Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım yanıyorum... Suratımdan alevler fıskırıyor

İyiyim bebek çok şükür adet oldum diye buruktum bugün ama yarın oruç var allahın izniyle mutluyum
Ben bu sabahtan beri Ağlıyorum duruyorum... Hormonlarım fırtına yaptı :) Sabah 23 Nisan Diye agladım, Sonra ramazan a eriştik diye agladım bir hüzünlüyüm bugün, Yatsı Okundu ilahiler okundu camiler boş kaldı diye agladım, kabe bos kaldı diye agladım... Bütün gün agladım Eve girince biraz güldüm

Evet bu gün karma bi gündü her duyguyu bi arada yaşadık yinede hergünümüze şükürler olsun

Hiç biri yok malesef. Sabaha geçer herhalde
Geçer geçmesine de yıpratıcı etkileri de kalabilir ben estetisyenim o yüzden alanım içine girdi durumun bunları bulundur evde lazım olur

Evet bu gün karma bi gündü her duyguyu bi arada yaşadık yinede hergünümüze şükürler olsun
Ewet sağlığımız yerinde ise her günümüze şükürler olsun olmazsa hiçbişey olmuyor

Çiftcilik yapıyoruz sürekli sürsem olur mu?
Senin güneş koruyucu da kullanman gerek ihmal etme zamanla yüzün çok yıpranır aloe vera jel bepanten yada silverdin bulundur evde hangisi olursa kolay bulduğun

Senin güneş koruyucu da kullanman gerek ihmal etme zamanla yüzün çok yıpranır aloe vera jel bepanten yada silverdin bulundur evde hangisi olursa kolay bulduğun
Hiç biri yok alacam mecburen Eczaneden bepanten alırım, güneş kremi hangisinden almam lazım?

Hiç biri yok alacam mecburen Eczaneden bepanten alırım, güneş kremi hangisinden almam lazım?
Yarı kozmetik yarı medikal kaliteli kolay bulunan sebamed var 30 faktör yeterli bu arada tüyo vereyim 50 faktörler de 30 sadece fiyatı yükseltip satıyorlar aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…