Tamam sağol canım... buarada onca iğneyi boşuna kullanmışsın çünkü yumurtası az olanlara tedavi yöntemi iğneyle genelde yapılmıyor vede çok fazla ilaç kullandırtmayan doktorlar var çünkü zaten yumurta az birde ilaçlarla kaliteyi bozmaya gerek diyen doktorlar var.Streçe sarıp buzdolabı kapagında sakla kokusu değiştiği zaman at çöpe
O yöntemi bende duydum sonradan şu virüs olayları bitsin raporumu çıkartıp yeniden denicem bu ay kendiliğinden olmadıysa bu konuyu da doktoruma açıcamTamam sağol canım... buarada onca iğneyi boşuna kullanmışsın çünkü yumurtası az olanlara tedavi yöntemi iğneyle genelde yapılmıyor vede çok fazla ilaç kullandırtmayan doktorlar var çünkü zaten yumurta az birde ilaçlarla kaliteyi bozmaya gerek diyen doktorlar var.
Aynen canım araştırmanda fayda var. Amhın kaç neden bir yumurta var keşke vitaminlerede başlasan sayısı artar belki. İnşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsınO yöntemi bende duydum sonradan şu virüs olayları bitsin raporumu çıkartıp yeniden denicem bu ay kendiliğinden olmadıysa bu konuyu da doktoruma açıcam
Amh 0.67 birde tanıdık özel bir tüp bebek doktoru ıprly ve arı sütü önerdi kullandım onları 1 tanecik bile kaliteli oldu o yüzden ama arttırmadı maalesefAynen canım araştırmanda fayda var. Amhın kaç neden bir yumurta var keşke vitaminlerede başlasan sayısı artar belki. İnşallah hiç gerek kalmadan hamile kalırsın
Yaaa kıyamam cnm vala çok zor gerçekten Rabb'im sağlık versin de insAllah kavuşacazAmim canım benim inşallah ülkece feraha çıkarız. Bende çok üzülüyorum evde eşimle yalnız iftar açacaz kimseler yok çok üzücü gerçekten. Ailece grup kurduk kamareları birlikte açıyoruz ordan görüyorum herkesi kardeşler yiğenler enişteler vs. Ama annemi babamı çok özledim çok...farklı şehirlerdeyiz nisanda yanlarına gidecektim uzun zamn olmuştu görmeyeli oda iptal olduAllahım tekrardan bizleri kavuştursun Sevdiklerine
Akşama bizde karışık sebze kızartması var yoğurtlu. Şimdiden afiyet olsun herkese. Allah kabul etsin.Hadi biraz kafa dağıtalım kızlar bu akşam menüde ne yapmayı düşünüyorsunuz bizede fikir olur belkimbu arada Ramazanınız mübarek olsun Allah tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız duaları kabül buyursun inşallah ramazan bizede bereketiyle gelir ve hepimiz bu ay hamile kalırız
Öneririm kaslar çalışıyor faydalı malum yer çekimine karşı gelemiyoruz en azından geciktirsin
Canım sana naçizane tavsiyem süt ürünleri, gluten (tahıl , ekmek. Türevleri ) , şeker bu lar yumurta kalitesini çok bozan leyler sana tavsiyem özellikle bunlardan uzak akdeniz tipi beslenme bol sebze meyve sağlıklı kuruyemiş balık ve et tüketmek . Ve özellikle d vitamini , b 12, omega 3 , koenzim Q10 kullanmak. Özellikle avakado tüketmek . Yapısı rahime benziyor ve çok faydalı. Birde düzenli şekilde arısütü bal polen karışımı. Bunu biberir yaşadım sağlıksız beslenmekten dolayı adet düzenim bozulmuştu ve daha kısa sürmeye başlamıştı . Böyle beslenmeye başlayınca adet sancılarım bitti adetim düzene girdi ve adet sürem uzadı ve en önemlisi şiddetli premenstrüel sendrom yaşardım oda bitti. Bu saydığım takviyeleri bende kullanıyorum .Sadece iğneler yumurta takibi sık sık dozları üniteleri yüksek olduğu halde 1 yumurta oldu kaliteli idi döllendi üniversite hastanesi canım çapa
Ohhh afiyet olsun gayet sağlıklıAkşama bizde karışık sebze kızartması var yoğurtlu. Şimdiden afiyet olsun herkese. Allah kabul etsin.
teşekkür ederim canım . Peki benim cildim açık tenli ve kuru bana neler önerebilirsin bakım ve krem olarak . Yaş 37. iyi bir marka var mı acaba
Canım sana naçizane tavsiyem süt ürünleri, gluten (tahıl , ekmek. Türevleri ) , şeker bu lar yumurta kalitesini çok bozan leyler sana tavsiyem özellikle bunlardan uzak akdeniz tipi beslenme bol sebze meyve sağlıklı kuruyemiş balık ve et tüketmek . Ve özellikle d vitamini , b 12, omega 3 , koenzim Q10 kullanmak. Özellikle avakado tüketmek . Yapısı rahime benziyor ve çok faydalı. Birde düzenli şekilde arısütü bal polen karışımı. Bunu biberir yaşadım sağlıksız beslenmekten dolayı adet düzenim bozulmuştu ve daha kısa sürmeye başlamıştı . Böyle beslenmeye başlayınca adet sancılarım bitti adetim düzene girdi ve adet sürem uzadı ve en önemlisi şiddetli premenstrüel sendrom yaşardım oda bitti. Bu saydığım takviyeleri bende kullanıyorum .
Çok sağol canım inşallah Allah büyük hayat eskiye dönecek bizlerde sevdiklerimize kavuşacaz inanıyorumYaaa kıyamam cnm vala çok zor gerçekten Rabb'im sağlık versin de insAllah kavuşacaz
Canım kesinlikle amh için yumurta sayın az. Bu amh ile en az üç yumurta çıkar @ sakyuz sana kullanman gerekenleri söylemiş çok doğru bunlar tüp bebek doktorların tavsiye ettiği sende kullanmaya başla bence..bende kullanıyorum.ben arı balı polen kullanamıyorum çünkü alerjim var ama B compleks vitamin ve koenzim kullanıyorum solgarın ürünlerini.beslenmede çok önemliymiş bu aradaO yöntemi bende duydum sonradan şu virüs olayları bitsin raporumu çıkartıp yeniden denicem bu ay kendiliğinden olmadıysa bu konuyu da doktoruma açıcam
Teşekkür ederim canım fırında yapıyorum ben bu arada tüm kızartma işlerini.Ohhh afiyet olsun gayet sağlıklıelllerine sağlık canım
canım bende öyle yapıyorum sen yağlıyormusun fırın tepsisini vede nekadar yağ koyuyorsun.Teşekkür ederim canım fırında yapıyorum ben bu arada tüm kızartma işlerini.
canım bende öyle yapıyorum sen yağlıyormusun fırın tepsisini vede nekadar yağ koyuyorsun.
Merhaba kısçelerim nasılsınız hayırlı ramazanlarımız olsun inşallah mutlu huzurlu maneviyatı bol ibadeti bol duası bol geçmesi dileğiyle inşallah
Şu anda arı sütü,solgar folik asit hayıt tohumu çayı kullanıyorum en son Dr ziyaretinde 5 kilo ver dedi ikinci denemeye kadar diyetteyim 1 aydır dikkat ediyorum yumurtlama başlayınca hayıt çayını bıraktım bugünde yumurtlamam var şaşırdım acaba hangisi iyi geldiCanım kesinlikle amh için yumurta sayın az. Bu amh ile en az üç yumurta çıkar @ sakyuz sana kullanman gerekenleri söylemiş çok doğru bunlar tüp bebek doktorların tavsiye ettiği sende kullanmaya başla bence..bende kullanıyorum.ben arı balı polen kullanamıyorum çünkü alerjim var ama B compleks vitamin ve koenzim kullanıyorum solgarın ürünlerini.beslenmede çok önemliymiş bu arada
Süpee bugün ve sonraki 3 günü hergün değerlendir canım. Eğer sperm sıkıntısı yoksa . 2. Oğlumda hayıt suyu ile hamile kalmıştım ben diğer takviyeleride kullanmanı tavsiye ederim canım özellikle omega 3 ve d vit çok çok elzem .Şu anda arı sütü,solgar folik asit hayıt tohumu çayı kullanıyorum en son Dr ziyaretinde 5 kilo ver dedi ikinci denemeye kadar diyetteyim 1 aydır dikkat ediyorum yumurtlama başlayınca hayıt çayını bıraktım bugünde yumurtlamam var şaşırdım acaba hangisi iyi geldi
Eşimde sıkıntı yok şükür yasak kalksın onları da alıcam pazartesi günü ben hayıt tohumunu çay gibi demleyip içiyorum hazır sudan daha iyi mantıken sabah akşam taze olarakSüpee bugün ve sonraki 3 günü hergün değerlendir canım. Eğer sperm sıkıntısı yoksa . 2. Oğlumda hayıt suyu ile hamile kalmıştım ben diğer takviyeleride kullanmanı tavsiye ederim canım özellikle omega 3 ve d vit çok çok elzem .
Çok iyi yapıyorsın canım çayıda içilir tabi ben o zaman suyunu içmiştim .Eşimde sıkıntı yok şükür yasak kalksın onları da alıcam pazartesi günü ben hayıt tohumunu çay gibi demleyip içiyorum hazır sudan daha iyi mantıken sabah akşam taze olarak
Tekrar yumurrlamada olabilir veya hamilelik ihtimalide olabilir canım testte 9. Teste yumurtlama 10. Teste çatlama görünüyorKızlar selam birşey sorucam adet bitti ovülasyon testine başladım 4 gün sürüyor reglim bittikten sonra 5. Gün yakaladım 6. Gün çatladı 5 gün değerlendirdik. Çatladıktan 7 Gün sonra tekrar yapmaya başladım göğüslerim ağrıyor diye gün gün koyulaşarak devam ediyor tekrar yumurtlama olabilir mi ? Son test kalmıştı bugün yaptım çatlamanın 10. Günü bugün Eki Görüntüle 2624802
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?