Geçtim mi kaldım mı

Merhaba normalde 2 stopta birakiyorlar ama insaflisina denk gelmişsin seni arabadan indirmediyse geçirmiştir

Mesajla notunuzu yolluyolar
Eşimin ehliyet sınavına arabasıyla gitmiştik akşam da notunuz 100 diye mesaj gelmişti
Tabi bu 4 sene önceydi

Kalınca direk hoca direksiyona geçiyor sen arka koltuğa, ayrıca stop ettirincw heyecandan böyle olması normal diyorlar. Sıkma canını. Geçmişsindir merak etme

kalanları sınav bitmeden indiriyorlar, akşam 6 gibi arayın hemen öğrenirsiniz.

Ben Ekim gibi almıştım ehliyetimi sınav bitiminde hoca hayırlı olsun demişti hiç kurumla görüşmedim

Ben bi kere stop etmiştim o da önceki araç aniden durdu bende durmuştum ama yanımdaki denetmen duramam diye o da basmış. Bende debriyaj arıyorum Ayağımı çektim o da çekti stop ettim. Parkuru sorunsuz tamamladım park yokuş kalkış ama kalmıştım.

Hangi açıdan? Ehliyetim yok o yüzden soruyorum
Ya hocam önceden sadece bi tur attırıyorlarmıs. Şimdi de l park , paralel park, yokuşta kalkış, ani fren gibi şeyler var. Ben vites değiştirmeyi unuttum diye stop ettirdim aracı. Ama komisyon başkanı ikinci hatanı görmezden gelecez dedi. Ben sordum hocaya geçtim mi diye geçmissindir dedi ama bilemiyorum yine de merak içindeyim

Kalınca direk hoca direksiyona geçiyor sen arka koltuğa, ayrıca stop ettirincw heyecandan böyle olması normal diyorlar. Sıkma canını. Geçmişsindir merak etme

Evet heyecandan oldu gerçekten. Diğer kısımlarda hatam yoktu şükür

Mesajla notunuzu yolluyolar
Eşimin ehliyet sınavına arabasıyla gitmiştik akşam da notunuz 100 diye mesaj gelmişti
Tabi bu 4 sene önceydi

Ayy bana da pazartesi öğrenirsin dediler sonra da komisyon başkanına sor dedi ona sordum o da gecmissindir dedi

Bnde2 kere stop ettirdim heyecandan ama baska hatam olmadigi icn gectim. Sizde gecmissinzdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…