Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ben gebelik testi yaptım 15. Gün pozitif çıkınca meraktan ovu testi yapmıştım oda çol koyuydu.

Yani zamanın nasıl şey yapacağım bilmiyorum çatlamadan 14 gün sonra mı yoksa normalde reglinin geleceği zaman mı yapmalıyım
Çatlamadan sonra en erken 12. Gün çıkıyor gebelik varsa canım sabah ilk idrarla yap testini

Çok haklısın çok inşallah bakalım daha dikkat edecem
Elin abur cubura gidince bebek gelsin aklına
Masada kilo aldıran şeyleri yemek istersen bebek gelsin aklına
Hedefin var başaracaksın

Elin abur cubura gidince bebek gelsin aklına
Masada kilo aldıran şeyleri yemek istersen bebek gelsin aklına
Hedefin var başaracaksın
Canım ben abur cuburu bırakalı yıllar oluyor. Şuanki tek abur cuburum fındık,ceviz ve badem. Boy 165 kilom 70 oysaki bir 6 ay önceki kilom 55 di. Hamilelik, düşük ve tüp bebk ilaçlar derkene aldıkça aldım. Bence stres ve ilaçlar çok etkili kilo almada. Şimdi hala kontrollü yiyorum ekmek bir dilim sadece, şeker felan tüketmiyorum sadece haftada bir tatlı yiyorum bir porsiyon. Ama işte spor yapıp yemeyi azıcık daha kısmam lazım. Bakalım artık inşallah kilo verecem tekrar çünkü insan hantallaşıyor kilo aldıkça.

Doktorum tedavide sınır 80 kilo demişti deneme başarısız olunca kontrole gitmiştim 85 kilo çıkmıştım transfer sonrası evde yatmaktan

Sonra normal hayatıma dönünce verdim 75 ye düştüm ama dahada vermek istiyorum zorundayım yani.
Seninde öyle aşırı kilon yokmuş canım korusan yeter yani.

canım ben gebelik testi yaptım 15. Gün pozitif çıkınca meraktan ovu testi yapmıştım oda çol koyuydu.

Çatlamadan sonra en erken 12. Gün çıkıyor gebelik varsa canım sabah ilk idrarla yap testini
Mecbur pazartesiye kadar bekliycem evde test yok çünkü dışarı çıkma yasağı var o gün 14. Gün oluyor adetim gelmezse yaparım test

Sonra normal hayatıma dönünce verdim 75 ye düştüm ama dahada vermek istiyorum zorundayım yani.
Seninde öyle aşırı kilon yokmuş canım korusan yeter yani.
Evet tüp bebek tedavisi kilo aldırıyor ama güzel vermişsin maşallah bende 10 kilo versem süper olacak. Boyun kaç ki sınır 85 koymuş

Evet tüp bebek tedavisi kilo aldırıyor ama güzel vermişsin maşallah bende 10 kilo versem süper olacak. Boyun kaç ki sınır 85 koymuş
1.55 sınır 80 canım.
85 evde yatmaktan aldığım

Kızlar demin bir mesaja denk geldim ve altına aynen bunun gibi mesajlar yazanlarda var ve ben çok üzüldümsöyleyecek söz bulamıyorum yorumu size bırakıyorum...
Mesaj aynen şöyle;
3çocuguma hamileyim 2 erkekti bunu kız bekliyordum ve bununda erkek oldugunu ögrentim hislerimi anlatamam tabiki çocuklarımı çok sevıyorum allhın gücüne de gider die çok korkuyorum karnımdakibıde istiyorum ama çok istedımı bir kızım olsun saclarını yapıyım olmadı piskolajim çok bozuk birazcık moral verirmisizniz artık 3 erkek annesiyim...

Ne diyim 1 taneye bile razıyken cinsiyet dilemek nedir ya eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun demesi varken...
Basbaya Allahın işine karışmak bu

Rabbimin imtihani işte.. bizler bir tane için gözyaşı dökerken kimisi cinsiyet beğenmiyor.. kimisi evlat istemiyor aldırıyor, çöpe atıyor.. Rabbim gerçekten isteyen, gece gündüz dilinden kalbinden düşürmeyen bizlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…