Hadi bakalım hayırlı haberlere vesile inşallah olur bu yumurtlamaVe nihayet yumurtladım
Ayyy hadi inşallah vallaha okadar çok keskin belirtilerden sonra hiçbirşey hisetmemekte hayra alamet bakalım belkide hamilesindir Allahım inşallahta hamilesindirYa bendede oluyor o ağrı 10 gün öncesinden ağrı başlar mıama bu ay hafif göğüs hassasiyetinden başka bişey yok umarım tutmuştur bu sefer :)
Sağol canım benim inşallah brnde ona inanıyorum birimiz kalsa hepimiz arkadından gelecez içime öyle doğuyorEğer hamile kalırsam en başta hamile kalmak isteyenlerin isimlerine dua okucam en son kendime çorap söküğü gibi gider ardı arkası inşallah
Kendinizi yorduğunuz için mi düşük oldu başka sebeb var mı doktorun teşhis ettiğiBenimde her adet öncesi aşırı derecede karnım şişer, göğüsler şişer gergin olurum, ağlayasım gelir...karnım sancılanmaya başlar, midem bulanır teeee bir hafta önceden fakat ilkkez hamileliğimde hiçbir belirtim yoktu çok rahattım hatta düğüne gitmiştim sahuna hamam yapmıştım üstüne iki masaj, bir ülke dışı bir şehir dışı seyahat, baza felan üç dört kez kaldırmıştım hiç ama hiç ihtimal vermemiştim. Sadece düşürmeye yakın çok huzursuz oldu vücut bacaklatıma kramp giriyordu karnım ağrıyordu yani tüm adet belirtilerim başlamıştı. Bundan sonra daha dikkatli olacam belirtim yoksa demekki benim hamileliğim böyle olacak anlaşıldı
Ayyy hadi inşallah vallaha okadar çok keskin belirtilerden sonra hiçbirşey hisetmemekte hayra alamet bakalım belkide hamilesindir Allahım inşallahta hamilesindirÇünkü bizim gibiler adetten dolayı çok ağrı sızı ızdırap çekiyorsa bence hamilelik belirtileri hafiftir diye düşünüyorum.
Ya ne güzel bende antalyadayım neresindesinBe
Ah bebek bu beni üzer ben antalyadayım
Lara canımYa ne güzel bende antalyadayım neresindesin
Yeşilmahçe canım kırcaminin yanındaLara canımsen nerdesin
Ne güzel hemşeriyiz desene orayı pek bilmiyorum canımYeşilmahçe canım kırcaminin yanında
Aslında ben adana lıyım 5 ay oldu buraya yerleşeli özlem pastanesini herkes biliyor sanırıö orda akra baruta yakınızNe güzel hemşeriyiz desene orayı pek bilmiyorum canım
Yer gök dua üzerine kurulmuş sakın ümidini kaybetmeKızlar ben bugün yelkenleri suya indirdim maalesef
Aslında ben adana lıyım 5 ay oldu buraya yerleşeli özlem pastanesini herkes biliyor sanırıö orda akra baruta yakınız
Aaa neresinden canım ben kozanlıyım eşimde seyhanlıBende adanalıyım:)
Hep birlikte mayısta gebeyiz inşallahKızlar ben bugün yelkenleri suya indirdim maalesef
Ümitsiz asla olmaz ama olana kadar hep bi yanım yarım olucak ve bu beni yoruyor başta çok umutluydum ama hissetim sanki ve sonunda regli oldum bide gecikmede artık yıpratıyor beniYer gök dua üzerine kurulmuş sakın ümidini kaybetme
Aaa neresinden canım ben kozanlıyım eşimde seyhanlı
Ümitsiz asla olmaz ama olana kadar hep bi yanım yarım olucak ve bu beni yoruyor başta çok umutluydum ama hissetim sanki ve sonunda regli oldum bide gecikmede artık yıpratıyor benihayırlısı buymuş diyelim yapicak bişey yok inşallah bekleyenlere nasip olsunda bizede umut olsun
Adanaya gidekmi şalgamından içekmi şalvarından giyekmi hele gardaş kalk gidekBende adanalıyım:)
Evet oda cabası zaten o yüzden daha çok kaptırıyoruz yaGecikme zaten çok sinir bozucu. En azından gününde olsan ümide kapılmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?