Geçtim mi kaldım mı

Ben iki kez girdim sınava. İlkinde stop ettirdiğin için geçemedim ama turu tamamlattılar. Hemen yanımda söylediler bir daha girmem gerektiğini. 1 hafta sonra mı ne tekrar girip geçmiştim.
Turu bitirip bitirmemeye güvenmeyin. Çok heyecanlıysanız arayıp öğrenin :)

Bana kaldınız demediler ama ikinci istop ettirmeyi görmezden gelecez dediler. Tabi yaparlar mı bilmiyorum. Arayacam birazdan

Normalde gecemiyceğin iki hata yapmışsın normalde kalmışsın.Ama hoca senin için yetkililerle geçmen için konuşmuş olabilir böyle olduğu çok oluyor.ikna ederse ne âlâ

Normalde gecemiyceğin iki hata yapmışsın normalde kalmışsın.Ama hoca senin için yetkililerle geçmen için konuşmuş olabilir böyle olduğu çok oluyor.ikna ederse ne âlâ
Evet iki hata yaptım. Komisyon başkanı ikinci hatanı görmezden gelecez dedi ve gecmissindir dedi artık akşam arayıp öğrenicem

geçmişsinizdir ben arabayi bir kaldirdim adamlar camdan firlayacakti nerdeyse beni bile gecirdiler

Benim bildiğim kaldığın zaman parkuru tamamlatmıyorlar. Sen tamamladığına göre geçirmişlerdir

Ben Mart’ta girdim bir kağıt verdiler bana geçtiğime dair
Aday sürücü şöyle yapar böyle yapar diye

İyi müfettişlere denk gelmişsindir yok saymışlardır hataları :) genel durumun iyi geçtiyse stop yapmanı sorun etmemişlerdir. Ben 4sene önce 0 hatayla sona geldim son yolda kırmızı ışık yandı yanımdaki hoca geç geç dedi bende geçtim :) ders hocam küplere bindi seni kandırdılar neden geçiyorsun diye inince eve gittim hemen aradım,geçtin dediler ne mutlu olmuştum :) birazdan ara sor ama geçmişsindir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…