Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimde gebe haberlerine ihtiyacımız var

E artık bi zahmet yani değilmi yani
Dur gelsin de bi sorguya çekelim
Evet canım ya çok mutlu oldum çok...demekki seninde içine doğmuş yoklama aldın.benimde canım çok sıkılıyordu çokşükür iyi haber aldık devamı ard arda gelir inşallahh
Evet canım hem de tüp bebek deneyecekmis okudun mu orayı gelir gelirr bir zamanlar ben de diyordum yok herkese geliyor güzel haber bana geleceği yok derken hiç beklenmedik anda sürprizzz elimizden geleni yapalım dua edelim umut edelim eğer yaptırmadiysak tahlillerimizi yapalım fiili duamızı da etmiş olalim gerisi Allah Kerim

Evet canım ya şimdi bende tüp bebek yaptıracam diyorum ya yaza inşallah benim bebişte bana süpriz yapsın gelsin ne güzel olurduAllahım bana ve isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebişler versin

Evet canım ya şimdi bende tüp bebek yaptıracam diyorum ya yaza inşallah benim bebişte bana süpriz yapsın gelsin ne güzel olurduAllahım bana ve isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebişler versin
Bu adet gecikmesi ne kötü bir şeymiş. Hep okurdum ne güzel benim o bile olmuyo, günü şaşmıyo derdim şimdi her an olacak mı diye tetikteyim

Sizin sıkıntı neydi canım?
Yeni batlar var gebemiz var ama topik çok sahipsiz motive olamak istiyoruz bizlerde ayrıca bazen çok sessiz kalıyor
İşte canım aslında bat verip gitmek yok topik sahibi bir kişi burda bat veren kaç kişi var herkes birbirine destek olacak bak sormasam yeni gebemizi nerden bilecektik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…