Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar yumurtlama olabiliyor bazen canım. Adete kaç günün var? Gebelik olma ihtimali de olabilir.

Tekrar yumurrlamada olabilir veya hamilelik ihtimalide olabilir canım testte 9. Teste yumurtlama 10. Teste çatlama görünüyor
Evet canım adetim bitti 5. Gün yumurtlama 6. Gün çatlama oldu Ama tekrar yumurtlama olsa akıntım olurdu akıntım yok belki de yeni gelişiyor bilmiyorum gerçekten ama hamilelik olsa nasıl Lh testinde gösterecek ki

O zaman bekle bakalım canım. İnşallah gebeliktir. 3 gün sonra gebelik testi denersin. Ama sen yine de bugünleri değerlendir ne olur ne olmaz. ☺
İnşallah canım gebeliktir ama sanmıyorum 3.5 yıldır bekliyorum.2 yıl sonra 1 kere gebe kaldım o da kalbi durdu yapışıklık oldu 4 ay önce histereskopi oldum 2 ay öncede hsg çektirdim bekliyorum öyle allah nasip eder inşallah çok umutsuzdum 1.5 yıl önceki gebelikte tam tüp bebek yaptırıcağım ay olmuştu ama kalbi durdu geçen ay klomen çatlatma kullandım olmadı inşallah bu sefer olmuştur rüyalarıma giriyor artık

Umutsuz olma canım. Hiç beklemediği zamanda gebelik haberi alan o kadar çok kişi var ki. İnşallah sende onlardan biri olursun. Hsg çektirdikten sonra hamile kalan da çok oluyor. İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olur.

İnşallah canım en iyisi bugünleride değerlendirmek umutsuz değilimde sadece yoruldum artık çabalamaktan daha öncede çektirmiştim ama o zaman pek fayda görmedim inşallah bu sefer faydası olmuştur

Çok iyi oldu bu tarif zerdaçallı vede susamlı birde deneyeyim

Evet canım adetim bitti 5. Gün yumurtlama 6. Gün çatlama oldu Ama tekrar yumurtlama olsa akıntım olurdu akıntım yok belki de yeni gelişiyor bilmiyorum gerçekten ama hamilelik olsa nasıl Lh testinde gösterecek ki
Gösterebiliyoe canım benim 2. Gebeliğimde göstermişti pik gibi kopkoyu çıkmıştı

Ooo çok iyi canım aslında benimde kilo vermem lazım düşükten sonra enterasnbir şekilde kilo aldım karnımda şiş kaldı. Anlamadım bu işten birşey. Bende geçen ay başladım vitaminlere bakalım artık

Bende tüp bebek iğnelerinden sonra şişmiştim detox yap diyetten önce hemen veriyorsun hızlı şekilde önce ödemleri at

Canım bence hamilesin ben birkere hamile kaldım o zaman yumurtlqma aynı senin gibi adetle birlikte 10. Gün olmuştu. Sonra hep adetin ortasında oldu ve hiç hamile kalamafım.Şimdi bakıyorum hamie kalanların çoğu erken yumurtlayanlar. Ben kendimce o yumurtaya altın yumurta adını verdim bir süredir bunu araştırıyorum. Bak sende hamileysen benim bu tezim kesinlikle doğru çıkacak. Merakla bekliyorum haber ver.

Valla olursa çok güzel olur bende merakla bekliycem bakalım regl olmam inşallah inşallah sende bende hepimiz gebe kalırız

Gösterebiliyoe canım benim 2. Gebeliğimde göstermişti pik gibi kopkoyu çıkmıştı
Kaçıncı gündü en koyu pik olduğu zaman canım hatırlıyor musun ? Olanilir mi acaba gebelik çok merak ediyorum ama tabi virüs sayesinde hiç birşey yapamıyoruz . Ama hiç belirtim yok bu arada sadece göğüslerim adet öncesi gibi şiş başka hiçbirşey yok ilk gebe kaldığımda göğüslerim hiç şişmemişti ama sonra çok fena şişmeye başlamıştı

Bende tüp bebek iğnelerinden sonra şişmiştim detox yap diyetten önce hemen veriyorsun hızlı şekilde önce ödemleri at
Ooo bende tüp bebk yaptırdığımda üç kilo almıştım sonra zaten diyete başladım detox yaptım tam kilo veriyordum bir ay sonra hamile kaldım iki ayda gene şiştim ve düşükten sonra daha çok şiştim. Karnına korse tak dediler sonuçta düşükte doğum gibiymiş güya ben kulak asmadım cidden karnım şiş kaldı ve hiç kilo veremedim. Şimdi bakalım ya nasıl verecem bilemiyorum haraketsiz evdeyiz evde spora başladım şimdi ramazan diye onuda fırsat buldukça yapabilecem sanırım

Kafanda şöyle şartlandır ben bu bebeği çok istiyorum
Onun için kilo vermem gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…