Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evde eşimin kuşu vardı adımla seslenirdi hepimizi tanırdı evlat diye severdi herkes geçen ay hastalanıp öldü hâlâ hatırladıkca üzülüyoruz 9 yıl beraberlikten sonra kuş bile olsa ayrılığı acı... Hayvan sahibi olmak insana iyi geliyor vefalı canlılar bir de insanın içindekini hissedip onu rahatlatıyorlar hele köpekler sahibi ölünce her gün mezarı başında bekleyeni bile gördüm ben

Kuzum kedi almanı şiddetle tavsiye ederim çok dostlar çok seviyorum bende bir kedi bir de köpek almayı planlaıyırun koronodsn sonra allah nasip ederse inşallah

Bi ben kaldım siz patır patır döküldünüz benim geçikeli 5 gün oldu sizi böyle görünce biraz kırıldı umudum ama test yapmadım daha sipariş verdim elime ulaşınca yapicam bi kaç güne bitane var ama çıkmassa diye korkuyorum bakalım hayırlısı daha baştayken insan umutlanıyor sona geldimi yelkenler suya iniyor ya bi atlatsak bu durumu

Canım Allah büyük hemen öyle yıkılma inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir sana Rabbimüzme kendini benim yaş 39 ama inanıyorum olacak evlatlarımız bizimde umutlu olalim
Ya hadi inşallah birbirimize dualar edelim Allahtan umut kesilmez bende hem umutluydum bu ay çok üzüldüm niye bilmiyorum

İnşallah canım sen gebe olursun inşallah Allah büyük bekleyelim bakalım.ben kimi burda görsem hamile bana umut oluyor ve çok seviniyorum çünkü bu acının ne olduğu en iyi bi biliriz

Kuzum kedi almanı şiddetle tavsiye ederim çok dostlar çok seviyorum bende bir kedi bir de köpek almayı planlaıyırun koronodsn sonra allah nasip ederse inşallah
Etrafımda herkesin kedisi var onları seviyorum zaten ama kılı tüyü çok zor oluyor özellikle hamilelik olur inşallah hamilelr içinde çokta tavsiye edilmiyor. Doktorum hatta bana toksoplazma testleri bile yaptırtmıştı.ondan bakalım artık ama hayvanları çok seviyorum

İnşallah canım sen gebe olursun inşallah Allah büyük bekleyelim bakalım.ben kimi burda görsem hamile bana umut oluyor ve çok seviniyorum çünkü bu acının ne olduğu en iyi bi biliriz
İnşallah canım allahtan umut kesilmez evet bende öyleyim hep diyorum ben olmasam isteyene olsun yaşayan anlıyor anca dediğin gibi

Kaç yaşındasın bu arada. Kürtaj dan sonra tekrar genel bir muayene oldun mu. Ben bebeğimi kaybettikten sonra. Bir süre yine olmayınca muayeneye gittim. Rahim duvarı kalınlığının inceldiğini öğrendim. Doğum sonrası kürtaj nedeniyle. 1 ay hormon ilacı kullandım. Şimdi tekrar denemeye başladım. Doğal yollardan hamile kalabiliyorsun demekki. Vitamin falan ek takviyeler al istersen. Doktorum ondanda verdi kullanıyorum şimdi. Bakalım hala olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum. Hatta ben hemen yaptırmak istedim ama doktor 4_5 ay daha bekle, olmazsa ozaman deneriz dedi. Hemen olumsuz şeyleri düşünmeyin. Dediğim gibi normal yoldan hamile kalıyorsanız. Tüp bebekle çok rahat kalırsınız. İnş gerek kalmaz buna

Eşim aldı kedi bana. Yaa çok iyi geldi emin olabilirsin. İyi ki almış diyorum. Onun sıcaklığı, sana bakması masum masum. Nasıl güzel şeyler bunlar yaaa. Bak sevesim geldi yine gidip yakalayıp öpeyim kocaman kocaman hiç sevmiyor ama :)))))

Seninde olmuş baya. Ya inş hamilesindir. Sen umudumuz ol bari yalnız iyi dayanmışsın. Ben olsam koşa koşa eczaneye gitmiştim bile :)

Hayır ya zararı yok hatta faydası var. Aşılarını zamanında yaptırdığınız da hiç bir sıkıntı olmuyor. Mesela 3 ayda bir iç dış parazit aşısı var. Bu aşı mesela tüylerinin sana zarar vermemesi için yapılıyor. Veterinerin yanındaki çalışan mesela hamileydi.olsa bana olur diyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…