Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bitane muhabet kuşum vardı hastaydı öldü ölünce çok üzülmüştüm ondan sonra bi hayvana bağlanmak istemedim yıpratıcıydı gitmesi adıda ponçikti

Mayısssssss Ayı Rabbim Gebe kalmayı nasip etsin... Ben 8 veya 9 nisanda yumurtlamıs ım ama o günlerde hic fikiti fikiti olmadı eşim yüzünden
İnşallah canım değerlendirmek lazım ama bu ay aştım kendimi benimki ayıptır söylemesi sabırsızdır ben hep şey diyodum hergün olmasın spermin kalitesi önemli diyodum ama olmuyordu bu ay bıraktım kendimi hergün iki üç denedim o yüzden diyorum bu ayda olmazsa amuda kalmam gerek heralde

Anasına gitmeye can attı. Biz Cocuk dan olduk.. Bu ay evimde oturcam allahın izni ile. Sürekli kaynanamda yoz ana sevdasına Cocuk dan olduk...

Anasına gitmeye can attı. Biz Cocuk dan olduk.. Bu ay evimde oturcam allahın izni ile. Sürekli kaynanamda yoz ana sevdasına Cocuk dan olduk...
Ah bende bu olaylardan önce çok gidiyordum iki aydır hiç evden çıkmadım e ne demişler 23 milyon nufusu eve tıkarsanız 150 milyon olup çıkarlar ama o kervana bizde katılıcakmıyız orası muama

Coook sevindim kuzucugummm. Allah sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin :) hepinizi kontrol ediyorum

Prens ve prenses annesi nasılsın bakem nezamndır yoktun canım
canım bana bildirim gelmedi yeni gördüm k.b çok şükür bugünümuze canım valla su sıralar naptığım belli değil uyku saatlerim karıştı resmen mide yanması var sürekli çok çabuk yoruluyorum ondan telefondan muhabbet etmeye fırsat kalmıyor sen nasılsın canım görüşmeyeli
hayatımda ilk defa uçuk çıkartıyorum şu anda 5 gün önce de metal tadı vardı ağzımda bu sabahta başım döndü 3 kere var mı bunları yaşayan aranızda toplu olarak
yazını okuyunca farkettim bat ne zaman canım ben hamile kaldığımdan bu yana neredeyse ara ara uçuk çıkartıyorum normalde hiç dudak uçuğu nedir bilmezdim daha test yapıp öğrenmeden dikkatimi çeken ilk şey oydu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Evet canım. Rabbime binlerce kez hamd olsun. Çok şükür. Canım hamileyim.
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Günaydın kızlar

Olsun canım sen şimdi iki canlısın yorulmanda gayet normal... iyi olda hayırlısıyla evladınıda sağsalim kucağına alda bu bize yeter

benmde muhabbet kuşum var 3 yıldır.. 3 yaşında... konuşuyor... yerim onu yer... oğlum benim...
valla başına bişey gelecek diye çok korkuyorum
Bende kuş almayı çok istiyorum nasıl bakılıyor etrafı çok döküyor diyorlar doğrumu? Kafesten çıkarıp dolaştırıyormusun evin içinde...

Günaydın kızlar
Bu haftanın ilk karantinasından mrb hadi bklm nasıl geçecek bu 4 gün
Bugün malum 23 Nisan kızım etkinlik istiyor insAllah yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…