Dünya devir daimden ibaret kayıpların ardından yenileri gelecek elbetBende şubatta yaptırmıştım. İşallah güzel haberler alırız.
Evde eşimin kuşu vardı adımla seslenirdi hepimizi tanırdı evlat diye severdi herkes geçen ay hastalanıp öldü hâlâ hatırladıkca üzülüyoruz 9 yıl beraberlikten sonra kuş bile olsa ayrılığı acı... Hayvan sahibi olmak insana iyi geliyor vefalı canlılar bir de insanın içindekini hissedip onu rahatlatıyorlar hele köpekler sahibi ölünce her gün mezarı başında bekleyeni bile gördüm benAynen canım evde tüm uğraşları yapıyorum ama zamanın geçmesi bile beni üzüyor...yaş sınırda çünkükedi değilde bende kuş almayı düşünmüyor değilim. Makale felan yazayım diyorum kafa çok farklı yerlerde.eskiden olsa ne hayaller kurardım şimdiki hayellerim ise çok farklı yerlerde....çok güçlü duruyorum bakıldığında oysaki içimde ne fırtınalar kopuyor
İyiyim regl oldum sonunda... Sen. Nasılsın balımAybush Ne yapıyorsun? Nasılsın?
Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda gelir meleğinKızlar test yapmaya gerek kalmadı söküldüm...
Hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar inşallah Rabbim sevindirir hepimizKızlar test yapmaya gerek kalmadı söküldüm...
Ben de oldum.İyiyim regl oldum sonunda... Sen. Nasılsın balım
Kuzum kedi almanı şiddetle tavsiye ederim çok dostlar çok seviyorum bende bir kedi bir de köpek almayı planlaıyırun koronodsn sonra allah nasip ederse inşallahAynen canım evde tüm uğraşları yapıyorum ama zamanın geçmesi bile beni üzüyor...yaş sınırda çünkükedi değilde bende kuş almayı düşünmüyor değilim. Makale felan yazayım diyorum kafa çok farklı yerlerde.eskiden olsa ne hayaller kurardım şimdiki hayellerim ise çok farklı yerlerde....çok güçlü duruyorum bakıldığında oysaki içimde ne fırtınalar kopuyor
Ben de oldum gecikip hamile kalan hiç yok galibaKızlar test yapmaya gerek kalmadı söküldüm...
Ya hadi inşallah birbirimize dualar edelim Allahtan umut kesilmez bende hem umutluydum bu ay çok üzüldüm niye bilmiyorumCanım Allah büyük hemen öyle yıkılma inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat verir sana Rabbimüzme kendini benim yaş 39 ama inanıyorum olacak evlatlarımız bizimde umutlu olalim
Evet ya güzel haberler bizlerde alalım neolurdu sankiBen de oldum gecikip hamile kalan hiç yok galiba
İnşallah canım sen gebe olursun inşallah Allah büyük bekleyelim bakalım.ben kimi burda görsem hamile bana umut oluyor ve çok seviniyorum çünkü bu acının ne olduğu en iyi bi bilirizBi ben kaldım siz patır patır döküldünüz benim geçikeli 5 gün oldu sizi böyle görünce biraz kırıldı umudum ama test yapmadım daha sipariş verdim elime ulaşınca yapicam bi kaç güne bitane var ama çıkmassa diye korkuyorum bakalım hayırlısı daha baştayken insan umutlanıyor sona geldimi yelkenler suya iniyor ya bi atlatsak bu durumu
Etrafımda herkesin kedisi var onları seviyorum zaten ama kılı tüyü çok zor oluyor özellikle hamilelik olur inşallah hamilelr içinde çokta tavsiye edilmiyor. Doktorum hatta bana toksoplazma testleri bile yaptırtmıştı.ondan bakalım artık ama hayvanları çok seviyorumKuzum kedi almanı şiddetle tavsiye ederim çok dostlar çok seviyorum bende bir kedi bir de köpek almayı planlaıyırun koronodsn sonra allah nasip ederse inşallah
İnşallah canım allahtan umut kesilmez evet bende öyleyim hep diyorum ben olmasam isteyene olsun yaşayan anlıyor anca dediğin gibiİnşallah canım sen gebe olursun inşallah Allah büyük bekleyelim bakalım.ben kimi burda görsem hamile bana umut oluyor ve çok seviniyorum çünkü bu acının ne olduğu en iyi bi biliriz
Ya kesinlikle çok haklısın ilkkez bukadar gardım düştü. Tüp bebek sürecine girecem diye çok stresliyim. Tüp bebek süreci çok kolay bir süreç değil orda bu çektiğin stresin on katı fazlasını çekiyor insan çekilen acılada cabası. İğneler ilaçlar benim vücudum tölere etmiyo ilaçları. Akabinde zaten olumsuz sonuçlanmışsada ayrı bir hüsran. Ama doktorlarımın söylediği zaman kaybetmeden denemem gerektiği. Benim yoksa kendiliğimden gebeliğimde gerçekleşti düşükle sonuçlandı iki aylık iken ayrıca bir başarısız tüp bebek denemem oldu. Gene güçlü durdum hep. Ama her geçen ay biraz daha umudumu yitiriyorum. Ben malesef zamnla yarışıyorum... bekleme gibi keşke bir lüksüm olabilseydi
Dikkatim dağılsın diye dizi izliyorum ben de güya beni üzecek şeylerden kaçıyorum ama bakıyorum esas oğlanla kıza ağlıyorum hem de hikaye olduğunu bildiğim halde yani her gün ağlıyorum desem abartmış olmam ☺ Aslında bunlar bastırılmış duyguların dışa vurumu ağlamak iyi geliyorsa ağla ama kendini kahretme eve kedi mi alsak diye düşünüyorum onun mırıltıları insana şifa oluyor diye duydum
Bi ben kaldım siz patır patır döküldünüz benim geçikeli 5 gün oldu sizi böyle görünce biraz kırıldı umudum ama test yapmadım daha sipariş verdim elime ulaşınca yapicam bi kaç güne bitane var ama çıkmassa diye korkuyorum bakalım hayırlısı daha baştayken insan umutlanıyor sona geldimi yelkenler suya iniyor ya bi atlatsak bu durumu
Etrafımda herkesin kedisi var onları seviyorum zaten ama kılı tüyü çok zor oluyor özellikle hamilelik olur inşallah hamilelr içinde çokta tavsiye edilmiyor. Doktorum hatta bana toksoplazma testleri bile yaptırtmıştı.ondan bakalım artık ama hayvanları çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?