İnşallah canım değerlendirmek lazım ama bu ay aştım kendimi benimki ayıptır söylemesi sabırsızdır ben hep şey diyodum hergün olmasın spermin kalitesi önemli diyodum ama olmuyordu bu ay bıraktım kendimi hergün iki üç denedimMayısssssss Ayı Rabbim Gebe kalmayı nasip etsin... Ben 8 veya 9 nisanda yumurtlamıs ım ama o günlerde hic fikiti fikiti olmadı eşim yüzünden
Anasına gitmeye can attı. Biz Cocuk dan olduk.. Bu ay evimde oturcam allahın izni ile. Sürekli kaynanamda yoz ana sevdasına Cocuk dan olduk...İnşallah canım değerlendirmek lazım ama bu ay aştım kendimi benimki ayıptır söylemesi sabırsızdır ben hep şey diyodum hergün olmasın spermin kalitesi önemli diyodum ama olmuyordu bu ay bıraktım kendimi hergün iki üç denedimo yüzden diyorum bu ayda olmazsa amuda kalmam gerek heralde
Ah bende bu olaylardan önce çok gidiyordum iki aydır hiç evden çıkmadım e ne demişler 23 milyon nufusu eve tıkarsanız 150 milyon olup çıkarlarAnasına gitmeye can attı. Biz Cocuk dan olduk.. Bu ay evimde oturcam allahın izni ile. Sürekli kaynanamda yoz ana sevdasına Cocuk dan olduk...
Evet canım. Rabbime binlerce kez hamd olsun. Çok şükür. Canım hamileyim.R RabiaIslam gebemisin kuzum?
Hayırlı olsun canım allah hayırlısıyla kucağınada almayıda nasip etsinEvet canım. Rabbime binlerce kez hamd olsun. Çok şükür. Canım hamileyim.
Benimde 1 kızım 1 oglum var severken yiyecem az kaldı :)))benmde muhabbet kuşum var 3 yıldır.. 3 yaşında... konuşuyor... yerim onu yer... oğlum benim...
valla başına bişey gelecek diye çok korkuyorum
canım bana bildirim gelmedi yeni gördüm k.b çok şükür bugünümuze canım valla su sıralar naptığım belli değil uyku saatlerim karıştı resmen mide yanması var sürekli çok çabuk yoruluyorum ondan telefondan muhabbet etmeye fırsat kalmıyor sen nasılsın canım görüşmeyeliPrens ve prenses annesi nasılsın bakem nezamndır yoktun canım
yazını okuyunca farkettim bat ne zaman canım ben hamile kaldığımdan bu yana neredeyse ara ara uçuk çıkartıyorum normalde hiç dudak uçuğu nedir bilmezdim daha test yapıp öğrenmeden dikkatimi çeken ilk şey oydu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahhayatımda ilk defa uçuk çıkartıyorum şu anda 5 gün önce de metal tadı vardı ağzımda bu sabahta başım döndü 3 kere var mı bunları yaşayan aranızda toplu olarak
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın insAllahEvet canım. Rabbime binlerce kez hamd olsun. Çok şükür. Canım hamileyim.
Olsun canım sen şimdi iki canlısın yorulmanda gayet normal... iyi olda hayırlısıyla evladınıda sağsalim kucağına alda bu bize yetercanım bana bildirim gelmedi yeni gördüm k.b çok şükür bugünümuze canım valla su sıralar naptığım belli değil uyku saatlerim karıştı resmen mide yanması var sürekli çok çabuk yoruluyorum ondan telefondan muhabbet etmeye fırsat kalmıyor sen nasılsın canım görüşmeyeli
yazını okuyunca farkettim bat ne zaman canım ben hamile kaldığımdan bu yana neredeyse ara ara uçuk çıkartıyorum normalde hiç dudak uçuğu nedir bilmezdim daha test yapıp öğrenmeden dikkatimi çeken ilk şey oydu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Bende kuş almayı çok istiyorum nasıl bakılıyor etrafı çok döküyor diyorlar doğrumu? Kafesten çıkarıp dolaştırıyormusun evin içinde...benmde muhabbet kuşum var 3 yıldır.. 3 yaşında... konuşuyor... yerim onu yer... oğlum benim...
valla başına bişey gelecek diye çok korkuyorum
Rabb'im güzel kalbinden görsün cnm insAllah sizlerde bu yorgunlukları kısa zamnda tadınOlsun canım sen şimdi iki canlısın yorulmanda gayet normal... iyi olda hayırlısıyla evladınıda sağsalim kucağına alda bu bize yeter
Amin canım benim çok ama çok sağol bu güzel dileklerin içinRabb'im güzel kalbinden görsün cnm insAllah sizlerde bu yorgunlukları kısa zamnda tadın
Günaydın canımGünaydın kızlar23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?