Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya canım ama buda çok tatlı inanmıyorum kızlar banada aldıracaksınız bak sonunda
Zorlukları var tabi evde tek kalmaz uzun süre en az 15 yıl yaşayacağını planlayarak sahiplenin ayrıca bebeklerin hayvanlarla büyümesinde zarar yerine fayda var bağışıklık sistemi bakımından aşılarını bakımını tam yapınca sıkıntı yaşamazsınız bana göre onlarda dilsiz bir çocuk

Evet ya kıyamıyorum. Cidden çocuk gibiler. Ama köpek kediden bi nebze daha zor gibi değil mi

Evet ya kıyamıyorum. Cidden çocuk gibiler. Ama köpek kediden bi nebze daha zor gibi değil mi
Aslında bu benim 3.köpeğim ikisine de bebeklikten eceline kadar baktım şöyle rahattım evde annem var tek kalmıyor eğitimlerini bizzat ben verdim sıkıntı yaşamadım onlarsız bir hayat düşünemiyorum umarım bebeğim olur ve onunla büyür

hayatımda ilk defa uçuk çıkartıyorum şu anda 5 gün önce de metal tadı vardı ağzımda bu sabahta başım döndü 3 kere var mı bunları yaşayan aranızda toplu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…