Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Bu haftanın ilk karantinasından mrb hadi bklm nasıl geçecek bu 4 gün
Bugün malum 23 Nisan kızım etkinlik istiyor insAllah yapabiliriz
Her 23 nisada çocukken katıldığım o güzel etkinlikler aklıma gelir ama şimdiki çocuklar için üzülüyor evdeler biz çok şanslıymışız... sende küçük prenses için eminim elinden geleniyapacaksındır çok öpüyorum

Bende kuş almayı çok istiyorum nasıl bakılıyor etrafı çok döküyor diyorlar doğrumu? Kafesten çıkarıp dolaştırıyormusun evin içinde...
İlk aldığımda 1 aylıktı küçüktü pek birşey anlamıyordu uçarken duvara çarpıyordu ele alıştırmak için kanatlarını hafif veterinerde kestirdim, daha snra sürekki ama sürekki elimde oynadm alıştırdım parmaklrımı üat üate koyarak, sürekli sohbet ettim, flash takıp aynı cümleleri tüm gün dinlettim :) şimdi aile bireyi gibi, her gün mutlaka 2,3 saat kafesinden çıkar dolanır bizimle oynar

Çok iyi ya evin çocuğu gibi olmuş canım bende kesin almaya karar verdim bu corona biraz rahatladın istanbul çok fena çünkü...artık senden büyütme konusunda yardım alırım

Çok iyi ya evin çocuğu gibi olmuş canım bende kesin almaya karar verdim bu corona biraz rahatladın istanbul çok fena çünkü...artık senden büyütme konusunda yardım alırım
Erkek al birde kuzum, konuşturacaksan
Dişiler konuşmazlar yada sadece birkaç kelime.. Ama erkeğindr çiftleşmek isteme dönemleri ağır geçiyor

Bat 08.05.2020 görünce şok oldum uçuk hayatımda ilk defa hala metal tadı ağzımda var başım da bugün 1 kere döndü

Bat 08.05.2020 görünce şok oldum uçuk hayatımda ilk defa hala metal tadı ağzımda var başım da bugün 1 kere döndü

Merakla bekliyordu sonucu. Eğer hamileysen baya erken hissettirmiş olacak :) Diğer hamleliğimde 2 hafta 10 gün öncesinden çok kötü mide yanması olmuştu. Mesela herkes o hamilelik belirtisi değildir. Mide yanması çok geç oluyor demişti :)

Zaten süpriz gibi bişey olur gerçekten miğde sıkıntısı hep var bende onu anlayamayacağım muhtemelen sürekli nexıum içiyorum

Ve nihayet yumurtladım

Eklentiler

• DSC_3088.webp
    12 KB · Görüntüleme: 31
Benimde her adet öncesi aşırı derecede karnım şişer, göğüsler şişer gergin olurum, ağlayasım gelir...karnım sancılanmaya başlar, midem bulanır teeee bir hafta önceden fakat ilkkez hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu çok rahattım hatta düğüne gitmiştim sahuna hamam yapmıştım üstüne iki masaj, bir ülke dışı bir şehir dışı seyahat, baza felan üç dört kez kaldırmıştım hiç ama hiç ihtimal vermemiştim. Sadece düşürmeye yakın çok huzursuz oldu vücut bacaklatıma kramp giriyordu karnım ağrıyordu yani tüm adet belirtilerim başlamıştı. Bundan sonra daha dikkatli olacam belirtim yoksa demekki benim hamileliğim böyle olacak anlaşıldı

Kızlar hadi birinizde hamile haberi verin hani birimiz kalsak Allahın izniyle ard arda aynı haberleri alacaz
Eğer hamile kalırsam en başta hamile kalmak isteyenlerin isimlerine dua okucam en son kendime çorap söküğü gibi gider ardı arkası inşallah

Ya bendede oluyor o ağrı 10 gün öncesinden ağrı başlar mı ama bu ay hafif göğüs hassasiyetinden başka bişey yok umarım tutmuştur bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…