Allah iyilik versin bebeğim. İnşallah o günleri de göreceğizÇok sevindim balım, hamdolsun geçiyor günler bir an önce kurtulsak şu virüsten. Feraha çıksak daha da güzel olacak her şey
Hiç belli olmaz canım bu işler sabaha ola hayır ola inşallah güzel haber alırız yarınBat günü yaptım negatifti
Çoooook severim papatyaaa
Benimde iki gün öncesi negatifti iki gün sonra 333 çıktı kan değerimGeç döllenme de olabilir. Benim diğer hamileliğimde 1 gün öncesinde negatifti. 4 gün sonra öğrenmiştim.
Benimde iki gün öncesi negatifti iki gün sonra 333 çıktı kan değerim
Aynen canım hemde erken gebelik testi yapmıştım güya piyasanın en iyisiydi çıkmamıştıUuu Seninki değişikmiş baya :))
O kadar güzel dedin ki.. çok teşekkür ederim, Allah büyük çok büyükKuzum inşallah bebiş vardır değilse de Allah büyükBen ne zaman ki "Rabbim senin lütfun çok geniş benden bir evladı mı esirgeyeceksin isyana düştüysem affet" diye dua ettim o zaman meleğim geldi Rabbimiz Rahman değil mi bunca nimeti vermiş elbette zamanı gelince bebişleri de verecek
İnşallah çok teşekkür ederim. Şuan Sağ kasığıma inceden inceden girip çıkan o sızılar 17 aydır beklediğim şeyin habercisidir inşallahHiç belli olmaz canım bu işler sabaha ola hayır ola inşallah güzel haber alırız yarın
Bat gününde mi 333 çıktı battan 2 gün sonra mı anlayamadımBenimde iki gün öncesi negatifti iki gün sonra 333 çıktı kan değerim
Hayırlı gecelerTopiğin güzel hanımları, tatlı anne adayları hepinize hayırlı gecelerMübarek ayda bol bol dua edelim inşallah
İnşallah çok aminRabbim bu topikteki tüm güzelliklere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah
Allah bizlere sağlıklı hayırlı sevgi dolu uzun ömürlü neşeli bebisler nasip etsin dileğim hepimiz için kizlarSayfa 500 oldu Dilek tutalım
Çok güzeller çok severim papatyaları
İnşallah Allah istediğin müjdeyi versin sana canım inşallah bebişin seninledirİnşallah çok teşekkür ederim. Şuan Sağ kasığıma inceden inceden girip çıkan o sızılar 17 aydır beklediğim şeyin habercisidir inşallah
Canım ovulasyon testi aldığın yer hangi günler ilişki önerdiSayfa 500 oldu Dilek tutalım
Çok teşekkürler inşallah hepimiz alırız bir an önce o müjdeyiİnşallah Allah istediğin müjdeyi versin sana canım inşallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?