Sende güzel yerdesin, :)Be
Ah bebek bu beni üzer ben antalyadayım
Hayıt tohumu ve suyu var bnde orjinali daha etkili değil miYok canım hayıt hapiymis hormonları ve adeti duzenliyormus ve yumurta kalitesini arttiriyormus
Bende bahar temizligimi yeni bitirdim halıda yıkadım bilmiyorum artık durum ne olurYa inşallah gelmez benim adet belirtisi yok daha valla öyle rahatım üstüne bide hali yıkadım o değilde ilk gebeliğimde de bilmeden bi ton hali yıkamıştım
Evet hemde ne güzel havalar çok güzel tam gezmelikSende güzel yerdesin, :)
Hiç bir fikrim yok canım ben suyunu içemiyorum ve aynı saatinde almakta önemliymiş bir türlü saatlerde tutmuyordu hap daha pratik geldi banaHayıt tohumu ve suyu var bnde orjinali daha etkili değil mi
Yok yapmadım kurtajdan sonra gecikmem oldu geçen ay o yüzden bekliyorum ama yaparım yakındırBende bahar temizligimi yeni bitirdim halıda yıkadım biiyorum artık durum ne olurtest yaptın mı canım sen
Ben hala yapmadım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum halbuki yumurtlamamida hissetmiştim stresten gecikti sanırımYok yapmadım kurtajdan sonra gecikmem oldu geçen ay o yüzden bekliyorum ama yaparım yakındır
Deme öyle Allah büyük canım benimAma ne yalan söyleyeyim yok gibi geliyor bana
Hayırlısı neyse hakımızda o olsun canım nasiplen öte köy yokBen hala yapmadım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum halbuki yumurtlamamida hissetmiştim stresten gecikti sanırım
Bazıları öle ben brbekkendrn berı hep hayvanım oldu kedi kopek kus balık kaplumbağaYa bizimki kendini sevdirmeyi hiç sevmiyor. Kucağıma alıp doyasıya hiç sevemedim. Nasıl bir kedoş ya bu:)
Bakalım canım bekleyip görücez sonucu dediğin gibi allah büyüktürDeme öyle Allah büyük canım benim❤
Öyle canım Allah büyük en güzel vakti bilirHayırlısı neyse hakımızda o olsun canım nasiplen öte köy yok
Amin.. bir an önce bizde bebelerimize kavuşuruz inşallahHayırlısı neyse hakımızda o olsun canım nasiplen öte köy yok
İnşallah canım ya tek dileğimiz bu çocukla yatıp çocukla kalkıyoruz bizde bi nasiplensek allahın izniyle ne güzel olurAmin.. bir an önce bizde bebelerimize kavuşuruz inşallah
Ay inşallah ya çokça amiiiiiiin allahım duy bizimayısta herkes hamile inşallahhhhhhhhhhh
Çok tatlı oluyorlar ben seviyorum ama çok dokununca korkuyorumBende istiyorum kedişşş eşim izin vermiyor evde bakamıyorumbahcemde var ama ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?