Geçmiyor...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan yıne de bu kadar seye rağmen bi Aciklama bekliyor ben eskı esıme de Bagırıp cagırmadım kapı cerceve inmedi. Sessizce valizimi topladım cocugumu aldım cıktım geldım..
Açıklama yapmaması daha iyi olmuş.Hangi cümle hangi açıklama seni teselli edecekki.Hiçbiri,hiçbirşey.Belkide kurduğu cümleler öfkeni arttıracak.Tepki gösterememekte öfkeni arttışmış.Tut kendini en azından dava öncesi.Sonrasında yaparsın bişeyler.Görüceksin eşinin pişmanlığını mutlaka hissedeceksin.Ama artık kaybetmiş olacak.

Şuan mesela onun pişmanlığını yasıyorum calısıtıgı kuruma gıdıp cırkefe baglamadıgım ıcın. Sessız sakın cıkıp gelmek.. Yapmasamıydım acaba

Hayır hayır asıl sizin sakin duruşunuz daha çok yakar onların canını merak etmeyin. Öbür türlü ÖNEMSİYOR olurdunuz...En iyisini yapmışsınız.

Anneniz çok haklı. Bir şeyleri yaşamamızın daima sebebi vardır, acılardan sonra güzellikler gelir. Tuğçe Işınsuyu takip edin bu dönemde çok rahatlatır sizi.

@Puxhu Allah yardımcın olsun sana sabır versin güç versin. Ağla üzül ama geçici olarak çünkü okadar şey paylaştın tabiki sindiremiceksin tabiki bazen inanamayıp kkabullenemiceksin çünkü sen onu seviyordun ve oda önceleri seni. Ama ben zannetmiyorum o mutlu. Senin sesiz gidişin onun yaşayarak ölüsü. Her başını yastığa koyduğunda onun vicdani kalıyor. Delillerin varsa zina davası aç belki sanada nafaka ödemek zorunda olur. Bazı kadınlarımız ben onun hicbirseyini istemiyorum diyor. Başkası yiyeceğine sen hakkın olanı al okadar kolay olmamalı. Annen baban arkanda ne güzel. Allah yar ve yardımcın olsun.

Kim için onsuz yaşayamam dersen onunla sınanırsın, onsuz da yaşadığını öğrenmen için...

Yaranızı deşmek istemem, cevap verip vermemek de sizin tercihiniz niye ve nasıl gelip size anlattı o kadın çok şaşırdım.

Numaramı Almıs onun telefonundan.. Oglumun ismiyle kayıtlıymısım.. Ordan anlamıs

Aciklama olarak haklısın keske boyle olmasaydı dedi sadece.. Daha sonra kinini kustu bana.. Adam olsaydın da bana sahip cıksaydın cekıp gitmeseydin dedi senın yuzunden oldu dedi.. Hic bırıne cevap vermedim.

Bir şey geldi aklıma; kadın sizin canınızı acıtmak istiyor ya, aslında sizi deli gibi kıskanmış...

Eşime de karın çok güzel falan dıyomus zaten.. İnsan boyle bi kadını niye aldatır ki demis öküz de sogudum demiş

Vicdanı sadece oglu için sızlıyor çunku oglumun ondan isteyip de almadıgı ne varsa suan hepsi mevcut.. Para yagdırıyor çünkü vicdanı rahat degıl.. Böyle dindirmeye calısıyo

Merak ettim ikisi de memur ve ortada ahlaksız bir durum var ikisinede acabileceginiz bir dava yok mu biliyorum zaten zor bir surectesiniz ama ne bileyim kimsenin yaptığı yanına kalmamalı bence.

Merak ettim ikisi de memur ve ortada ahlaksız bir durum var ikisinede acabileceginiz bir dava yok mu biliyorum zaten zor bir surectesiniz ama ne bileyim kimsenin yaptığı yanına kalmamalı bence.

Var ikisine de dava acmak maddi manevi mesleki cezaları zaten olacak belki de atılırlar..

Malesef oyle zaten nasıl bi kadınsa utanmadan sıkılmadan anlattı. Senı zaten bosayacaktı benden cocuk aldırdı Hamıle oldugumu duyunca cok sevindi falan fılan off.
Ay yazmicaktim bunu okuyunca dayanamadim abi adam bukadar sevinmis madem neden aldirmis besbelli kullanmis kullanmis atmis kadinda yedirememis seni aramis madem cok seviyormus neden aralari bozulmus dimi arkadasim takilma bosver oglun kac yasinda bilmiyorum ama inan bana o sizi kaybetti emin ol ki oda suan mutlu degildir pismanligini yasar yoklugunuzu hissederdir sen uzulme birak o densiz kocan dusunsun bosandinmi bu arada bosanmadiysan esin bosanmak istedimi mesela madem okadar seviyordu suan senden bosanmak isterdi hazir sen gitmisken mesela ayy ben en en cok bu tarafina takildim cok seviyormusmussss yalanini yiyim kadinda yazik bi b.k yemis kendini teselli ediyo belkide cocuk olayi bile yalandir esin tegit ettiimi bu solediklerini kadinin

Numaramı Almıs onun telefonundan.. Oglumun ismiyle kayıtlıymısım.. Ordan anlamıs

Demek ki hiç bir zaman ikisi bir olamamış, hep sizi hissetmiş aralarında, sizin gibi olamayacağını anlamış. Çok da iyi olmuş.

Geçmiş konularınızı bilmiyorum ama şu an yaranız çok taze ilerde sizi hakedecek kişiyi zaten bulacaksınız, bunu yaşamanız da artık cesaret edemediğiniz ilişkiyi bitirmeniz için daha iyisine yol açmak için bunun bitmesi gerektiğinden...

Aciklama olarak haklısın keske boyle olmasaydı dedi sadece.. Daha sonra kinini kustu bana.. Adam olsaydın da bana sahip cıksaydın cekıp gitmeseydin dedi senın yuzunden oldu dedi.. Hic bırıne cevap vermedim.
Klasik aldatıp yakalanan ucuz,aciz insan tepkisi.Sahip çıkıp ne yapacaktın boynuna ip geçirerek mi gezdirecektin.Kendi ahlaksızlığını seni suçlayarak kapatmaya çalışıyor.Sen dünyanın en çekilmez eşi bile olsan doğru değil yaptığı.Boşanır sonra ne halt istiyosa yer.Ayy bunların kaliteli insan rolleri de hiç çekilmiyor.Kadına zaten söylenicek şey yok.Onun kalitesi ortada.Ayrıca karşıdaki ahlaksız herhangibir kadın olabilir.Bugün ayşe yarın fatma.Asla ikisinin de seviyesine inme.Sakinliğinle çıldırt onları.Düşmez kalkmaz bir Allah.Döktüğün her bir gözyaşının bedelini öderler sen hiç merak etme.

Hayir keriz degilsin sadece ilerde cocuguna olanlari anlatirken ben herseyi denedim ama olmadi demek icin denedin kocan ömürlük olsun diye denedin ama olmadi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…