Sebamet sun 50 spf kremi kulanıyorum gayet memnunum canımHiç biri yok alacam mecburen Eczaneden bepanten alırım, güneş kremi hangisinden almam lazım?
Kokusu değişince atın uzun süre kullanmayacak sanız streçe sar buzdolabı kapağında sakla tasarruf edersinAllah razı olsun balım cok sağol
Kandırılmışım deseneYarı kozmetik yarı medikal kaliteli kolay bulunan sebamed var 30 faktör yeterli bu arada tüyo vereyim 50 faktörler de 30 sadece fiyatı yükseltip satıyorlar aklınızda olsun
Bende bi adam var eline ne geçse atıyor :) bunları bilmiyordum ben öğrendiğim çok iyi oldu sağol kuzum benimKokusu değişince atın uzun süre kullanmayacak sanız streçe sar buzdolabı kapağında sakla tasarruf edersin
Sebamet sun 50 spf kremi kulanıyorum gayet memnunum canım
İşin içini kimse bilmezki içinde olmayınca birdahakine 30 spf alırsınKandırılmışım desene
Aynen canım bi dahakine 30 alırım artık sağol bilgilendirdigin içinİşin içini kimse bilmezki içinde olmayınca birdahakine 30 spf alırsın
bilmiyorum ya kaclisin bilmiorum ama bizim zamanımızdaki herşeyin tadı farklıydi mübarek günler geldi bak bı buruk iftar daveti yok teravih namazı yok davul yok Rabbim bı an önce feraha çıkarsın insAllahHer 23 nisada çocukken katıldığım o güzel etkinlikler aklıma gelir ama şimdiki çocuklar için üzülüyor evdeler biz çok şanslıymışız... sende küçük prenses için eminim elinden geleniyapacaksındır çok öpüyorum❤
daha varmış baya hadi bklm insAllah güzel haberler alırsın canımBat 08.05.2020 görünce şok oldum uçuk hayatımda ilk defa hala metal tadı ağzımda var başım da bugün 1 kere döndü
Canım peki yüz yogasını önerirmisinCildinize iyi bakın şimdiden sonra ne yaparsan yap ne sürersen sür eskisi gibi olmuyor kremler mucize değil sıkıntı olunca sürünce geçecek sanmayın o krem bu krem derken bakmışsın milyarlar gitmiş önceden ne ekersen onu biçiyorsun anlayacağınız
Canım elimde biraz fiyatı faiş bir güneş kremi var ama dışarıya çıkılınca sürülüyor özellikle deniz ve havuzda.ben geçen yaz aldım onu nasıl saklayabilirim bozulmasın diye yoksa bozulur mu illakiKandırılmışım desene
1 yumurta oluştu oda döllendi ama 12 gün sonra kan testinde hamilelik belirtisi çıkmadı 3.gün embriyo transferi oldu muhtemelen yumurtamda az kaliteli idi 5.güne ulaşmadan yok olduBebeğim tutundumu sana?
bilmiyorum ya kaclisin bilmiorum ama bizim zamanımızdaki herşeyin tadı farklıydi mübarek günler geldi bak bı buruk iftar daveti yok teravih namazı yok davul yok Rabbim bı an önce feraha çıkarsın insAllah
Amim canım benim inşallah ülkece feraha çıkarız. Bende çok üzülüyorum evde eşimle yalnız iftar açacaz kimseler yok çok üzücü gerçekten. Ailece grup kurduk kamareları birlikte açıyoruz ordan görüyorum herkesi kardeşler yiğenler enişteler vs. Ama annemi babamı çok özledim çok...farklı şehirlerdeyiz nisanda yanlarına gidecektim uzun zamn olmuştu görmeyeli oda iptal olduAllahım tekrardan bizleri kavuştursun Sevdiklerine
Öneririm kaslar çalışıyor faydalı malum yer çekimine karşı gelemiyoruz en azından geciktirsinCanım peki yüz yogasını önerirmisin
İnşallah aminHadi biraz kafa dağıtalım kızlar bu akşam menüde ne yapmayı düşünüyorsunuz bizede fikir olur belkimbu arada Ramazanınız mübarek olsun Allah tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız duaları kabül buyursun inşallah ramazan bizede bereketiyle gelir ve hepimiz bu ay hamile kalırız
Sadece iğneler yumurta takibi sık sık dozları üniteleri yüksek olduğu halde 1 yumurta oldu kaliteli idi döllendi üniversite hastanesi canım çapaCanım yumurta sayını arttırmak için doktorun birşey önermedimi buarada nerde tüp bebek yaptırttın?
Streçe sarıp buzdolabı kapagında sakla kokusu değiştiği zaman at çöpeCanım elimde biraz fiyatı faiş bir güneş kremi var ama dışarıya çıkılınca sürülüyor özellikle deniz ve havuzda.ben geçen yaz aldım onu nasıl saklayabilirim bozulmasın diye yoksa bozulur mu illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?