Adanaya gidekmi şalgamından içekmi şalvarından giyekmi hele gardaş kalk gidek
ah ben Iyi değilim kızlar idare edin
Hiç gitmedim ama çok isterdim gitmekŞimdi adanada olmak vardı :)
İnşallah sende bize bebek müjdesi verirsin canım hayırlısı olsun senin içinKızlar ara ara girip gelişme olmuş mu diye okuyorum bu topikte birkaç kişi hamile kalabildi sanırımbenim de yarın bat günüm. Normalde hiç ama hiç şaşmaz bakalım.. bir de hayatımda ilk defa adet döngümün 11. Günü lekelenme yaşadım sanırım ovulasyon lekelenmesiydi. Son günlerde her wc ye girdiğimde acaba lekelenme olmuş mu diye heyecanla kontrol ediyorum belki yerleşme kanaması da olur diye ama nerdeeee
Bende evlendim önce istanbul sonra bursa şimdide antalyadayımYüreğir bende canım ama evlenip trabzona geldim :)
Bende evlendim önce istanbul sonra bursa şimdide antalyadayım
İnşallah canım. Bu dileği dileyen herkesten “oldu” haberini duymak ümidiyleİnşallah sende bize bebek müjdesi verirsin canım hayırlısı olsun senin için
Vallaha tüm genetik testleri yaptık vede tahlilleri hepsi temiz çıktı.sebep yok denildi ki üç doktora gittim o süreçte.bende yorulduğum içinmi diye düşünmedim değil ama çevrem alakası yok diyor sağlıklı çocuk düşmezmişKendinizi yorduğunuz için mi düşük oldu başka sebeb var mı doktorun teşhis ettiği
Zor olmazmı ama işte geçiyor bir şekilde sen dikkat et genede güzel haberlerini bekliyoruzKesinlikle ay hadi inş 10 günüm var daha beklemekte zor yaw:)
Zor olmazmı ama işte geçiyor bir şekilde sen dikkat et genede güzel haberlerini bekliyoruz
Evet öyşe oldu. AntalyayOo güzel yerlerde bulunmuşsun:)
Vallaha tüm genetik testleri yaptık vede tahlilleri hepsi temiz çıktı.sebep yok denildi ki üç doktora gittim o süreçte.bende yorulduğum içinmi diye düşünmedim değil ama çevrem alakası yok diyor sağlıklı çocuk düşmezmiş
Ama ara ara yıne kanama oluyo dun yaptığım testide banyoda bırakmıştım sılık cızgı vardı barız... Kanama oldugu için hamilelik olmaz diye dusunuyorum... SenceBekle bakalım belki gebeliktir hadi insallah :)
İnşallah aminHep birlikte mayısta gebeyiz inşallah
Hadi inşallahKızlar ara ara girip gelişme olmuş mu diye okuyorum bu topikte birkaç kişi hamile kalabildi sanırımbenim de yarın bat günüm. Normalde hiç ama hiç şaşmaz bakalım.. bir de hayatımda ilk defa adet döngümün 11. Günü lekelenme yaşadım sanırım ovulasyon lekelenmesiydi. Son günlerde her wc ye girdiğimde acaba lekelenme olmuş mu diye heyecanla kontrol ediyorum belki yerleşme kanaması da olur diye ama nerdeeee
Canım bana mı diyorsun larka ama çay satimiz eşim annem oturuyoruz bir yandanda burayı okuyorumLara canımsen nerdesin
Canım hayır ben semt olarak karada oturuyorumCanım bana mı diyorsun larka ama çay satimiz eşim annem oturuyoruz bir yandanda burayı okuyorum
Pardon laradaCanım hayır ben semt olarak karada oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?