- 7 Mayıs 2019
- 158
- 56
- 13
- 34
- Konu Sahibi lorilori72
-
Sonuçlar hemen belli olur ehliyet için başvurduğunuz kurumu arayıp öğreninMerhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon dersim vardı. Geçip geçmediğimi söylemediler bana. 2 defa stop ettirdim aracı ama bana devam et dediler. Onun dışında bir sorun olmadı. O da heyecandan oldu. Ama suan aşırı merak ettim. Baya stres de yaptım. Geçtim mi hocam dedim gecmissindir yaa deyip durdugeçmiş miyimdir gerçekten ?
Akşam bizi Arayın dediler. SuAn hala sınav var. O yüzden arayamadımSonuçlar hemen belli olur ehliyet için başvurduğunuz kurumu arayıp öğrenin
Valla ben sınavdan sabah çıkmıştım eve geldim kaldım diye düşünüyodum. Öğlen gibi aradım gecmisim tabi ben 2010 da almıştım şimdi sistem nasıl bilmiyorumAkşam bizi Arayın dediler. SuAn hala sınav var. O yüzden arayamadım
Evet bitiş noktasına kadar geldim.Araçtan indirmedilerse geçmişsindir, sınavı tamamlayabildin mi komple?
Valla ben sınavdan sabah çıkmıştım eve geldim kaldım diye düşünüyodum. Öğlen gibi aradım gecmisim tabi ben 2010 da almıştım şimdi sistem nasıl bilmiyorum
Ben de ani frenden sonra vitesi bire atmayı unuttum istop ettim aracı. Ay insallah ben de geçmişimdirBende bır kez ıstop bır kezde vıtes atmadım ısıktan kalkarken gecırmıslerdı ara sır hemen soylerler
Akşam 6 dan sonra netleşir ,sınav tamamen bitince sisteme giriyorlar
Geçmişsindir bence yarın sor öğren bakalım, ben geçen ay aldım yeni sistemle yani, hatasız geçtim adam hayırlı olsun dedi sonda hala inanamıyıp geçtim mi geçtim mi diye üç kere falan teyit aldım heyecandanEvet bitiş noktasına kadar geldim.
Kalınca sınav bitmeden indiriyorlar diye biliyorum. Tamamladıysan büyük ihtimalle geçmişsindir
Ben 3 sene önce sabah sınava girdim akşama mesaj gelmişti
Geçmişsindir bence yarın sor öğren bakalım, ben geçen ay aldım yeni sistemle yani, hatasız geçtim adam hayırlı olsun dedi sonda hala inanamıyıp geçtim mi geçtim mi diye üç kere falan teyit aldım heyecandan
Ben bir kere stop etmiştim, sonra aracı aldığım yere kadar getirtip son öğrenci olduğum için de sağ sol yaparak park ettirmişlerdi. Kaldım.Kırmızı hatalardan iki tane yapınca geçirmiyorlar.
Geçmişsindir o zamanEvet. Ben de öyle düşünüyorum. Ama bana ikinciyi görmezden gelecez dediler
Görmezden geliriz dedilerse geçirirler. Hayırlı olsun :)Evet. Ben de öyle düşünüyorum. Ama bana ikinciyi görmezden gelecez dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?