- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.433
- 83
Hayır daha olmadım bayağı gecikti bu ayİyiyim cok şükür adet oldun mu cnm sen?
Yardıma koş o zaman :) Sana Dere kenarında yemek ısmarlarımOh mis enazindan temiz hava biz evde oturmaktan kurtlandık
Devam canım hiç çalışmadığım kadar çalıştım bu ay eşime diyorum ki bu çocuk gelsi 9 ay ara vericem çok diyorNeler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bebiş çalışmaları
Ama hisleri kuvvetli hele yakınlığı işe giderken ugurlar gelince gelır ayrılmaz yanından... Can o yaaa
Saralım başa ne kullanacaksınız kızlar inofolic kullanan var mıYardıma koş o zaman :) Sana Dere kenarında yemek ısmarlarım
Benim 5 gün oldu geçeli senin kaç gün canımHayır daha olmadım bayağı gecikti bu ay
Aman gelsinde onlar tez vakitteDevam canım hiç çalışmadığım kadar çalıştım bu ay eşime diyorum ki bu çocuk gelsi 9 ay ara vericem çok diyor
Bir hafta ama başladı ara ara sancılar bir kaç güne gelir benim kiBenim 5 gün oldu geçeli senin kaç gün canım
Ben onları kullanmıyorum testere dişli aslan pencesi kullanıyorum :) inofolic Yumurta büyütüyorSaralım başa ne kullanacaksınız kızlar inofolic kullanan var mı
Ya nerdesin kız sen keşke çok isterim bi hava alayım yemek gelmesende olur duba gibi oldum belki eritirim hem alış hem veriş ne dersinYardıma koş o zaman :) Sana Dere kenarında yemek ısmarlarım
Tamam kuzum..Aybush canım benim yeni bat 20 mayıs eklermisin
Şu anda esimin yaninda degilim coronadan dolayi seyehat yasagi da geldiBatın Tarihin neydi canım? Verirse hemen eklerim
:) İstanbul a yakınım 3 saat uzaklıktayımYa nerdesin kız sen keşke çok isterim bi hava alayım yemek gelmesende olur duba gibi oldum belki eritirim hem alış hem veriş ne dersin
Bende inofolic combi kullanmıştım ama gebelik olusmadi canım şimdi agnucaston aldım bir arkadasin tavsiyesi üzerine onu kallanacagimSaralım başa ne kullanacaksınız kızlar inofolic kullanan var mı
Onları da kullanıyorum hormonlar için inofilcYumurtanın kalitesini de iyileştiriyormuş bn iki ay kullandım dozu düşüktü amaBen onları kullanmıyorum testere dişli aslan pencesi kullanıyorum :) inofolic Yumurta büyütüyor
O ne için canım folik asit miBende inofolic combi kullanmıştım ama gebelik olusmadi canım şimdi agnucaston aldım bir arkadasin tavsiyesi üzerine onu kallanacagim
Ya inşallah gelmez benim adet belirtisi yok daha valla öyle rahatım üstüne bide hali yıkadım o değilde ilk gebeliğimde de bilmeden bi ton hali yıkamıştımBir hafta ama başladı ara ara sancılar bir kaç güne gelir benim ki
Ah bebek bu beni üzer ben antalyadayım:) İstanbul a yakınım 3 saat uzaklıktayım
Yok canım hayıt hapiymis hormonları ve adeti duzenliyormus ve yumurta kalitesini arttiriyormusO ne için canım folik asit mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?