Aslında dayanan biri değilim mecburiyetten bekliyorum yoksa adette daha varken çöp ettim onca testi şimdi kala kaldım böyle valla eşime de söyleyemiyorum çünkü adam daha yeni iki kutu aldı bitirdiğimi bilmiyorSeninde olmuş baya. Ya inş hamilesindir. Sen umudumuz ol bariyalnız iyi dayanmışsın. Ben olsam koşa koşa eczaneye gitmiştim bile :)
Aslında dayanan biri değilim mecburiyetten bekliyorum yoksa adette daha varken çöp ettim onca testi şimdi kala kaldım böyle valla eşime de söyleyemiyorum çünkü adam daha yeni iki kutu aldı bitirdiğimi bilmiyoryoksa şimdiye aldırmıştım söylesem kızar bana çünkü hep söylüyor kendini yıpratıyosun bu testlerle falan diyo bende hiç söylemedim
Nerden aldın canım kapıda ödeme yapan yokmu yaBende öyleyim yaaa:) hatta int den test alalım zamanı geldiğinde yaparım dedim. Aldırmadı çünkü huyumu biliyor :)) bugün dışarda işim vardı gittim hemen gizli aldım kendime :) Daha 11 gün var gerçi ama
Nerden aldın canım kapıda ödeme yapan yokmu ya
Canım bende eskiden eczaneden alıyodum ama şimdi imkansız bişey uzak olmassa belki gizlide giderim kendimide bildiğim içinEczaneden aldım:)
Neyse ya hayırlısı olsun artık hakkımızda yakında yaparım haber veririm nasipse olur olmassada elden bişey gelmez
Ayyy inşallah canımKaç yaşındasın bu arada. Kürtaj dan sonra tekrar genel bir muayene oldun mu. Ben bebeğimi kaybettikten sonra. Bir süre yine olmayınca muayeneye gittim. Rahim duvarı kalınlığının inceldiğini öğrendim. Doğum sonrası kürtaj nedeniyle. 1 ay hormon ilacı kullandım. Şimdi tekrar denemeye başladım. Doğal yollardan hamile kalabiliyorsun demekki. Vitamin falan ek takviyeler al istersen. Doktorum ondanda verdi kullanıyorum şimdi. Bakalım hala olmazsa bende tüp bebek düşünüyorum. Hatta ben hemen yaptırmak istedim ama doktor 4_5 ay daha bekle, olmazsa ozaman deneriz dedi. Hemen olumsuz şeyleri düşünmeyin. Dediğim gibi normal yoldan hamile kalıyorsanız. Tüp bebekle çok rahat kalırsınız. İnş gerek kalmaz buna
Ayyy inşallah canımcanım ben düşük yaptım ne yaptıysak bebeği kürtajla almadılar üç doktoa gözüktüm hergün takipteydim resmen doğum sancısı çektim günlerce artık çığlık çığlığaydım ama işte başarısız bir tüp bebk denemem olmuştu ayrıca doktorlarım bebek istediğimi ve yaşımın sınırda olmasını bildikleri için doğal yapısını bozmayalım dediler beklettiler beni bu arada yaş 37 canım. Zaten bizde sıkıntı yok ama ilk istediğimde 6 ay okadar rahattımki inanın olsada olur olmasada gene olur mantığındaydım. Sonra doktora gittim istanbulda birçok doktora hemide hepsi acele et yumurta rezervin azalmadan vs deyince panik yaptılar beni. Hafi dedik tüp benk yapalım olmadı vardır bundada bir hayır dedim akabinde hamile kaldım kendiliğmden bebğimi iki aylıkken düşürdüm. Tüm genetik testlerden tut diğer tahlilleri yaptık muayane oldum herşey temiz çokşükür. Olmayınca olmuyo bu arada sanada çok ama çok geçmiş olsun Allah yerini sağlıklı bir bebkle doldursun çok zor bir durum
Aynende öyle canım ya... bakalım bu süreç bitsin tekrar bende haziran yada temmuzda tüp bebek deneyecem.hiçbirşey yapmadım dememek için uğraşıyorum.üstelik çocukları çok seviyorum keza eşimde. Ama üzüldüğünü hiç bana belli etmedi. Hamilelik haberini aldığımızda çok ketum duran adam nasıl ağlamıştı... ikimizinde hevesi kursağımızda kaldı. Bu konuyu evde açmayız sadece ben gizli gizli ağlıyorum tedavi sürecinde ise bana ne yapmak istiyorsan yapalım der üzerine çok konuşmayız. Onca yıl okudum kariyer yaptım şimdi bakıyorum hepsi boşmuş. Hayatta en önemli şey aile olmak ve evlat sahibi olmakmış. Allahım beni evlatla sınamasın vede sağlıkla hiç bir kulunuda. Ben 10 gün sancı çekerken yerleri tırmalıyordum gecem gündüzüm acillerde doktorda geçiyordu hep dua ediyordum Allahım sen bu acıları kimseye yaşatma diye. Bu yıl ömrümden ömür gitti ama hayırlı haberlere gebe olduğuna inancım sonsuz. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır elbet.Amin çok teşekkür ederim inş. Neyseki sonuçların temiz. Bu süreçte denersin olmadı tedaviler tekrar başladığında tekrar denersin. Kuzenimde hiçbir sıkıntısı yokken yıllarca denediler gitmediği doktor, denemediği kürler kalmadı. Aşılanması ve tüp bebek yöntemi de başarısız oldu. Sonunda 2. Tüp bebek denemesinde tuttu. Şimdi çok tatlı bir kızı varyani dediğim gibi herşeyin bir zamanı var demekki ne kadar uğraşsakta. Gelmek istediği zaman geliyor işte :))
Canım hepimiz Mayısa gebeyizMayıs a hayırlı sı bakalım
Aynende öyle canım ya... bakalım bu süreç bitsin tekrar bende haziran yada temmuzda tüp bebek deneyecem.hiçbirşey yapmadım dememek için uğraşıyorum.üstelik çocukları çok seviyorum keza eşimde. Ama üzüldüğünü hiç bana belli etmedi. Hamilelik haberini aldığımızda çok ketum duran adam nasıl ağlamıştı... ikimizinde hevesi kursağımızda kaldı. Bu konuyu evde açmayız sadece ben gizli gizli ağlıyorum tedavi sürecinde ise bana ne yapmak istiyorsan yapalım der üzerine çok konuşmayız. Onca yıl okudum kariyer yaptım şimdi bakıyorum hepsi boşmuş. Hayatta en önemli şey aile olmak ve evlat sahibi olmakmış. Allahım beni evlatla sınamasın vede sağlıkla hiç bir kulunuda. Ben 10 gün sancı çekerken yerleri tırmalıyordum gecem gündüzüm acillerde doktorda geçiyordu hep dua ediyordum Allahım sen bu acıları kimseye yaşatma diye. Bu yıl ömrümden ömür gitti ama hayırlı haberlere gebe olduğuna inancım sonsuz. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır elbet.
Evet ya çok haklısın ben bu olumlu mesaj gönderme olayına çok inanıyorum. Hayatımda nezaman iyi düşündüysem eninde sonunda gerçekleştirdim. Hep bebğimin olacağına inanıyordum. Hatta tüp bebk olumsuz sonuçlandı doktoruma sonrası gittim kontrole neden olmamış olabilir diye sordum oluyor böyle demişti bende ama ben kendi kendime bile hamile kalabilirim biliyorum demiştim oda gülmüştü dalga geçer gibi yada ben alındım. Ardından bıraktım tekrar denemedim gerçekten iki ay sonra hamile kaldım ama hamileykende düşürmekten çok korkuyordum niye bilmiyorum. Yani neyi düşünürsek onu çekiyoruz.Erkekler bu konularda hiç belli etmiyorlar. Ben hergün ağladığımda o bir gün bile ağlayamadı yanımda. Onun içinde üzülmüştüm. Herşey bizim için. Bu kadar sıkıntı yaşadık. Elbet bizim de yüzümüz gülecek. Yakın zamanda hemde inanıyorum. Hiç umudunu yitirme. Evrene olumlu mesajlar gönderelim. :))
Evet ya çok haklısın ben bu olumlu mesaj gönderme olayına çok inanıyorum. Hayatımda nezaman iyi düşündüysem eninde sonunda gerçekleştirdim. Hep bebğimin olacağına inanıyordum. Hatta tüp bebk olumsuz sonuçlandı doktoruma sonrası gittim kontrole neden olmamış olabilir diye sordum oluyor böyle demişti bende ama ben kendi kendime bile hamile kalabilirim biliyorum demiştim oda gülmüştü dalga geçer gibi yada ben alındım. Ardından bıraktım tekrar denemedim gerçekten iki ay sonra hamile kaldım ama hamileykende düşürmekten çok korkuyordum niye bilmiyorum. Yani neyi düşünürsek onu çekiyoruz.
Tamamdır canım anlaştıkKesinlikle öyle. Oyüzden olumsuz şeyleri aklımıza getiremiyoruz
Buda benim oğlum çakılEşim aldı kedi bana. Yaa çok iyi geldi emin olabilirsin. İyi ki almış diyorum. Onun sıcaklığı, sana bakması masum masum. Nasıl güzel şeyler bunlar yaaa. Bak sevesim geldi yine gidip yakalayıp öpeyim kocaman kocaman hiç sevmiyor ama :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?