aynı adamdan onlarca kez ayrıldım ve bir o kadar da acı çektim ilk sefer gibi
kemoterapi alan hastalar gibi kaşlarım kirpiklerim ve saçlarım döküldü
o iki buçuk yıla dair en ufak bir anım yok
kendime geldiğimde 30 yaşındaydım
doktora eğitimim sallantıda
sağlığım sallantıda
işim gücüm olmadığı gibi işe girmem için gerekecek hiçbir sınav notum yok
şu an 33 yaşındayım 3 yıl önce işe girdim, yeni insanlar tanıdım (arkadaş olarak) başka insanlardan hoşlandım ama bir adım öteye gidemedim (aklımın bir kenarında hep o var)
hala bekarım evlenemiyorum
muazzam bir bebek özlemim var ama anne olamıyorum
kendi evim, kendi yuvam olsun istiyorum ama olmuyor
hayatımdan 6 yıl çaldı belki de çalmaya devam edecek
ben bu hissiyattan kurtulamıyorum çünkü aramalarına son vermiyor her arayışında sanki dün konuşmuşuz gibi kaldığı yerden devam ediyor O'na göre biz arkadaşız ne var ki bunda ama her arayışı bir şeyler alıp götürüyor
dertleri ne biliyor musunuz?
unutmamıza izin vermiyorlar asla, yokluklarına alışmamıza, yeni bir hayat kurmamıza izin vermiyorlar
ve biz adına aşk dediğimiz ama alakası olmayan zayıflıklarımız yüzünden onların değil kendilerinin telefonlarının oyuncağı olmuş durumdayız

sonuç olarak şunu söyleyebilirim ki hayatınız, geleceğiniz, hayalleriniz kıymetsizse aynen devam edin ve sizi etkilemesine izin verin ama şu an bunları anlatan ve 33 yaşında olan bir örneğiniz olduğunu da göz önünde bulundurun.
yok bu saydıklarım önemliyse bir telefon aracılığıyla sizi bu şekilde sarsmasına izin vermeyin, pişmanlığı çok am çok büyük oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…