- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Test yapmadın mı?Çok değil cuma günü bat günümdü. Ama ilk kez geciktiği için benim için çok uzun
Canım bizde sorun yok 1,5 yıl oldu neredeyse olmuyor bir kere tüp bebk denedik olmadı bir kere kendiliğinden hamile kaldım 7+4 iken düşük yaptım. Şimdi ne gelen var ne giden benim yaş 37 oldu yoksa bekleyecem beklemesinede sınırdayım. Bu arada bat verip gitmek elbette doğru değil ama takip edilse uğramayanlar sorulsa gelmiyecekler çıkartılsa burası daha canlı olur ve herkes birbirinden daha çok şey öğrenir. Bazen kendimiz yazıyoruz kendimiz okuyoruz ama liste almış başını gidiyor maşallah hatta bende artık uğramayı düşünmüyordum bu gece bu gebe haberini alınca döndümSizin sıkıntı neydi canım?
İşte canım aslında bat verip gitmek yok topik sahibi bir kişi burda bat veren kaç kişi var herkes birbirine destek olacakbak sormasam yeni gebemizi nerden bilecektik
Canım test yapmadınmı?Bat 24 Nisandı. 28. Günü hiç şaşmazdı 26-27. Günler olduğum oldu ama 30u ilk kez yaşıyorum
Tek bir testim vardı cuma günü yani bat günü kullandım onu da olsa çıkar diye. Zaten sokağa çıkma yasağı da var tekrar alma şansımız olmadı yarın belki alırız hala gelmezse. Ama işte bat günü negatifi görünce yoktur, mevsimsel gecikmedir diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdurTest yapmadın mı?bir değişiklik var mı peki?
Aminnn canım aminnn
Bat günü yaptım negatiftiCanım test yapmadınmı?
Tek bir testim vardı cuma günü yani bat günü kullandım onu da olsa çıkar diye. Zaten sokağa çıkma yasağı da var tekrar alma şansımız olmadı yarın belki alırız hala gelmezse. Ama işte bat günü negatifi görünce yoktur, mevsimsel gecikmedir diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur
Bu arada hiçbir belirti yok. Ne göğüs ne karın ağrısı bu da çok ilginç ne adete ne hamileliğe yoramıyorumTest yapmadın mı?bir değişiklik var mı peki?
Peki tüp bebek yerine yumurta geliştirici iğne vs düşünseniz öncesinde canım? Ya da aşılama? Yumurtaların ne durumda iyi gelişiyor mu?Canım bizde sorun yok 1,5 yıl oldu neredeyse olmuyor bir kere tüp bebk denedik olmadı bir kere kendiliğinden hamile kaldım 7+4 iken düşük yaptım. Şimdi ne gelen var ne giden benim yaş 37 oldu yoksa bekleyecem beklemesinede sınırdayım. Bu arada bat verip gitmek elbette doğru değil ama takip edilse uğramayanlar sorulsa gelmiyecekler çıkartılsa burası daha canlı olur ve herkes birbirinden daha çok şey öğrenir. Bazen kendimiz yazıyoruz kendimiz okuyoruz ama liste almış başını gidiyor maşallah hatta bende artık uğramayı düşünmüyordum bu gece bu gebe haberini alınca döndüm
Hiç belli olmaz kuzum sabırla bekleyelim inşallah bebek vardırTek bir testim vardı cuma günü yani bat günü kullandım onu da olsa çıkar diye. Zaten sokağa çıkma yasağı da var tekrar alma şansımız olmadı yarın belki alırız hala gelmezse. Ama işte bat günü negatifi görünce yoktur, mevsimsel gecikmedir diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur
Ay inşallah. yarın yapıcam test artık negatif görmekten korkuyorum ama gerçekle yüzleşmeliyimGeç döllenme de olabilir. Benim diğer hamileliğimde 1 gün öncesinde negatifti. 4 gün sonra öğrenmiştim.
Bebeğim virüsten dolayı ara verdik bizK KurkmantoluS canım ne durumdasın bitti mi tedavi?
@Missmelo
@Haenur
@Angelgirlll
@Istikbalivuslatim
Kızlar bugün bat gününüz inşallah güzel haberleriniz vardır
Bende de yoktuBu arada hiçbir belirti yok. Ne göğüs ne karın ağrısı bu da çok ilginç ne adete ne hamileliğe yoramıyorum
Ama sen iyisin demi kuzummBebeğim virüsten dolayı ara verdik biz
Yaaa beni umutlandırıyorsunBende de yoktu
Rabbim bu topikteki tüm güzelliklere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallahSayfa 500 oldu Dilek tutalım
İyiyim kuzum hamd olsunAma sen iyisin demi kuzumm
Kuzum inşallah bebiş vardır değilse de Allah büyükYaaa beni umutlandırıyorsun
Çok sevindim balım, hamdolsun geçiyor günler bir an önce kurtulsak şu virüsten. Feraha çıksak daha da güzel olacak her şeyİyiyim kuzum hamd olsunSen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?