Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adıda pamuk ama duymuyor
Duymasın konuşmasın ne fark eder verdiğin sevgiyi anlıyo zaten sadece aynı duymayan konuşmayan bir çocuk gibi dikkatli bakacaksın ona Allah razı olsun senden sahiplendiğin için

Kızlar bırde benım bat 26.04 Du dun once leke sonra adet gıbı kan geldı bugun yıne leke ovulasyon yaptım sılık çizgi gebelık yaptım tek cızgı bu kanama adet mı kı
Bekle bakalım belki gebeliktir hadi insallah :)

Nasılsınız diycem ama sıkıntıdan nasıl olunur ki valla ben çok sıkıldım gezmek tozmak istiyorum zaman geçmiyor böyle bide gebelik bekyoruz ya daha çok uzun geliyor günler haksızmıyım

Nasılsınız diycem ama sıkıntıdan nasıl olunur ki valla ben çok sıkıldım gezmek tozmak istiyorum zaman geçmiyor böyle bide gebelik bekyoruz ya daha çok uzun geliyor günler haksızmıyım
Ben regl oldum oturdum assağı :) ben her gün sokak lardayım keske bizde yasak gelse

Ben regl oldum oturdum assağı :) ben her gün sokak lardayım keske bizde yasak gelse
Ah canım bitmiyorki yeni bi ay yeni streslere gebe demek bi biz gebe kalamıyoruz nedenki canım nerdesin ki sen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…