Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberlerlede gelirsin
Ne yalan söyliyim tedaviye başlamak istemiyorum herşey sil baştan psikolojik yoruldum kendiliğinden olsa keşke...
İsteyen gerçekten anne olabilecek kişilerin bir an önce dileği gerçekleşsin

Ne yalan söyliyim tedaviye başlamak istemiyorum herşey sil baştan psikolojik yoruldum kendiliğinden olsa keşke...
İsteyen gerçekten anne olabilecek kişilerin bir an önce dileği gerçekleşsin
Aynen canım al bendende okadar bakalım ama haziranda tüp bebek merkezleri açılıyormuş belkim tedaviye başlarım bekle bekle nereye kadar

Aynen canım al bendende okadar bakalım ama haziranda tüp bebek merkezleri açılıyormuş belkim tedaviye başlarım bekle bekle nereye kadar
Aynen zaman aleyhimize işliyor bana Temmuz başı falan demişlerdi inşallah dediğin gibi haziran da başlar rapor ıvır zıvır zaten 3 ayı buluyo benim düşük amh a bile 1 yılda sıra gelmişti

Çatlamadıysa havuç ye 3 gün kemirdim resmen
Yok bir kere yumurtlama oldu Adet bittikten altı gün sonra oldu Tekrar testi yapmaya başladım Koyulaşıyor mu diye Yumurtlamanın 11. gün tekrar Koyulaşmaya başladı ama teslim bitmişti yapamadım devamını

Yok bir kere yumurtlama oldu Adet bittikten altı gün sonra oldu Tekrar testi yapmaya başladım Koyulaşıyor mu diye Yumurtlamanın 11. gün tekrar Koyulaşmaya başladı ama teslim bitmişti yapamadım devamını
T çizgisi C den koyu olursa yada 2 si aynı koyu hamilelik belirtisi dir adetinin 3 gün gecikmesi gerekli inşallah hamilesin dir süpriz olur yapmadan beklemen

Canım 17. Ve 18. Testin pik 19. Gün öatlamış bugün . Canım bence bugünü veya yarını da değerlendir. İnşşallah en kısa zamanda nasip olsun size .
Hepimize inşallah nasip etsin ovülasyon testini satın aldığım bayan ne dediyse uyuyorum her gün resim attırdı baya da ilgili sagolsun sizde eksik olmayın burada birbirimize destek olalım dua edelim degerini bileceğimiz için en iyi Anneler biz olucaz

Birgebeningünlüğümüydü neydi o mu ilgilendi sizinle

Kızlar benim testimide yorumlarımısınız en alttaki test bu sabah yapıldı pik var mı

Eklentiler

• 1E27D736-0E74-4024-9473-6DCB7D57E65F.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah canım benim iki oğlum var o yüzden önce dualarım sizlere . Allah size de nasip etsin ve tadın bu güzel dıyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…