Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bendede oluyor o ağrı 10 gün öncesinden ağrı başlar mı ama bu ay hafif göğüs hassasiyetinden başka bişey yok umarım tutmuştur bu sefer :)
Ayyy hadi inşallah vallaha okadar çok keskin belirtilerden sonra hiçbirşey hisetmemekte hayra alamet bakalım belkide hamilesindir Allahım inşallahta hamilesindirÇünkü bizim gibiler adetten dolayı çok ağrı sızı ızdırap çekiyorsa bence hamilelik belirtileri hafiftir diye düşünüyorum.

Eğer hamile kalırsam en başta hamile kalmak isteyenlerin isimlerine dua okucam en son kendime çorap söküğü gibi gider ardı arkası inşallah
Sağol canım benim inşallah brnde ona inanıyorum birimiz kalsa hepimiz arkadından gelecez içime öyle doğuyor

Kendinizi yorduğunuz için mi düşük oldu başka sebeb var mı doktorun teşhis ettiği

Kesinlikle ay hadi inş 10 günüm var daha beklemekte zor yaw:)

Yer gök dua üzerine kurulmuş sakın ümidini kaybetme
Ümitsiz asla olmaz ama olana kadar hep bi yanım yarım olucak ve bu beni yoruyor başta çok umutluydum ama hissetim sanki ve sonunda regli oldum bide gecikmede artık yıpratıyor beni hayırlısı buymuş diyelim yapicak bişey yok inşallah bekleyenlere nasip olsunda bizede umut olsun

Gecikme zaten çok sinir bozucu. En azından gününde olsan ümide kapılmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…