Neyin var alerjik bişey miAllahım yanıyorum... Suratımdan alevler fıskırıyor
Ben bu sabahtan beri Ağlıyorum duruyorum... Hormonlarım fırtına yaptı :) Sabah 23 Nisan Diye agladım, Sonra ramazan a eriştik diye agladım bir hüzünlüyüm bugün, Yatsı Okundu ilahiler okundu camiler boş kaldı diye agladım, kabe bos kaldı diye agladım... Bütün gün agladım Eve girince biraz güldümİyiyim bebek çok şükür adet oldum diye buruktum bugün ama yarın oruç var allahın izniyle mutluyum
Soğuk haşladı yüzümü... Süt beyazı ben Zenci oldumNeyin var alerjik bişey mi
Aloe vera varsa sür hemen bepanten yada pişik kremi sakinleşir hemenSoğuk haşladı yüzümü... Süt beyazı ben Zenci oldum
Hiç biri yok malesef. Sabaha geçer herhaldeAloe vera varsa sür hemen bepanten yada pişik kremi sakinleşir hemen
Evet bu gün karma bi gündü her duyguyu bi arada yaşadık yinede hergünümüze şükürler olsunBen bu sabahtan beri Ağlıyorum duruyorum... Hormonlarım fırtına yaptı :) Sabah 23 Nisan Diye agladım, Sonra ramazan a eriştik diye agladım bir hüzünlüyüm bugün, Yatsı Okundu ilahiler okundu camiler boş kaldı diye agladım, kabe bos kaldı diye agladım... Bütün gün agladım Eve girince biraz güldüm
Geçer geçmesine de yıpratıcı etkileri de kalabilir ben estetisyenim o yüzden alanım içine girdi durumun bunları bulundur evde lazım olurHiç biri yok malesef. Sabaha geçer herhalde
Amin... Çok şükür, Bugun Çok değişik duygular yaşadıkEvet bu gün karma bi gündü her duyguyu bi arada yaşadık yinede hergünümüze şükürler olsun
Ewet sağlığımız yerinde ise her günümüze şükürler olsun olmazsa hiçbişey olmuyorEvet bu gün karma bi gündü her duyguyu bi arada yaşadık yinede hergünümüze şükürler olsun
Çiftcilik yapıyoruz sürekli sürsem olur mu?Geçer geçmesine de yıpratıcı etkileri de kalabilir ben estetisyenim o yüzden alanım içine girdi durumun bunları bulundur evde lazım olur
Evet canım kesinlikle sağlık herşeyin başıEwet sağlığımız yerinde ise her günümüze şükürler olsun olmazsa hiçbişey olmuyor
Ne oldu ki canım güneştenmiÇiftcilik yapıyoruz sürekli sürsem olur mu?
Senin güneş koruyucu da kullanman gerek ihmal etme zamanla yüzün çok yıpranır aloe vera jel bepanten yada silverdin bulundur evde hangisi olursa kolay bulduğunÇiftcilik yapıyoruz sürekli sürsem olur mu?
Hiç biri yok alacam mecburen Eczaneden bepanten alırım, güneş kremi hangisinden almam lazım?Senin güneş koruyucu da kullanman gerek ihmal etme zamanla yüzün çok yıpranır aloe vera jel bepanten yada silverdin bulundur evde hangisi olursa kolay bulduğun
Ya kıyamam allah yardımcınız olsun güneş küremi falan sür bi nebze de olsa korur seniEvett kap kara oldum :)))) peynir iken zeytin oldum valla
Yarı kozmetik yarı medikal kaliteli kolay bulunan sebamed var 30 faktör yeterli bu arada tüyo vereyim 50 faktörler de 30 sadece fiyatı yükseltip satıyorlar aklınızda olsunHiç biri yok alacam mecburen Eczaneden bepanten alırım, güneş kremi hangisinden almam lazım?
Alacam vardı gecen seneden bulamadım meğersem eşim atmış yeni söylediYa kıyamam allah yardımcınız olsun güneş küremi falan sür bi nebze de olsa korur seni
Allah razı olsun balım cok sağolYarı kozmetik yarı medikal kaliteli kolay bulunan sebamed var 30 faktör yeterli bu arada tüyo vereyim 50 faktörler de 30 sadece fiyatı yükseltip satıyorlar aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?