Bende aynı düşüncedeyim sağlıksız embriyo vücuttan atılır siz baya hareketli günler yaşamızsınız aylarca yataktan çıkmayan hamileler var düşük tehlikesi olunca.[QUOTE="Murpyy,
Vallaha tüm genetik testleri yaptık vede tahlilleri hepsi temiz çıktı.sebep yok denildi ki üç doktora gittim o süreçte.bende yorulduğum içinmi diye düşünmedim değil ama çevrem alakası yok diyor sağlıklı çocuk düşmezmiş
Bende aynı düşüncedeyim sağlıksız embriyo vücuttan atılır siz baya hareketli günler yaşamızsınız aylarca yataktan çıkmayan hamileler var düşük tehlikesi olunca.
Ben tüp bebek transferi sonrası 30 dk yattım eve geldim 1 hafta da evde dinlendim ilk 3 gün sadece tuvalete kalktım.Şuna bağlıyorum yumurta az kaliteli ise en ufacık şeyde düşük oluyo fikrim bu
Bende pıhtışaşma sıkıntısı yoktu tüm testler yapıldı sadece folik asit ve tutunmasını sağlayan rahim içine sıkılan jelden verdiler araya virüs olayları girince sadece 5 kilo ver dedi bide amh düşük olduğu için o kadar iğneye 1 yumurta oluştu oda döllendi ama 12 gün sonra kan testinde hamilelik belirtisi çıkmadı 3.gün embriyo transferi oldu muhtemelen yumurtamda az kaliteli idi 5.güne ulaşmadan yok oldutransferden sonra kan sulandırıcı iğneler var doktorunuza söylerseniz sizede kullandırır. embriyonun rahime tutunmasını arttırıyormuş.
Teşekkür ederim bilgi için bunlarda tam tersine ağrı kesici dahil hiçbir ilaç içme dediler üstüne basa basaben çok araştırdım bir çok tüp bebek tedavisi yapan doktor kan sulandırıcı iğne kullandırıyormus 1 hafta boyunca. bu ilaç rahimdeki kan akışını hızlandırıyor ve bu sayede rahime konulan embiryonun da tutunmasını arttırıyormuş yani kan pıhtılaşmasının olması şart değil iğneyi kullanmak için.
Bende aynı düşüncedeyim sağlıksız embriyo vücuttan atılır siz baya hareketli günler yaşamızsınız aylarca yataktan çıkmayan hamileler var düşük tehlikesi olunca.
Ben tüp bebek transferi sonrası 30 dk yattım eve geldim 1 hafta da evde dinlendim ilk 3 gün sadece tuvalete kalktım.Şuna bağlıyorum yumurta az kaliteli ise en ufacık şeyde düşük oluyo fikrim bu
Teşekkür ederim bilgi için bunlarda tam tersine ağrı kesici dahil hiçbir ilaç içme dediler üstüne basa basaben çok araştırdım bir çok tüp bebek tedavisi yapan doktor kan sulandırıcı iğne kullandırıyormus 1 hafta boyunca. bu ilaç rahimdeki kan akışını hızlandırıyor ve bu sayede rahime konulan embiryonun da tutunmasını arttırıyormuş yani kan pıhtılaşmasının olması şart değil iğneyi kullanmak için.
Bebeğim tutundumu sana?transferden sonra kan sulandırıcı iğneler var doktorunuza söylerseniz sizede kullandırır. embriyonun rahime tutunmasını arttırıyormuş.
Tamamen söküldün mü?Ama ara ara yıne kanama oluyo dun yaptığım testide banyoda bırakmıştım sılık cızgı vardı barız... Kanama oldugu için hamilelik olmaz diye dusunuyorum... Sence
Hoşbuldum nasılsın :)Hoşgeldin
Hayıt tohumu çayı, eyvah eyvah 3 ve sizHoşbuldum nasılsın :)
Bende de çıkıyor ucuk nedense 2 kere geçirdim 1 ayda. HayıtHayıt tohumu çayı, eyvah eyvah 3 ve siz
Çok şükür uçuklarımla geçinip gidiyoruz
Hoş geldin canımBen geldimmmmmmmm kızlarrrrr neredesiniz bakim :)
Bende anneme sordum hiç çıktımı bende eskiden falan hayır dedi kendimi bildim bileli ilk defa çıktıBende de çıkıyor ucuk nedense 2 kere geçirdim 1 ayda. Hayıtiyimiş libidolar tavan yapar.
Hoşbuldum bebişim.. Napıosun nasılsın :)Hoş geldin canım
Owww bu ovulasyon süper :))Bende anneme sordum hiç çıktımı bende eskiden falan hayır dedi kendimi bildim bileli ilk defa çıktısanada geçmiş olsun canım hayıt sağolsun bide öneren bugün yumurtladım tam gününde evde kalınca denedim oldu
İyiyim bebek çok şükür adet oldum diye buruktum bugün ama yarın oruç var allahın izniyle mutluyumHoşbuldum bebişim.. Napıosun nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?