Çok güzel bir haber allah kucağına almayı nasip etsinHerkese merhaba
Güzel haber bekleyen herkesin güzel haberi alıp tamamına erip evlatlarının yavrularını dahi görmeye kadar uzayan serüvenlerinin başlamasını dileyerek size güzel haber veriyorum çok şükür Maşallah Süphanallah
pozitifi gördüm 553 bhcg değerimi aldım Allah’ın izniyle sağlıkla hayırla huzurla tamamına ermesi ve uzun uzunn 100 yaşımıza kadar mutluluklarını mürüvetlerini görmeyi diliyorumDaha dr a muayene olmadım ne zaman olabilirim bilmiyorum sabredebilsem 7. Hafta gitmek istiyorum ama herhün hergün bhcg baktırmak istiyorum bakalım nasıl sabredicem
Darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah
Gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alacağın günde gelir inşallahHerkese merhaba
Güzel haber bekleyen herkesin güzel haberi alıp tamamına erip evlatlarının yavrularını dahi görmeye kadar uzayan serüvenlerinin başlamasını dileyerek size güzel haber veriyorum çok şükür Maşallah Süphanallah
pozitifi gördüm 553 bhcg değerimi aldım Allah’ın izniyle sağlıkla hayırla huzurla tamamına ermesi ve uzun uzunn 100 yaşımıza kadar mutluluklarını mürüvetlerini görmeyi diliyorumDaha dr a muayene olmadım ne zaman olabilirim bilmiyorum sabredebilsem 7. Hafta gitmek istiyorum ama herhün hergün bhcg baktırmak istiyorum bakalım nasıl sabredicem
mrb cnm ramazan dolayısıyla herkes içe döndü snrm bende biraz zorlanıyorum bu aralar çok aktif giremiyorum cnm nasılsınMerhaba herkese hayırlı akşamlar pek bi sesizleşti burası
Aybush bir süre aramızda yok boş bırakmayın buraları kızlar sorularınız varsa biz varız
Evet allah herkese kolaylıklar nasip etsin hakkıyla bu mübarek günleri tamamlamayı nasip etsin herkesemrb cnm ramazan dolayısıyla herkes içe döndü snrm bende biraz zorlanıyorum bu aralar çok aktif giremiyorum cnm nasılsın
Çok sevindim canım gözün aydın . Allah sağlıkla devamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah.Herkese merhaba
Amin kuzum insAllahEvet allah herkese kolaylıklar nasip etsin hakkıyla bu mübarek günleri tamamlamayı nasip etsin herkese
Yinemi ah aybuşAybush bir süre aramızda yok boş bırakmayın buraları kızlar sorularınız varsa biz varızRamazan gelince biraz uzak kaldık buralardan
Yine vallaYinemi ah aybuşyazmayınca hiç merakketim hayırlısı olsun onun için
Çok şükür canım teşekkür ederim sizlerden de güzel haberler duyarız inşallahÇok sevindim canım gözün aydın . Allah sağlıkla devamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İnşallah canım hepimize nasip olsunÇok şükür canım teşekkür ederim sizlerden de güzel haberler duyarız inşallah
Bidaha tövbe demişti bide bak görüyormusun neyse gelince bi kulağını çekeriz artıkYine valla
Bence de her ban daha uzun sürüyor çünküBidaha tövbe demişti bide bak görüyormusun neyse gelince bi kulağını çekeriz artık
Değilmi ama şimdi çıkdırıyodur vala giremediği için
Bi daha yapmasın cısssDeğilmi ama şimdi çıkdırıyodur vala giremediği için
Aaaaa çpksevindim çok Allahım sağ salim kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah bizede umut oldun çok sağol canımHerkese merhaba
E artık bi zahmet yani değilmi yaniBi daha yapmasın cısssAh Aybush ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?