Buda benim kızım djsmsjwlwlwlwl
kızlat kedileriniz çok tatlı çok kıskandım amaBuda benim oğlum çakıl
İyi olmaya çalışıyoruz canım sen neyapıyon bakemNasılsınız kızlar
Bende eşimi bekliyorum daha gelmedi ne yazikki aciktimdaİyi olmaya çalışıyoruz canım sen neyapıyon bakem
Benim düşük olmadı canım kimyasal oldu ama sonrasında hemen hamile kalınır dediler bı sene sonra kaldımSabır kızlar sabır...Fit mutlu anne canım yanlış mı hatırlıyorum sen de düşük sonrası gebe kalmıştın yanlışsa düzelt lütfen kusura bakma
Hmm anladım canım yine beklemek düşüyorBenim düşük olmadı canım kimyasal oldu ama sonrasında hemen hamile kalınır dediler bı sene sonra kaldım
Sabır canım herkesin bı vakti var elbetHmm anladım canım yine beklemek düşüyor
Ya canım ama buda çok tatlı inanmıyorum kızlar banada aldıracaksınız bak sonundaBuda benim kız
Ya hiç sorma benim kocişte bu akşam ilkkez geç geldi tatil olunca beyler işleri uzattı desen... bence sen ye çok aç durma eşin gelince beraber gene yersiniz birşeylerBende eşimi bekliyorum daha gelmedi ne yazikki aciktimda
Prens ve prenses annesi nasılsın bakem nezamndır yoktun canımSabır canım herkesin bı vakti var elbet
Zorlukları var tabi evde tek kalmaz uzun süre en az 15 yıl yaşayacağını planlayarak sahiplenin ayrıca bebeklerin hayvanlarla büyümesinde zarar yerine fayda var bağışıklık sistemi bakımından aşılarını bakımını tam yapınca sıkıntı yaşamazsınız bana göre onlarda dilsiz bir çocukYa canım ama buda çok tatlı inanmıyorum kızlar banada aldıracaksınız bak sonunda
Zorlukları var tabi evde tek kalmaz uzun süre en az 15 yıl yaşayacağını planlayarak sahiplenin ayrıca bebeklerin hayvanlarla büyümesinde zarar yerine fayda var bağışıklık sistemi bakımından aşılarını bakımını tam yapınca sıkıntı yaşamazsınız bana göre onlarda dilsiz bir çocuk
Aslında bu benim 3.köpeğim ikisine de bebeklikten eceline kadar baktım şöyle rahattım evde annem var tek kalmıyor eğitimlerini bizzat ben verdim sıkıntı yaşamadım onlarsız bir hayat düşünemiyorum umarım bebeğim olur ve onunla büyürEvet ya kıyamıyorum. Cidden çocuk gibiler. Ama köpek kediden bi nebze daha zor gibi değil mi
Beklenen adet tarihini yazıpBenim ismim eklenmemis tekrar rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?