Evet canım ya çok mutlu oldum çok...demekki seninde içine doğmuş yoklama aldın.benimde canım çok sıkılıyordu çokşükür iyi haber aldık devamı ard arda gelir inşallahhCanım bak gebe haberi geldiii, umutsuzluk yok
Amin canım inşallah sonundada bebişlerimiz olsunEvet allah herkese kolaylıklar nasip etsin hakkıyla bu mübarek günleri tamamlamayı nasip etsin herkese
Dur gelsin de bi sorguya çekelimBizimde gebe haberlerine ihtiyacımız var
E artık bi zahmet yani değilmi yani
Evet canım hem de tüp bebek deneyecekmis okudun mu orayıEvet canım ya çok mutlu oldum çok...demekki seninde içine doğmuş yoklama aldın.benimde canım çok sıkılıyordu çokşükür iyi haber aldık devamı ard arda gelir inşallahh
İnşallah amininşallah çok teşekkür ederim darısı bekleyen bütün arkadaşlarıma inşallah
Evet canım ya şimdi bende tüp bebek yaptıracam diyorum ya yaza inşallah benim bebişte bana süpriz yapsın gelsin ne güzel olurduAllahım bana ve isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebişler versinDur gelsin de bi sorguya çekelim
Evet canım hem de tüp bebek deneyecekmis okudun mu orayıgelir gelirr bir zamanlar ben de diyordum yok herkese geliyor güzel haber bana geleceği yok derken hiç beklenmedik anda sürprizzz elimizden geleni yapalım dua edelim umut edelim eğer yaptırmadiysak tahlillerimizi yapalım fiili duamızı da etmiş olalim gerisi Allah Kerim
Yeni batlar var gebemiz var ama topik çok sahipsiz motive olamak istiyoruz bizlerde ayrıca bazen çok sessiz kalıyor
Bu adet gecikmesi ne kötü bir şeymiş. Hep okurdum ne güzel benim o bile olmuyo, günü şaşmıyo derdimEvet canım ya şimdi bende tüp bebek yaptıracam diyorum ya yaza inşallah benim bebişte bana süpriz yapsın gelsin ne güzel olurduAllahım bana ve isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebişler versin
Alıntı yapmışım yanlış oldu oBu adet gecikmesi ne kötü bir şeymiş. Hep okurdum ne güzel benim o bile olmuyo, günü şaşmıyo derdimşimdi her an olacak mı diye tetikteyim
Ayyy canım o duyguyu çok iyi bilirim belkide gelmez Allah kerim nekadar kaldı bataBu adet gecikmesi ne kötü bir şeymiş. Hep okurdum ne güzel benim o bile olmuyo, günü şaşmıyo derdimşimdi her an olacak mı diye tetikteyim
Oldun canım aynı duyguları hepimiz yaşıyoruzAlıntı yapmışım yanlış oldu o
Sizin sıkıntı neydi canım?Evet canım ya şimdi bende tüp bebek yaptıracam diyorum ya yaza inşallah benim bebişte bana süpriz yapsın gelsin ne güzel olurduAllahım bana ve isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebişler versin
İşte canım aslında bat verip gitmek yok topik sahibi bir kişi burda bat veren kaç kişi var herkes birbirine destek olacakYeni batlar var gebemiz var ama topik çok sahipsiz motive olamak istiyoruz bizlerde ayrıca bazen çok sessiz kalıyor
Ne kadar geçti günün canım?Bu adet gecikmesi ne kötü bir şeymiş. Hep okurdum ne güzel benim o bile olmuyo, günü şaşmıyo derdimşimdi her an olacak mı diye tetikteyim
Vallaha bilemedim çiftlikle uğraşıyordu vaktim yok giremiyorum demişti en son ama gene banlanmışAybush yine banlanmış ne oldu acaba yine sürekli banlanıyor:))
Aybush yine banlanmış ne oldu acaba yine sürekli banlanıyor:))
Bir de Aybush günlük de çok yoruluyor kuzum, onun acısını burdan mı çıkarıyor nedirVallaha bilemedim çiftlikle uğraşıyordu vaktim yok giremiyorum demişti en son ama gene banlanmış
Bat 24 Nisandı. 28. Günü hiç şaşmazdı 26-27. Günler olduğum oldu ama 30u ilk kez yaşıyorumAyyy canım o duyguyu çok iyi bilirim belkide gelmez Allah kerim nekadar kaldı bata
BAT verip gitmeyin kızlaaaar durumlarınizdan haber verin SAT verin inşallah
Çok değil cuma günü bat günümdü. Ama ilk kez geciktiği için benim için çok uzunNe kadar geçti günün canım?
Aminnn canım aminnnBenim daha 6 gün var inş vereceö güzel haber :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?