Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizcelerimmm giremdm biraz napyosnz hamis kalan varmi yokmu

Kızlar selam nasılsınız? Benim dün bat günümdü en geç 28. Gün oldum hep 29. Güne asla kalmadı ama bugün 29. Gün bitiyor. Dün bat günümde sabah kalkar kalkmaz elimdeki tek testi kullandım ve negatifti. Çok az bir gecikme ama hayretler içerisindeyim saati bile şaşmazdı çünkü. Ama negatifi görünce ya havalardan ya da psikolojik geciktiriyorum sanırım adetimi hiç gecikmemiş bile olsa

Elinde ovülasyon testi varsa yap t çizgisi c den koyuysa yada ikiside aynı renk ise hemen kan ver öğren

Elinde ovülasyon testi varsa yap t çizgisi c den koyuysa yada ikiside aynı renk ise hemen kan ver öğren
Canım ovulasyon da gebelik testi de yok evde malesef. Ateşimi ölçüyorum, düşmedi o da. Normalde 35.8 lere düşer regl günü. Şuan 36.6-36.7lerde seyrediyor. Ama zaten 17 aydır olmadığı için çok umutsuzum

Ateş derecelerini pek bilmem ama sabah yataktan çıkmadan ölçülenler en doğrusuymuş

Evet ben de öyle biliyorum ama elde test olmayınca ona yönelip duruyorum:))) hem umutsuz hem sabırsız bir ben
Böyle kendini üzersin...
Doğru olanı yap ya vardır ya yoktur kafan karışmaz..

Ya ben bunları anlamıyorum allaha 1 tane bebek için 3,5 yıldır yalvarıyorum olsun diye hergün dua ediyorum allahım sağlıklı olsun olursada diye kız yada erkek ne farkeder ikiside evlat belki 2 oğlu var 1 kızı olsun isteyebilir ama psikolojim bozuk moral verin diyemez asıl biz hiç çocuğu olmayanlar ne yapsın

Kaç derece olması lazımmış peki
Hiç denemedim fikrim yok
Kaç derece olması lazımmış peki
  • Adet olduğunuz günden başlayarak ve her gün aynı saatte ateşinizi ölçmeye özen göstererek
  • Etkili saatleri sabah saatleri 6- 8 arası
  • Dijital bir ateş ölçer kullanmak şartıyla
  • Ateşinizi dilinizin altından ölçerek
  • Yataktan hiç kalkmadan ateşinizi ölçmelisiniz
  • Bu yöntem ateşinize göre yumurtlama gününüzü tespit etmenize yardımcı olacaktır.

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-26-11-53-18.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2020-04-26-11-52-13.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2020-04-26-11-51-40.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2020-04-26-11-51-10.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 23

Vay teşekkür ederim çok güzel bir bilgilendirme olmuş

Kızlar niye buradı çok sessiz nereye kayboldunuz? Forum sahibi bile yok ayrıca hiç hamile haberimizde yok benimde umudum azalıyor gitgide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…