hayatımda ilk defa uçuk çıkartıyorum şu anda 5 gün önce de metal tadı vardı ağzımda bu sabahta başım döndü 3 kere var mı bunları yaşayan aranızda toplu olarak
Abartmıyorum cidden hepsi bugün oldu metal tadı hâlâ var bir kaç gün önceden de vardıÇok erken değil mi
Abartmıyorum cidden hepsi bugün oldu metal tadı hâlâ var bir kaç gün önceden de vardı
Hadi hayırlısı inşallah hislerin isteğin yönde olur canımAbartmıyorum cidden hepsi bugün oldu metal tadı hâlâ var bir kaç gün önceden de vardı
Batın Tarihin neydi canım? Verirse hemen eklerimBenim ismim eklenmemis tekrar rica etsem
Ovülasyon testi de yaptım ama adetten 3 gün sonra çift çizgiyi yakalamadım yinede değerlendirdik en koyulaşan çizgiyi adet günüme de 13 gün var bakalım hayırlısı ateşimi ölçtüm demin 35.8 diYumurtlama zamanın geçtimi. Yani hayırlısı olsun ozaman. Bekleyip göreceğiz :))
Ovülasyon testi de yaptım ama adetten 3 gün sonra çift çizgiyi yakalamadım yinede değerlendirdik en koyulaşan çizgiyi adet günüme de 13 gün var bakalım hayırlısı ateşimi ölçtüm demin 35.8 di
Buda benim kızım djsmsjwlwlwlwl
Buda benim şebeğim 6 yıl oldu kızımla
Eğer tahmin ettiğimiz se cidden çok şaşırırım Allahın işine karışılmaz ama heveslenmeden bağışıklık sistemim zayıfladı diye düşünüyorumSiz yine değerlendirmeye devam edin ozaman. Zamanda geçmek bilmiyor ki yaa
Barınakta aldıgım da 9 aylıktı suan 7 yasındaBaya olmuş bizimkide 7 aydır bizimle
Adıda pamuk ama duymuyorÇok güzel pamuk gibi maşallah
Ben onu içemedimKizlar civan percemi denediniz mi ? Illa yeni olmak zorundami
Ben onu içemedimtadı çok kötü geldi
Yeni mi bilmiyorum Aktardan almıştım
[/QUOTE
deniycem ama bilmiyorum ise yararmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?