Duymasın konuşmasın ne fark eder verdiğin sevgiyi anlıyo zaten sadece aynı duymayan konuşmayan bir çocuk gibi dikkatli bakacaksın ona Allah razı olsun senden sahiplendiğin içinAdıda pamuk ama duymuyor
Bekle bakalım belki gebeliktir hadi insallah :)Kızlar bırde benım bat 26.04 Du dun once leke sonra adet gıbı kan geldı bugun yıne leke ovulasyon yaptım sılık çizgi gebelık yaptım tek cızgı bu kanama adet mı kı
Hoşgeldinnnnn balımmmmHayırlı akşamlar kızlar
Hoş buldum tatlııımHoşgeldinnnnn balımmmm
Ben regl oldum oturdum assağı :) ben her gün sokak lardayım keske bizde yasak gelseNasılsınız diycem ama sıkıntıdan nasıl olunur ki valla ben çok sıkıldım gezmek tozmak istiyorum zaman geçmiyor böyle bide gebelik bekyoruz ya daha çok uzun geliyor günler haksızmıyım
Ah canım bitmiyorki yeni bi ay yeni streslere gebe demek bi biz gebe kalamıyoruzBen regl oldum oturdum assağı :) ben her gün sokak lardayım keske bizde yasak gelse
Ama hisleri kuvvetli hele yakınlığı işe giderken ugurlar gelince gelır ayrılmaz yanından... Can o yaaaYaaaa kıyamam çok üzüldüm(
Neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bebiş çalışmalarıAleyküm selam canım
Hoşgeldinnnnn nasılsınSelam kızlar
Çiftcilik yapıyoruz :) Caddeler sokaklar bizimAh canım bitmiyorki yeni bi ay yeni streslere gebe demek bi biz gebe kalamıyoruznedenki canım nerdesin ki sen öyle
İyiyim canım hergun yeni bir umutla güne başlıyoruz sen nasılsınHoşgeldinnnnn nasılsın
İyiyim cok şükür adet oldun mu cnm sen?İyiyim canım hergun yeni bir umutla güne başlıyoruz sen nasılsın
Oh mis enazindan temiz hava biz evde oturmaktan kurtlandıkÇiftcilik yapıyoruz :) Caddeler sokaklar bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?