- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
Aynen canım t nin patlaması gerek ama karantina olduğu için alamadım artık yarın gebelik testi yaparım regl olmazsamT çizgisi C den koyu olursa yada 2 si aynı koyu hamilelik belirtisi dir adetinin 3 gün gecikmesi gerekli inşallah hamilesin dir süpriz olur yapmadan beklemen
Evet canım testin pik eğer sperm sıkıntısı yoksa bugünü ve ardından 3 günü değerlendir.Kızlar benim testimide yorumlarımısınız en alttaki test bu sabah yapıldı pik var mı
Tamam canımEvet canım testin pik eğer sperm sıkıntısı yoksa bugünü ve ardından 3 günü değerlendir.
Testin pik olmuş canım yarında yap ama silikleşiyor mu bakKızlar benim testimide yorumlarımısınız en alttaki test bu sabah yapıldı pik var mı
Yarın ikisi de koyulaşacak bugün yada yarın değerlendirKızlar benim testimide yorumlarımısınız en alttaki test bu sabah yapıldı pik var mı
Öyle mi Allah bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallahİnşallah canım benim iki oğlum var o yüzden önce dualarım sizlere . Allah size de nasip etsin ve tadın bu güzel dıyguyu
Aminn canım inşallahÖyle mi Allah bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
K KurkmantoluS canım ne durumdasın bitti mi tedavi?
Missmelo
Haenur
A Angelgirlll
I Istikbalivuslatim
Kızlar bugün bat gününüz inşallah güzel haberleriniz vardır
Ayyyy muhteşem bir haber canım tebrik ederim, Rabbim tamamına erdirsinHerkese merhaba
Güzel haber bekleyen herkesin güzel haberi alıp tamamına erip evlatlarının yavrularını dahi görmeye kadar uzayan serüvenlerinin başlamasını dileyerek size güzel haber veriyorum çok şükür Maşallah Süphanallah
pozitifi gördüm 553 bhcg değerimi aldım Allah’ın izniyle sağlıkla hayırla huzurla tamamına ermesi ve uzun uzunn 100 yaşımıza kadar mutluluklarını mürüvetlerini görmeyi diliyorumDaha dr a muayene olmadım ne zaman olabilirim bilmiyorum sabredebilsem 7. Hafta gitmek istiyorum ama herhün hergün bhcg baktırmak istiyorum bakalım nasıl sabredicem
Darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah
Canım bak gebe haberi geldiii, umutsuzluk yokKızlar niye buradı çok sessiz nereye kayboldunuz? Forum sahibi bile yokayrıca hiç hamile haberimizde yok benimde umudum azalıyor gitgide
Selam canimSelam herkeseee
Canım ben de aşılama olmuştum tutmadı, sonraki ay yine iğne kullandım ama aşılama olmadim o ay seninki gibi erken yumurtlama oldu ve hamdolsun tuttuBu arada ben geçen ay aşılama denemiştim tutmamıştı belki onların etkisi belki karantina belki zaman denk geldi bilemiyorum ama herşey bir vesile çok şükür.
Bu ay karantina olmasaydı tüp bebek deneyecektik mesela .. neyse lh testlerim vardı elimde ara ara yapıyordum normal yumurtlamadan 1 hafta önce yaptım ilk çift çizgi var gibiydi ama çok koyu değil ben de düşündüm birkaç güne koyulaşır diye ama o ara da da ilişki oldu 2 gün sonra baktım çok çok daha açıktı takvimin gösterdiği yumurtlama zamanımda da hiiiç birşey yoktu şaşırdım tabi ama sonra dedimki acaba ilk yaptıpım test zamanıydı belkide çünkü takvimdeki yumurtlama zamanından 1 hafta sonra yavaş yavaş lh çizgisini görmeye başladım ve koyulaştı yani tam olarak ilişkiden 2 hafta sonra kaset testte de çift çizgiyi görmüştüm 1 hafta erken yumurtlama ve döllenme oldu bu aşikar ama bakalım muayene de dr ne diyecek ultrason ne diyecekk
Açık açık yazmamın sebebi başkalarına ışık olmak umut olmak bi tebessüm katmak
ne güzel bı haber gözün aydın Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah RabbimBu arada ben geçen ay aşılama denemiştim tutmamıştı belki onların etkisi belki karantina belki zaman denk geldi bilemiyorum ama herşey bir vesile çok şükür.
Bu ay karantina olmasaydı tüp bebek deneyecektik mesela .. neyse lh testlerim vardı elimde ara ara yapıyordum normal yumurtlamadan 1 hafta önce yaptım ilk çift çizgi var gibiydi ama çok koyu değil ben de düşündüm birkaç güne koyulaşır diye ama o ara da da ilişki oldu 2 gün sonra baktım çok çok daha açıktı takvimin gösterdiği yumurtlama zamanımda da hiiiç birşey yoktu şaşırdım tabi ama sonra dedimki acaba ilk yaptıpım test zamanıydı belkide çünkü takvimdeki yumurtlama zamanından 1 hafta sonra yavaş yavaş lh çizgisini görmeye başladım ve koyulaştı yani tam olarak ilişkiden 2 hafta sonra kaset testte de çift çizgiyi görmüştüm 1 hafta erken yumurtlama ve döllenme oldu bu aşikar ama bakalım muayene de dr ne diyecek ultrason ne diyecekk
Açık açık yazmamın sebebi başkalarına ışık olmak umut olmak bi tebessüm katmak
Canım ben de aşılama olmuştum tutmadı, sonraki ay yine iğne kullandım ama aşılama olmadim o ay seninki gibi erken yumurtlama oldu ve hamdolsun tuttuçok benzer durumlarımız
Ne güzel tüp bebeğe gerek kalmamış nasıl güzel bir müjde inşallah sağlıkla devam etsin canım
ne güzel bı haber gözün aydın Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?