Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin sıkıntı neydi canım?

İşte canım aslında bat verip gitmek yok topik sahibi bir kişi burda bat veren kaç kişi var herkes birbirine destek olacak bak sormasam yeni gebemizi nerden bilecektik
Canım bizde sorun yok 1,5 yıl oldu neredeyse olmuyor bir kere tüp bebk denedik olmadı bir kere kendiliğinden hamile kaldım 7+4 iken düşük yaptım. Şimdi ne gelen var ne giden benim yaş 37 oldu yoksa bekleyecem beklemesinede sınırdayım. Bu arada bat verip gitmek elbette doğru değil ama takip edilse uğramayanlar sorulsa gelmiyecekler çıkartılsa burası daha canlı olur ve herkes birbirinden daha çok şey öğrenir. Bazen kendimiz yazıyoruz kendimiz okuyoruz ama liste almış başını gidiyor maşallah hatta bende artık uğramayı düşünmüyordum bu gece bu gebe haberini alınca döndüm

Test yapmadın mı? bir değişiklik var mı peki?
Tek bir testim vardı cuma günü yani bat günü kullandım onu da olsa çıkar diye. Zaten sokağa çıkma yasağı da var tekrar alma şansımız olmadı yarın belki alırız hala gelmezse. Ama işte bat günü negatifi görünce yoktur, mevsimsel gecikmedir diye düşünüyorum. İnşallah yanılıyorumdur

Geç döllenme de olabilir. Benim diğer hamileliğimde 1 gün öncesinde negatifti. 4 gün sonra öğrenmiştim.

Peki tüp bebek yerine yumurta geliştirici iğne vs düşünseniz öncesinde canım? Ya da aşılama? Yumurtaların ne durumda iyi gelişiyor mu?
Aaaaa duymamış olayım bir yere gitmek yok

Hiç belli olmaz kuzum sabırla bekleyelim inşallah bebek vardır

Yaaa beni umutlandırıyorsun
Kuzum inşallah bebiş vardır değilse de Allah büyük Ben ne zaman ki "Rabbim senin lütfun çok geniş benden bir evladı mı esirgeyeceksin isyana düştüysem affet" diye dua ettim o zaman meleğim geldi Rabbimiz Rahman değil mi bunca nimeti vermiş elbette zamanı gelince bebişleri de verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…