Geçmiyor.

Çatlak olmadan önce önlem almalısınız hamile hatunlar. Olduktan sonra geri dönüşü imkansız gibi bir şey. Düzenli bir şekilde bütün vücudunuzu nemlendirin. Kuru kalmamasına dikkat edin. Pahalı kremlere gerek yok. Bebe yağı en etkilisi.

Hamilelik te de neler yaptım neler ama nafile

Çatlak genetik bir şey.
Analarınıza bakın çatlağı varsa ne kullanırsanız kullanın değişmez.
Benim annem 4 çocuk doğurmuş ne selülit var ne doğum çatlağı. Ben de hamileyken bir tek bebek yağı kullandım, 1cm bile çatlağım yok

Benim annem de 3 çocuk doğurmuş hala pamuk gibi göbeği .
Ama biri yazmış , annem çatlaktı teyzem de , ben çatlamadım diye . onu okuyunca korktum

Annemin doğum da olmamış sonradan olmus

Oluşan çatlaklara care yok. Evde olmuyor yani. Hele eski ise hiç olmuyor. Onu çatlak oluşmasına önce yapmalısınız. Biraz görünümünü azaltabilirsiniz bitkisel yağlar ile.

Benim annem de 3 çocuk doğurmuş hala pamuk gibi göbeği .
Ama biri yazmış , annem çatlaktı teyzem de , ben çatlamadım diye . onu okuyunca korktum
Olabiliyor benim annem 2 evlat doğurdu doğumda hiç olmamış daha yeni 3 sene evvel oluşmuştu

Susam yağı ve kayısı yağını karıştırıp sürün. Bepantol kullanın tamamen gitmez ama azalır.

Oluşan çatlaklara care yok. Evde olmuyor yani. Hele eski ise hiç olmuyor. Onu çatlak oluşmasına önce yapmalısınız. Biraz görünümünü azaltabilirsiniz bitkisel yağlar ile.
Ne yağlar kullandım ne paralar döktüm hamileyken bile ama hâlâ aynı oğlum 4buçuk aylık daha yeni sayılır benimkilerde

Benimde var çatlaklarım malesef ve sonradan oluşan bişey için krem dalan işe yaramıyo önemli olan oluşmadan engellemek , sonrasında tek çözüm karın toparlama amelıyatı ama genetik kısmına gelince benim annem 4 çocuk doğurmuş bitane çatlağı yok , ablamda öyle ama piyango bana vurmuş anlaşılan ben çatladımm çaaat diye karnım basenlerim kızlar bide KK bi konu varfı baya memnun olanlar var dıye okumştum 3 kremi.karıştrıp sürüyolar bi araştırın istrseniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…