Benim daha bat a var ama hissediyorum hamiş haberleri alcaz grubumuzdan en az 3 kişiKizcelerimmm giremdm biraz napyosnz hamis kalan varmi yokmu
InsalllaahhhhhBenim daha bat a var ama hissediyorum hamiş haberleri alcaz grubumuzdan en az 3 kişikendim için de hissediyorum bu kez olacak
Umutla gözümüz testlerde bekliyoruz ovülasyon 3 gündür çift çizgi havuç kemiriyorum ha bireKizcelerimmm giremdm biraz napyosnz hamis kalan varmi yokmu
Elinde ovülasyon testi varsa yap t çizgisi c den koyuysa yada ikiside aynı renk ise hemen kan ver öğrenKızlar selam nasılsınız? Benim dün bat günümdü en geç 28. Gün oldum hep 29. Güne asla kalmadı ama bugün 29. Gün bitiyor. Dün bat günümde sabah kalkar kalkmaz elimdeki tek testi kullandım ve negatifti. Çok az bir gecikme ama hayretler içerisindeyim saati bile şaşmazdı çünkü. Ama negatifi görünce ya havalardan ya da psikolojik geciktiriyorum sanırım adetimi hiç gecikmemiş bile olsa
Canım ovulasyon da gebelik testi de yok evde malesef. Ateşimi ölçüyorum, düşmedi o da. Normalde 35.8 lere düşer regl günü. Şuan 36.6-36.7lerde seyrediyor. Ama zaten 17 aydır olmadığı için çok umutsuzumElinde ovülasyon testi varsa yap t çizgisi c den koyuysa yada ikiside aynı renk ise hemen kan ver öğren
Ateş derecelerini pek bilmem ama sabah yataktan çıkmadan ölçülenler en doğrusuymuşCanım ovulasyon da gebelik testi de yok evde malesef. Ateşimi ölçüyorum, düşmedi o da. Normalde 35.8 lere düşer regl günü. Şuan 36.6-36.7lerde seyrediyor. Ama zaten 17 aydır olmadığı için çok umutsuzum
Evet ben de öyle biliyorum ama elde test olmayınca ona yönelip duruyorum:))) hem umutsuz hem sabırsız bir benAteş derecelerini pek bilmem ama sabah yataktan çıkmadan ölçülenler en doğrusuymuş
Böyle kendini üzersin...Evet ben de öyle biliyorum ama elde test olmayınca ona yönelip duruyorum:))) hem umutsuz hem sabırsız bir ben
Ya ben bunları anlamıyorum allaha 1 tane bebek için 3,5 yıldır yalvarıyorum olsun diye hergün dua ediyorum allahım sağlıklı olsun olursada diye kız yada erkek ne farkeder ikiside evlat belki 2 oğlu var 1 kızı olsun isteyebilir ama psikolojim bozuk moral verin diyemez asıl biz hiç çocuğu olmayanlar ne yapsınKızlar demin bir mesaja denk geldim ve altına aynen bunun gibi mesajlar yazanlarda var ve ben çok üzüldümsöyleyecek söz bulamıyorum yorumu size bırakıyorum...
Mesaj aynen şöyle;
3çocuguma hamileyim 2 erkekti bunu kız bekliyordum ve bununda erkek oldugunu ögrentim hislerimi anlatamam tabiki çocuklarımı çok sevıyorum allhın gücüne de gider die çok korkuyorum karnımdakibıde istiyorum ama çok istedımı bir kızım olsun saclarını yapıyım olmadı piskolajim çok bozuk birazcık moral verirmisizniz artık 3 erkek annesiyim...
Haklısın doğru olanı beklemekAteş derecelerini pek bilmem ama sabah yataktan çıkmadan ölçülenler en doğrusuymuş
Ateş derecelerini pek bilmem ama sabah yataktan çıkmadan ölçülenler en doğrusuymuş
Hiç denemedim fikrim yokKaç derece olması lazımmış peki
Kaç derece olması lazımmış peki
Hiç denemedim fikrim yok
- Adet olduğunuz günden başlayarak ve her gün aynı saatte ateşinizi ölçmeye özen göstererek
- Etkili saatleri sabah saatleri 6- 8 arası
- Dijital bir ateş ölçer kullanmak şartıyla
- Ateşinizi dilinizin altından ölçerek
- Yataktan hiç kalkmadan ateşinizi ölçmelisiniz
- Bu yöntem ateşinize göre yumurtlama gününüzü tespit etmenize yardımcı olacaktır.
Amin inşallah
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerlede gelirsinÇatladı nihayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?