Tekrar yumurtlama olabiliyor bazen canım. Adete kaç günün var? Gebelik olma ihtimali de olabilir.Kızlar selam birşey sorucam adet bitti ovülasyon testine başladım 4 gün sürüyor reglim bittikten sonra 5. Gün yakaladım 6. Gün çatladı 5 gün değerlendirdik. Çatladıktan 7 Gün sonra tekrar yapmaya başladım göğüslerim ağrıyor diye gün gün koyulaşarak devam ediyor tekrar yumurtlama olabilir mi ? Son test kalmıştı bugün yaptım çatlamanın 10. Günü bugün Eki Görüntüle 2624802
Evet canım adetim bitti 5. Gün yumurtlama 6. Gün çatlama oldu Ama tekrar yumurtlama olsa akıntım olurdu akıntım yok belki de yeni gelişiyor bilmiyorum gerçekten ama hamilelik olsa nasıl Lh testinde gösterecek kiTekrar yumurrlamada olabilir veya hamilelik ihtimalide olabilir canım testte 9. Teste yumurtlama 10. Teste çatlama görünüyor
Adetime normalde 6 gün var Ama çatlamadan itibaren 14 gün sayarsak 3 gün varTekrar yumurtlama olabiliyor bazen canım. Adete kaç günün var? Gebelik olma ihtimali de olabilir.
O zaman bekle bakalım canım. İnşallah gebeliktir. 3 gün sonra gebelik testi denersin. Ama sen yine de bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz.Adetime normalde 6 gün var Ama çatlamadan itibaren 14 gün sayarsak 3 gün var
İnşallah canım gebeliktir ama sanmıyorum 3.5 yıldır bekliyorum.2 yıl sonra 1 kere gebe kaldım o da kalbi durdu yapışıklık oldu 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay öncede hsg çektirdim bekliyorum öyle allah nasip eder inşallah çok umutsuzdum 1.5 yıl önceki gebelikte tam tüp bebek yaptırıcağım ay olmuştu ama kalbi durdu geçen ay klomen çatlatma kullandım olmadı inşallah bu sefer olmuştur rüyalarıma giriyor artıkO zaman bekle bakalım canım. İnşallah gebeliktir. 3 gün sonra gebelik testi denersin. Ama sen yine de bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz. ☺
Umutsuz olma canım. Hiç beklemediği zamanda gebelik haberi alan o kadar çok kişi var ki. İnşallah sende onlardan biri olursun. Hsg çektirdikten sonra hamile kalan da çok oluyor. İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olur.İnşallah canım gebeliktir ama sanmıyorum 3.5 yıldır bekliyorum.2 yıl sonra 1 kere gebe kaldım o da kalbi durdu yapışıklık oldu 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay öncede hsg çektirdim bekliyorum öyle allah nasip eder inşallah çok umutsuzdum 1.5 yıl önceki gebelikte tam tüp bebek yaptırıcağım ay olmuştu ama kalbi durdu geçen ay klomen çatlatma kullandım olmadı inşallah bu sefer olmuştur rüyalarıma giriyor artık
İnşallah canım en iyisi bugünleride değerlendirmek umutsuz değilimde sadece yoruldum artık çabalamaktan daha öncede çektirmiştim ama o zaman pek fayda görmedim inşallah bu sefer faydası olmuşturUmutsuz olma canım. Hiç beklemediği zamanda gebelik haberi alan o kadar çok kişi var ki. İnşallah sende onlardan biri olursun. Hsg çektirdikten sonra hamile kalan da çok oluyor. İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olur. ☺☺
Çok iyi oldu bu tarif zerdaçallı vede susamlı birde deneyeyimcanım ben yağlı kağıt seriyorum tepsiye ayrı bir kapta sebzeleri zeytinyağı tuz az karabiber zerdeçal ve susam ile karışıtırıp tepsiye döküp 180 derecede yarım saat pişiriyorum.
teşekkür ederim canım sanada hayırlı ramazanlar.
Gösterebiliyoe canım benim 2. Gebeliğimde göstermişti pik gibi kopkoyu çıkmıştıEvet canım adetim bitti 5. Gün yumurtlama 6. Gün çatlama oldu Ama tekrar yumurtlama olsa akıntım olurdu akıntım yok belki de yeni gelişiyor bilmiyorum gerçekten ama hamilelik olsa nasıl Lh testinde gösterecek ki
Dene canım çok güzel oluyır zaten ben zerdeçalı tüm yemeklerime ekliyorun köftelere bile çok faydalıÇok iyi oldu bu tarif zerdaçallı vede susamlı birde deneyeyim
Evet öyleymiş geçen maranki söyledi bende ekleyeyim bariDene canım çok güzel oluyır zaten ben zerdeçalı tüm yemeklerime ekliyorun köftelere bile çok faydalı
Ooo çok iyi canım aslında benimde kilo vermem lazım düşükten sonra enterasnbir şekilde kilo aldım karnımda şiş kaldı. Anlamadım bu işten birşey. Bende geçen ay başladım vitaminlere bakalım artıkŞu anda arı sütü,solgar folik asit hayıt tohumu çayı kullanıyorum en son Dr ziyaretinde 5 kilo ver dedi ikinci denemeye kadar diyetteyim 1 aydır dikkat ediyorum yumurtlama başlayınca hayıt çayını bıraktım bugünde yumurtlamam var şaşırdım acaba hangisi iyi geldi
Bende tüp bebek iğnelerinden sonra şişmiştim detox yap diyetten önce hemen veriyorsun hızlı şekilde önce ödemleri atOoo çok iyi canım aslında benimde kilo vermem lazım düşükten sonra enterasnbir şekilde kilo aldım karnımda şiş kaldı. Anlamadım bu işten birşey. Bende geçen ay başladım vitaminlere bakalım artık
Canım bence hamilesin ben birkere hamile kaldım o zaman yumurtlqma aynı senin gibi adetle birlikte 10. Gün olmuştu. Sonra hep adetin ortasında oldu ve hiç hamile kalamafım.Şimdi bakıyorum hamie kalanların çoğu erken yumurtlayanlar. Ben kendimce o yumurtaya altın yumurta adını verdim bir süredir bunu araştırıyorum. Bak sende hamileysen benim bu tezim kesinlikle doğru çıkacak. Merakla bekliyorum haber ver.Kızlar selam birşey sorucam adet bitti ovülasyon testine başladım 4 gün sürüyor reglim bittikten sonra 5. Gün yakaladım 6. Gün çatladı 5 gün değerlendirdik. Çatladıktan 7 Gün sonra tekrar yapmaya başladım göğüslerim ağrıyor diye gün gün koyulaşarak devam ediyor tekrar yumurtlama olabilir mi ? Son test kalmıştı bugün yaptım çatlamanın 10. Günü bugün Eki Görüntüle 2624802
Valla olursa çok güzel olur bende merakla bekliycem bakalım regl olmam inşallahCanım bence hamilesin ben birkere hamile kaldım o zaman yumurtlqma aynı senin gibi adetle birlikte 10. Gün olmuştu. Sonra hep adetin ortasında oldu ve hiç hamile kalamafım.Şimdi bakıyorum hamie kalanların çoğu erken yumurtlayanlar. Ben kendimce o yumurtaya altın yumurta adını verdim bir süredir bunu araştırıyorum. Bak sende hamileysen benim bu tezim kesinlikle doğru çıkacak. Merakla bekliyorum haber ver.
Kaçıncı gündü en koyu pik olduğu zaman canım hatırlıyor musun ? Olanilir mi acaba gebelik çok merak ediyorum ama tabi virüs sayesinde hiç birşey yapamıyoruz . Ama hiç belirtim yok bu arada sadece göğüslerim adet öncesi gibi şiş başka hiçbirşey yok ilk gebe kaldığımda göğüslerim hiç şişmemişti ama sonra çok fena şişmeye başlamıştıGösterebiliyoe canım benim 2. Gebeliğimde göstermişti pik gibi kopkoyu çıkmıştı
Ooo bende tüp bebk yaptırdığımda üç kilo almıştım sonra zaten diyete başladım detox yaptım tam kilo veriyordum bir ay sonra hamile kaldım iki ayda gene şiştim ve düşükten sonra daha çok şiştim. Karnına korse tak dediler sonuçta düşükte doğum gibiymiş güya ben kulak asmadım cidden karnım şiş kaldı ve hiç kilo veremedim. Şimdi bakalım ya nasıl verecem bilemiyorum haraketsiz evdeyiz evde spora başladım şimdi ramazan diye onuda fırsat buldukça yapabilecem sanırımBende tüp bebek iğnelerinden sonra şişmiştim detox yap diyetten önce hemen veriyorsun hızlı şekilde önce ödemleri at
Hadi inşallah bakalım nezamn test yapacan?Valla olursa çok güzel olur bende merakla bekliycem bakalım regl olmam inşallahinşallah sende bende hepimiz gebe kalırız
Yani zamanın nasıl şey yapacağım bilmiyorum çatlamadan 14 gün sonra mı yoksa normalde reglinin geleceği zaman mı yapmalıyımHadi inşallah bakalım nezamn test yapacan?
Kafanda şöyle şartlandır ben bu bebeği çok istiyorumOoo bende tüp bebk yaptırdığımda üç kilo almıştım sonra zaten diyete başladım detox yaptım tam kilo veriyordum bir ay sonra hamile kaldım iki ayda gene şiştim ve düşükten sonra daha çok şiştim. Karnına korse tak dediler sonuçta düşükte doğum gibiymiş güya ben kulak asmadım cidden karnım şiş kaldı ve hiç kilo veremedim. Şimdi bakalım ya nasıl verecem bilemiyorum haraketsiz evdeyiz evde spora başladım şimdi ramazan diye onuda fırsat buldukça yapabilecem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?