- 29 Ağustos 2016
- 1.177
- 2.086
- 83
- 32
- Konu Sahibi lorilori72
-
Merhaba normalde 2 stopta birakiyorlar ama insaflisina denk gelmişsin seni arabadan indirmediyse geçirmiştirMerhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon dersim vardı. Geçip geçmediğimi söylemediler bana. 2 defa stop ettirdim aracı ama bana devam et dediler. Onun dışında bir sorun olmadı. O da heyecandan oldu. Ama suan aşırı merak ettim. Baya stres de yaptım. Geçtim mi hocam dedim gecmissindir yaa deyip durdugeçmiş miyimdir gerçekten ?
Hangi açıdan? Ehliyetim yok o yüzden soruyorumYeni sistem biraz sıkıntılı
Ben bi kere stop etmiştim o da önceki araç aniden durdu bende durmuştum ama yanımdaki denetmen duramam diye o da basmış. Bende debriyaj arıyorumMerhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon dersim vardı. Geçip geçmediğimi söylemediler bana. 2 defa stop ettirdim aracı ama bana devam et dediler. Onun dışında bir sorun olmadı. O da heyecandan oldu. Ama suan aşırı merak ettim. Baya stres de yaptım. Geçtim mi hocam dedim gecmissindir yaa deyip durdugeçmiş miyimdir gerçekten ?
Ya hocam önceden sadece bi tur attırıyorlarmıs. Şimdi de l park , paralel park, yokuşta kalkış, ani fren gibi şeyler var. Ben vites değiştirmeyi unuttum diye stop ettirdim aracı. Ama komisyon başkanı ikinci hatanı görmezden gelecez dedi. Ben sordum hocaya geçtim mi diye geçmissindir dedi ama bilemiyorum yine de merak içindeyimHangi açıdan? Ehliyetim yok o yüzden soruyorum
Ben Ekim gibi almıştım ehliyetimi sınav bitiminde hoca hayırlı olsun demişti hiç kurumla görüşmedim
kalanları sınav bitmeden indiriyorlar, akşam 6 gibi arayın hemen öğrenirsiniz.
Kalınca direk hoca direksiyona geçiyor sen arka koltuğa, ayrıca stop ettirincw heyecandan böyle olması normal diyorlar. Sıkma canını. Geçmişsindir merak etme
Mesajla notunuzu yolluyolar
Eşimin ehliyet sınavına arabasıyla gitmiştikakşam da notunuz 100 diye mesaj gelmişti
Tabi bu 4 sene önceydi
Merhaba normalde 2 stopta birakiyorlar ama insaflisina denk gelmişsin seni arabadan indirmediyse geçirmiştir
Hiç belli olmaz o işler bence geçmişsindirBana da kaldığıma dair bisey denmedi geçmişsindir dedi ama pek ihtimal vermiyorum ben
İnsallah öyledir. İnsan çok heyecanlanıyor evetHiç belli olmaz o işler bence geçmişsindirben heyecandan hata yaptım mı onu bile hatırlamıyorum şuan
İyi hadi inşallah geçmişsindirAyy bana da pazartesi öğrenirsin dediler sonra da komisyon başkanına sor dedi ona sordum o da gecmissindir dedi
Gerçekten mi. İnsallah ya. Akşam ararsın dediler iple cekiyorum . Ben de geçmişimdir inşallahBnde2 kere stop ettirdim heyecandan ama baska hatam olmadigi icn gectim. Sizde gecmissinzdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?