Her 23 nisada çocukken katıldığım o güzel etkinlikler aklıma gelir ama şimdiki çocuklar için üzülüyor evdeler biz çok şanslıymışız... sende küçük prenses için eminim elinden geleniyapacaksındır çok öpüyorumGünaydın kızlar
Bu haftanın ilk karantinasından mrb hadi bklm nasıl geçecek bu 4 gün
Bugün malum 23 Nisan kızım etkinlik istiyor insAllah yapabiliriz
İlk aldığımda 1 aylıktı küçüktü pek birşey anlamıyordu uçarken duvara çarpıyordu ele alıştırmak için kanatlarını hafif veterinerde kestirdim, daha snra sürekki ama sürekki elimde oynadm alıştırdım parmaklrımı üat üate koyarak, sürekli sohbet ettim, flash takıp aynı cümleleri tüm gün dinlettim :) şimdi aile bireyi gibi, her gün mutlaka 2,3 saat kafesinden çıkar dolanır bizimle oynarBende kuş almayı çok istiyorum nasıl bakılıyor etrafı çok döküyor diyorlar doğrumu? Kafesten çıkarıp dolaştırıyormusun evin içinde...
Çok iyi ya evin çocuğu gibi olmuş canım bende kesin almaya karar verdim bu corona biraz rahatladın istanbul çok fena çünkü...artık senden büyütme konusunda yardım alırımİlk aldığımda 1 aylıktı küçüktü pek birşey anlamıyordu uçarken duvara çarpıyordu ele alıştırmak için kanatlarını hafif veterinerde kestirdim, daha snra sürekki ama sürekki elimde oynadm alıştırdım parmaklrımı üat üate koyarak, sürekli sohbet ettim, flash takıp aynı cümleleri tüm gün dinlettim :) şimdi aile bireyi gibi, her gün mutlaka 2,3 saat kafesinden çıkar dolanır bizimle oynar
Erkek al birde kuzum, konuşturacaksanÇok iyi ya evin çocuğu gibi olmuş canım bende kesin almaya karar verdim bu corona biraz rahatladın istanbul çok fena çünkü...artık senden büyütme konusunda yardım alırım
Hahaha o dönemlerde neyapıyordunuzErkek al birde kuzum, konuşturacaksan
Dişiler konuşmazlar yada sadece birkaç kelime.. Ama erkeğindr çiftleşmek isteme dönemleri ağır geçiyor
Biraz hırçın oluyor çok üstüne gitmiyorm ve kafesini malesef hergn değiştiriyorm çnkü yediğini kusuyorHahaha o dönemlerde neyapıyordunuz
Bat 08.05.2020 görünce şok oldum uçuk hayatımda ilk defa hala metal tadı ağzımda var başım da bugün 1 kere döndücanım bana bildirim gelmedi yeni gördüm k.b çok şükür bugünümuze canım valla su sıralar naptığım belli değil uyku saatlerim karıştı resmen mide yanması var sürekli çok çabuk yoruluyorum ondan telefondan muhabbet etmeye fırsat kalmıyor sen nasılsın canım görüşmeyeli
yazını okuyunca farkettim bat ne zaman canım ben hamile kaldığımdan bu yana neredeyse ara ara uçuk çıkartıyorum normalde hiç dudak uçuğu nedir bilmezdim daha test yapıp öğrenmeden dikkatimi çeken ilk şey oydu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Bat 08.05.2020 görünce şok oldum uçuk hayatımda ilk defa hala metal tadı ağzımda var başım da bugün 1 kere döndü
Zaten süpriz gibi bişey olur gerçekten miğde sıkıntısı hep var bende onu anlayamayacağım muhtemelen sürekli nexıum içiyorumMerakla bekliyordu sonucu. Eğer hamileysen baya erken hissettirmiş olacak :) Diğer hamleliğimde 2 hafta 10 gün öncesinden çok kötü mide yanması olmuştu. Mesela herkes o hamilelik belirtisi değildir. Mide yanması çok geç oluyor demişti :)
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş Allah kucağınıza almayı nasip etsin aminEvet canım. Rabbime binlerce kez hamd olsun. Çok şükür. Canım hamileyim.
Amin Allah razı olsun. Hayırlı ramazanlarHayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş Allah kucağınıza almayı nasip etsin amin
Hayırlı ramazanlar canım burdaki tüm arkadaşlarımızada bana da Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle aminAmin Allah razı olsun. Hayırlı ramazanlar
Çok zahmetliymiş yahu miden iyi bulanmıyorBiraz hırçın oluyor çok üstüne gitmiyorm ve kafesini malesef hergn değiştiriyorm çnkü yediğini kusuyor
Kızlar hadi birinizde hamile haberi verin hani birimiz kalsak Allahın izniyle ard arda aynı haberleri alacazBat 08.05.2020 görünce şok oldum uçuk hayatımda ilk defa hala metal tadı ağzımda var başım da bugün 1 kere döndü
Amin canım inşallahHayırlı ramazanlar canım burdaki tüm arkadaşlarımızada bana da Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle amin
Benimde her adet öncesi aşırı derecede karnım şişer, göğüsler şişer gergin olurum, ağlayasım gelir...karnım sancılanmaya başlar, midem bulanır teeee bir hafta önceden fakat ilkkez hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu çok rahattım hatta düğüne gitmiştim sahuna hamam yapmıştım üstüne iki masaj, bir ülke dışı bir şehir dışı seyahat, baza felan üç dört kez kaldırmıştım hiç ama hiç ihtimal vermemiştim. Sadece düşürmeye yakın çok huzursuz oldu vücut bacaklatıma kramp giriyordu karnım ağrıyordu yani tüm adet belirtilerim başlamıştı. Bundan sonra daha dikkatli olacam belirtim yoksa demekki benim hamileliğim böyle olacak anlaşıldıMerakla bekliyordu sonucu. Eğer hamileysen baya erken hissettirmiş olacak :) Diğer hamleliğimde 2 hafta 10 gün öncesinden çok kötü mide yanması olmuştu. Mesela herkes o hamilelik belirtisi değildir. Mide yanması çok geç oluyor demişti :)
Eğer hamile kalırsam en başta hamile kalmak isteyenlerin isimlerine dua okucam en son kendime çorap söküğü gibi gider ardı arkası inşallahKızlar hadi birinizde hamile haberi verin hani birimiz kalsak Allahın izniyle ard arda aynı haberleri alacaz
Ayy inşallah aminEğer hamile kalırsam en başta hamile kalmak isteyenlerin isimlerine dua okucam en son kendime çorap söküğü gibi gider ardı arkası inşallah
Benimde her adet öncesi aşırı derecede karnım şişer, göğüsler şişer gergin olurum, ağlayasım gelir...karnım sancılanmaya başlar, midem bulanır teeee bir hafta önceden fakat ilkkez hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu çok rahattım hatta düğüne gitmiştim sahuna hamam yapmıştım üstüne iki masaj, bir ülke dışı bir şehir dışı seyahat, baza felan üç dört kez kaldırmıştım hiç ama hiç ihtimal vermemiştim. Sadece düşürmeye yakın çok huzursuz oldu vücut bacaklatıma kramp giriyordu karnım ağrıyordu yani tüm adet belirtilerim başlamıştı. Bundan sonra daha dikkatli olacam belirtim yoksa demekki benim hamileliğim böyle olacak anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?